Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
to ono je systemova chyba mne uz sa to stalo kopukrat pri najhorsom som musel pockat na dlasiu simulaciu a bolo
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
Kdyby už mì neodblokovali - musím èekat 3 týdny a potom si založit nový tým nebo mùžu hned, samozøejmì že už bych se na ten starý nepøihlásil
díky

Last edited by Error on Fri Jan 25, 2008 6:28 pm, edited 1 time in total.
Error >> FK Lipina

Foxirovikofi wrote:pokud by ses nepøihlásil, tak by to nièemu vadit nemìlo, ale 100% to není, komu ze šerifù jsi psal?Error wrote:Kdyby už mì neodblokovali - musím èekat 3 týdny a potom si založit nový tým nebo mùžu hned, samozøejmì že už bych se na ten sarý nepøihlásildíky

Error >> FK Lipina

-
fifina.5 wrote:pøi postupu je jasny do kery divize postoupíš ale jak zjistim do jaky spadnu když sestupuju.tohle je moje první zkušenost se sestupem takže bych rád vìdìl jesi spadnu to té samé ze které jsem postoupil.byl bych moc rád kdyby to tak bylo !!
FAQ od PaTTTrickaPøi sestupu se padá stylem, že týmy na 11 + 16 místì jdou do divice "souèasná * 3", týmy na 12 + 15 místì jdou do divize "(souèasná * 3) - 1" a týmy na 13 + 14 místì jdou do divize "(souèasná * 3) - 2"

Netris->Hell Riders->E.21
jo mam ja štìstí že jsem 15. takže mì to vycházíNetris1 wrote:fifina.5 wrote:pøi postupu je jasny do kery divize postoupíš ale jak zjistim do jaky spadnu když sestupuju.tohle je moje první zkušenost se sestupem takže bych rád vìdìl jesi spadnu to té samé ze které jsem postoupil.byl bych moc rád kdyby to tak bylo !!FAQ od PaTTTrickaPøi sestupu se padá stylem, že týmy na 11 + 16 místì jdou do divice "souèasná * 3", týmy na 12 + 15 místì jdou do divize "(souèasná * 3) - 1" a týmy na 13 + 14 místì jdou do divize "(souèasná * 3) - 2"

thanx
-
doporuèil bych ti napsat ještì Raynookovi, ten bývá k dispozici èastìji...Foxir toho má mocError wrote:Foxirovikofi wrote:pokud by ses nepøihlásil, tak by to nièemu vadit nemìlo, ale 100% to není, komu ze šerifù jsi psal?Error wrote:Kdyby už mì neodblokovali - musím èekat 3 týdny a potom si založit nový tým nebo mùžu hned, samozøejmì že už bych se na ten sarý nepøihlásildíky
vèera po druhé hodinì
ale škody už to napáchalo milionové

FC Alkoholicks
Doporucuju si dat praci a sepsat to anglicky primo velkemu sefovi Sjarelovi. Do pristi simulace uz bys pak mohl byt odbanovan. Pokud si tolik v anglictine neveris, tak pouzij topic Translations.Error wrote:Foxirovikofi wrote:pokud by ses nepøihlásil, tak by to nièemu vadit nemìlo, ale 100% to není, komu ze šerifù jsi psal?Error wrote:Kdyby už mì neodblokovali - musím èekat 3 týdny a potom si založit nový tým nebo mùžu hned, samozøejmì že už bych se na ten sarý nepøihlásildíky
vèera po druhé hodinì
ale škody už to napáchalo milionové
Jestli si tu podezrelou castku opravdu nahlasil a serifove ti i tak dali ban, tak je to od nich pekna svinarna, zvlast jestli si kvuli tomu navic prisel o kvalitniho hrace. Jsem zvedavej, co s tim Sjarel udela. Srdecna omluva mi v tomto pripade prijde precejen trochu malo.