Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

victorie si ne mentinem pe locul 1....maine meci greu cu o echipa aflata la retrogradare dar care se tine de surprize.....
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Viola

Post by Viola »

Victorie acasa cu 4-2 si sunt lider cu 7 puncte avans :twisted: pe locul doi un olandez :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

3-0 cu locul 5 raman pe locul 3
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
mosmartin

Post by mosmartin »

Eu n-am mai intrat de vineri sau sambata ca nu prea mai am timp deloc pentru echipa.Aveam doi jucatori la vanzare carora nu le-am mai ridicat moralul, n-am mai facut oferte/contracte, etc.

Si ghiciti surpriza: Nu te poţi loga deoarece eşti banat.

Habar n-am daca e de 5 minute(daca e din ala de 5 minute) banuiesc ca e din cauza celui cu care joc in Uefa(chiar acum parca e meciul) si o sa fiu foarte nervos pe treaba asta.

Daca nu e din ala de 5 minute, imi bag p... in el de joc si de conducatori, am sa recuperez echipa dupa ce o debaneaza si imi prezinta scuzele lor cele mai sincere si o predau cuiva de aici.

Daca am fost banat de ei si ratez meciul ala de uefa, sa fiti atenti pe forum pentru ca voi dezvalui toate secretele jocului(alea pe care le stiu, evident).

Bunicule, imi pare sincer rau pentru tine, sper sa promovezi sezonul viitor daca nu reusesti sezonul asta.

Vezi ca intervalul 150-175 e cel mai predispus la rosii chiar daca iei mai putine galbene. Incercati sa-l evitati.

PS: Ai luat rosu direct sau doua galbene? Eu presupun ca rosu direct.
sir.alex.ferguson
Team President

mos acu e simularea incearca dupa simularea si nu te supara ca mai greseste lumea.si spunemi si mie secretele :P

25=>H.1392-(?)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nope, 2 galbene. arbitrul 27%, agr. echipei 100% si cel mai agresiv jucator la 30 si ceva (cel cu 2 galbene 36).
sir.alex.ferguson
Team President

bunicutzu wrote:nope, 2 galbene. arbitrul 27%, agr. echipei 100% si cel mai agresiv jucator la 30 si ceva (cel cu 2 galbene 36).
bunicu scuze ca te intrerup stiu ca ma bag singur in seama dar imi poti zice si mie secretele :D:P

25=>H.1392-(?)
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:nope, 2 galbene. arbitrul 27%, agr. echipei 100% si cel mai agresiv jucator la 30 si ceva (cel cu 2 galbene 36).
da dar totusi mie mi-e greu sa cred ca scoteai mai mult de un egal avand in vedere CF-ul tau de 61 nota.......adevarul e ca iti vine cateodata sa-ti bagi picioarele si sa te lasi de joc cand ai cate o dezamagire de genul.....cateodata par ca sunt predispuse "random-urile" astea......prea iti vin cateodata cand nu prea e loc de ele.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai am sa vad dupa simulare, sper sa imi spuna careva daca a avut loc meciul in Uefa sau daca nu cand este.

De asemenea sunt curios daca s-au vandut GK si RF si daca da pe ce suma.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

da, am avut CF-ul de 61 nota, dar per total, daca insumezi notele, sunt sigur ca sunt peste el. TS si agresivitate era 100 la amandoi ... mai e un mic plus la el din cauza terenului propriu. dar diferenta la note cred ca era destul de mare in favoarea mea ...
socotind rosul in valoare de 5 puncte (cum mi-a dat mie pana acum) as fi fost peste el pe linii cu 2 puncte.

mosule, iti zic eu ce inf. ai nevoie daca tu chiar nu poti sa intri.
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:da, am avut CF-ul de 61 nota, dar per total, daca insumezi notele, sunt sigur ca sunt peste el. TS si agresivitate era 100 la amandoi ... mai e un mic plus la el din cauza terenului propriu. dar diferenta la note cred ca era destul de mare in favoarea mea ...
socotind rosul in valoare de 5 puncte (cum mi-a dat mie pana acum) as fi fost peste el pe linii cu 2 puncte.

mosule, iti zic eu ce inf. ai nevoie daca tu chiar nu poti sa intri.
pai si totusi la final a dat ca el era peste tine cu 2 pt....e ceva putred la mijloc....ceva scartaie in SP si nu e usa lui sjarel. :twisted:
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai inainte de simulare cu 4-5 minute n-am putut ca am vrut sa intru sa setez meciul ca stiam ca e Uefa sau ca trebuie sa fie. In principiu ultimul meci s-a jucat sambata din Pool A deci luni ar trebui sa fie meciurile pentru cei care au liber.

Daca e mana serifilor atunci sunt cu atat mai suparat si mai dezamagit pe joc. Daca e mana aluia cu care aveam meci ar trebui banati cei care fac din astea, ca sunt sigur ca Sjarel poate vedea Ip-urile.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai a dat ca e peste mine cu 3 puncte cred, pentru ca am luat rosu. si din ce am observat, un rosu conteaza cam 5 puncte la totalul pe linii. asa imi explic eu.
ceea ce nu imi explic este de ce am luat eu rosu, si el nu, desi el avea multi jucatori cu agresivitate mai mare decat mine. ca si in meciul de vineri cand ala avea portar cu 78 agresivitate, 70 agresivitatea echipei si 88 strictetea arbitrului si nu a luat rosu!
si asa pierd eu promovarea.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Wed 30 Jan 2008 (14:00 CET) - meciul din cupa uefa
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:Wed 30 Jan 2008 (14:00 CET) - meciul din cupa uefa
Managerul a fost deja banat.

esti banat de catre serifi nu ban temporar de 5 min.nu pot sa-mi dau seama care ar fi motivul.

28 Ian 2008 mosmartin 21 Jucãtorul Hannu Notte a fost vândut pentru € 3.500.000,00 lui Belasica .
27 Ian 2008 mosmartin 21 Jucãtorul Gordon Cameron a fost vândut pentru € 3.000.000,00 lui cipoteam .

astea sunt cele 2 transferuri facute de sambata incoace...GK-ul si RF-ul.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”