sem si to tak myslelzajdaz wrote:Jasný já si jen tak z nudy hrálIzagi wrote:No celkem pìkné

mno ale myslel sem pro ty grafiky nejake hezci co mam ja mam hezke ale díkyza snahu
 :D:D

Moderator: Czech Moderators
sem si to tak myslelzajdaz wrote:Jasný já si jen tak z nudy hrálIzagi wrote:No celkem pìkné

mno ale myslel sem pro ty grafiky nejake hezci co mam ja mam hezke ale díkyza snahu

Tak není to dìlaný jen v Malování.. trochu jsem si pomohl s GIMPem. A taky tu orlici jsem si pùjèil a pøedìlal trochu. No snad to nevadí.Error wrote:Když už máš kreslící náladu nechceš udìlat aj mi??
Styl - malování
Barvy - èervená, modrá, bíla
díky
a jestli tì ta nálada pøešla tak se nedá nic dìlat no

Hrajes FM?Error wrote:Tak sem si dodìlal i malé logo

Já umim ale jestli chceš vím (kritizoval si mi MíluIvo08-LSG wrote:Robí tu niekto logá,ale normálne...potrebujem spravi jedno..tvar a farby mi je jedno..ale musí tam by nejaké tipické slovenské zviera ako kamzík,vlk alebo orol....názov tímu Štrbské Pleso...a slovenská vlajka a ešte nápis FM Slovakia...hmm???
 tak nevim)Heled napiš mi na sp poštu nebo na icq 288-386-762 a domluvíme se už mi psalo asi 5 lidí a tem se omlouvám že sem jim nic neudìlal nemam èas.
  tak nevim)Heled napiš mi na sp poštu nebo na icq 288-386-762 a domluvíme se už mi psalo asi 5 lidí a tem se omlouvám že sem jim nic neudìlal nemam èas.