nu ard nimic "baiatu'".....nu uita ca inainte sa vii tu la fotbal atunci am stat cu napoleonard si cercel la o bere in unirii si napo a spus totul.ca aveati echipe multe si faceati schimburi de jucatori....nu avea motiv sa minta.....eu am avut 2 echipe de cand ma stiu.....TmBase si A.S. Minerul Venus Motru pe care ulterior am cedat-o lui vyruskill........daca vroiam sa trisez trisam mult si bine...am avut cele 2 echipe de la inceput pana am ajuns in F cu ele....apoi am cedat una.....nu m-au prins in 5 sezoane puteam sa merg mai departe mult si bine......bizone wrote:[bai baiatu', vezi ca o arzi aiurea rau de tot si nu ma implica pe mine in cacaturile tale. Nu-mi fur caciula si sa stii ca ma mandresc ca am jucat jocul asta cinstit si corect, ai inteles? In primul rand, cele 4-5 echipe de la mine din birou nu stiu care-s alea de zici ca-s ale mele. La mine-n birou suntem 15 insi, dintre care doar 4 au jucat soccer. Acuma mai suntem 3, eu, napo si Sorin_TM, iar celalalt coleg care s-a lasat este Recolta Gherman, care fiin bolnav si internat in spital n-a mai intrat 3 saptamani si i s-a sters echipa, care era in E la un moment dat.
Legat de afacerile tale, n-am postat niciodata nimic la vremea aceea si stiu si acuma, desi postai in victima pe forum. Chiar am ramas dezamagit, pentru ca toata treaba a fost la scurt timp dupa ce ne-am cunoscut aproape toti managerii din Timisoara la un fotbal si serios daca ma asteptam la asa ceva. Aminteste-ti ca ti-am cerut pe PM id-ul de mess dupa ce ai fost banat, insa apoi cand am aflat EXACT cum a stat treaba pur si simplu nu m-a mai interesat.
Sa nu ne mai miram ca noi romanii n-avem nici un serif si suntem priviti cum suntem priviti. nu exista nici un manager care sa aibe coloana si sa judece obiectiv. Dardar este singurul care a facut-o pana acuma si ma bucur mult.
P.S:cercel poate proba cele spuse de mine.........napo la fel....el banuiesc ca are coloana sa recunoasca.....oricum ce s-a intamplat la voi in birou s-a intamplat de mult si nu va mai poate atinge.....dar v-ar lovi grav imaginea pe forum.....
P.S2:in cazul meu a fost un cacat total din partea lui sjarel....kennyanu,cercel,mai vreo 2 manageri belgieni carora nu o sa le dau numele s-au logat de pe ip-ul meu si o duc bine mersi.....plus ca in cazul meu decizia a fost luata la 3 saptamani daca nu mai mult de la asa-zisul trisat.....pe jar si studentul ii stiau toti aveau echipe bune si au renuntat.....din nefericire eu am stiut asta,dar nu sunt singurul care a stiut-o......s-a stiut si la voi in birou.

), dar esti cam josnic. ai fraierit un forum intreg cu "moralitatea" ta si mai ai curaj sa acuzi pe cineva. in locul tau mi-ar fi rusine.
 ), dar esti cam josnic. ai fraierit un forum intreg cu "moralitatea" ta si mai ai curaj sa acuzi pe cineva. in locul tau mi-ar fi rusine.