ja jsem pochopil z happynova FAQ že jim klesneACS wrote:o 10, myslímPatt wrote:happyna17 wrote: hráèùm stoupne morálka![]()
na 100?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: ..
ked sa 3 tyzdne neprihlasis tak ti tvoj tym zrusiaArtis wrote:mám prozbu??? Mužu nejak vymazat svuj tým a zaèít nejak znova?? jdeto nejak udelat???
Osťo * Dukla Banská_Bystrica * F.96
-
- Member of the Soccer Project Association
jo muzes (jedine kdyby nekdo mezi tim co se tvuj ucet definitivne zrusi a tim nez zalozis ten novej tym , tak kdyby behem tyhle chcile se nekdo regnul s tvym nickem a nazvem tymu, ale to je asi takova nahoda jako ze na Prahu zejtra spadne atomovka, takze plati puvodni odpoved - jo muzesArtis wrote:a kdž se pak znova založím tam mužu použít stejne jmeno sveho týmu atd???

ale na tym nemusis cekat tri tejdny nez si ho muzes zalozit (nez se zrusi starej), muzes si novej zalozit okamzite a do toho staryho se uz neprihlasit, to nic neporusuje, klidne muzes, ale zas to bys nemohl dat to stejny jmena no. Kazdopadne zacit od znova ma svy vyhody, nedelas takovy ty obvykly zacatetnicky chyby a tak, no proste to uz znas no

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
- Team President
-
-
- Team President
okeeey esteee raz dikyyyy1.FC HERRY wrote:Happynovo FAQ:ARSENAL1414 wrote:prosim vas kolko penazi je za 5. miesto 4. miesto a 3. miesto v H divizii uz som to niekde cital alee newem to najst diik
Divize H
1. místo 1.800.000
2. místo 960.000
3. místo 600.000
4. místo 360.000
5. místo 240.000
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
pøestupy a pravidla
jak to je s tìma pøestupama. Tým co mi dnes prodal hráèe má nabídku na mého hráèe....mùžu mu ho prodat?
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Re: pøestupy a pravidla
jj, s jednim týmem mùžeš udìlat jeden prodej a jeden nákup...amoszamba wrote:jak to je s tìma pøestupama. Tým co mi dnes prodal hráèe má nabídku na mého hráèe....mùžu mu ho prodat?
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
-
-
Koukal jsem na to...Slušnej bug1.FC HERRY wrote:Mohu z pøehledu týmu (mám SPFA) nìjak odstranit jeden turnajový pohárek?
Ten jsem já nevyhrál a nechtìl bych se chlubit cizím peøím- nehledì na to, že finále ještì není odehrané - a už asi nikdy ani nebude.

Netris->Hell Riders->E.21
-