Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hák
Member of the Soccer Project Association

Re: Trávník

Post by Hák »

dawron wrote:Od kolika procent kvality trávníku se kontumují zápasy? Nemùžu to nikde najít. Jsem teï na 36% a rád bych ho ještì dnes 3x použil. :)
To mi øekni, jak jsi se k tomu èíslu dostal???? :shock:
Já hraju vìtšinu pøátelákù doma, ale pod 85% jsem se ještì nikdy nedostal. :shock:
SK Kobeřice - E.36
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Hák wrote:
dawron wrote:Od kolika procent kvality trávníku se kontumují zápasy? Nemùžu to nikde najít. Jsem teï na 36% a rád bych ho ještì dnes 3x použil. :)
To mi øekni, jak jsi se k tomu èíslu dostal???? :shock:
Já hraju vìtšinu pøátelákù doma, ale pod 85% jsem se ještì nikdy nedostal. :shock:
každý travnik ma svoji zivotnost, cim kvalitenejsi travnik, tim vice vydrzi, ale kazdy je jednou mrtev a je potøeba zasadit nový. Potom to klesa o 10% dennì dolu, kontumace je myslím od 4%níže (na 99%).
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

Hák wrote:To mi øekni, jak jsi se k tomu èíslu dostal???? :shock:
PaTTTrick už ti více méně odpověděl, já jen dodám, že to zkráta nehraješ dost dlouho. Na každý trávník jednou dojde. :)

PaTTTrick: Děkuji, tušil jsem, že je to až takhle málo, ale nebyl jsem si jistý. V každém případě se mi ani nedaří sehnat týmy na přátelák u nás, takže to ani nestihnu opotřebovat. :( (Zítra budu mít nový trávník.)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Hák

Post by Hák »

každý travnik ma svoji zivotnost, cim kvalitenejsi travnik, tim vice vydrzi, ale kazdy je jednou mrtev a je potøeba zasadit nový. Potom to klesa o 10% dennì dolu, kontumace je myslím od 4%níže (na 99%).
Tak to jsem nevìdìl, díky za info chlapi. Zase jsem o nìco chytøejší :)
SK Kobeřice - E.36
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

chcel by som sa opytat ze kolko dostanem za 1. miesto v G-divizii lebo za 2. miesto v H - divizii som dostal 980 000k a to sa mi zda nejak malo
Hák

Post by Hák »

paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze kolko dostanem za 1. miesto v G-divizii lebo za 2. miesto v H - divizii som dostal 980 000k a to sa mi zda nejak malo
Viz zlatá happynova FAQ
Divize G
1. místo 1.950.000
2. místo 1.040.000
3. místo 650.000
4. místo 390.000
5. místo 260.000
SK Kobeřice - E.36
Slanec

Post by Slanec »

paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze kolko dostanem za 1. miesto v G-divizii lebo za 2. miesto v H - divizii som dostal 980 000k a to sa mi zda nejak malo
Prej málo :D Tak když jsem já postupoval ze druhého místa z Hèka, tak ještì byly starý odmìny a dostal jsem tuším 480 000 a kámoš za 1. místo v H dostal 600 000, takže dostat za 2. místo v Hèku nyní necelý meloun si myslím není tak špatné :wink:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Fens
Coach

Post by Fens »

Kdyz hraju formaci 4-4-2 tak muzu dat do utoku LF? Nebo je to neco jako bych dal stredniho zaloznika na pravou stranu. 8)
happyna17

Post by happyna17 »

Fens wrote:Kdyz hraju formaci 4-4-2 tak muzu dat do utoku LF? Nebo je to neco jako bych dal stredniho zaloznika na pravou stranu. 8)
4-4-2 ve pøedu 2xCF :wink:
Hmyzak

Post by Hmyzak »

Kolik může být v týmu nejvíce hráčů? Mám nyní 40, kolika příchozími juniory jej ještě můžu zaplnit?
Manager.Soccer - from SoccerProject forward ->
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

Hmyzak wrote:Kolik mùže být v týmu nejvíce hráèù? Mám nyní 40, kolika pøíchozími juniory jej ještì mùžu zaplnit?
521452145214 priblizne :D
ne, proste nekonecno, jak budou chodit

kdyby si nakoupil 45 hracu kterejm by vsem bylo 18 a vsichni by skoncili karieru ve 32 - to je 14 sezon, to je 28 mesicu, to je 840 dni, za tu dobu ti muze prijit (kdyby si mel kuuuuuuuuuuuuuuua stesti... :) ) 42 dorostencu, vlastne 41 (ten 42druhej by prisel ale odesli by ty puvodni do duchodu)
takze bych rekl ze uplna totalni maximum je cca 86 hracu :D :D
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
Hák

Post by Hák »

Fens wrote:Kdyz hraju formaci 4-4-2 tak muzu dat do utoku LF? Nebo je to neco jako bych dal stredniho zaloznika na pravou stranu. 8)
Samozøejmì že ho tam mùžeš dát, ale na pozici CF zahraje LF horší výkon cca o 6-7bodù
SK Kobeřice - E.36
Hmyzak

Post by Hmyzak »

future? lsd is future! wrote:
Hmyzak wrote:Kolik mùže být v týmu nejvíce hráèù? Mám nyní 40, kolika pøíchozími juniory jej ještì mùžu zaplnit?

kdyby si nakoupil 45 hracu kterejm by vsem bylo 18 a vsichni by skoncili karieru ve 32 - to je 14 sezon, to je 28 mesicu, to je 840 dni, za tu dobu ti muze prijit (kdyby si mel kuuuuuuuuuuuuuuua stesti... :) ) 42 dorostencu, vlastne 41 (ten 42druhej by prisel ale odesli by ty puvodni do duchodu)
to jsem chtel slyset :-)
Manager.Soccer - from SoccerProject forward ->
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

future? lsd is future! wrote:

Tøeba všichni skonèej v 35 letech :)
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
krup72

Re: ..

Post by krup72 »

Artis wrote:ten program mám ale nemohl jsem to tam najit a spoèítat nebo neco tak jsem se obrátil na forum
Je to úplnì poslední ikonka – "stadion". Pak ještì další – "výpoèty stadionu" a pak "pokroèilé".
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”