Já to myslel tak aby mi neubyla hromaad fanouškù a nestálo mì to ještì nìjaký velký prachy..1.FC HERRY wrote:Nic tím nezískáš, spíš naopak - tak jak se ti to mùže nìjak vyplatitParis_Sg wrote: Chlapi nevíte jak to pøesnì je? Potøeboval bych to vìdìt jestli se mi to vyplatí...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
-
Tøeba se nauèit používat ten èudlík hledat nahoøe?paaaco wrote:naco je skryta dovednost?

Tohle vysvìtlení hromada lidí nechápe takže to øeknu jednoduše: 3. hlavní skill, kterej se nezobrazuje a nemìní se...3. Co to je skrytá dovednost?
Skrytá dovednost je další z faktorù celkového výkonu hráèe. Stejnì jako obì hlavní charakteristiky se do celkového výkonu poèítá s dvojnásobnou vahou. Nejlépe ji lze zjistit v programu SMPT, pøípadnì pomocí prográmku na stránkách hráèe Krup72 (http://soccerproject.wz.cz/?pg=skryta), pøípadnì matematickým výpoètem. Skrytá dovednost se v prùbìhu vývoje hráèe nemìní, zùstává po celou dobu stejná (jednotlivé výkyvy jsou pouze nepøesnosti mìøení díky zaokrouhlování).
Last edited by Netris1 on Fri Feb 15, 2008 7:32 pm, edited 2 times in total.
Netris->Hell Riders->E.21
-
Co tak tøeba si nejdøíve nìco pøeèíst .....paaaco wrote:naco je skryta dovednost?
napø. zde: PaTTTTrick FAQ
EDIT: Netris byl rychlejší

-
- Team President