Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

Národnost trenéra se promítne jen do národnosti hráèe, ne do kvality
Image
Image
Image
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

ako dam hraca na rychly prestup
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

paaaco wrote:ako dam hraca na rychly prestup
Myslím, že musíš poèkat ty 4 dny...
Image
Image
Image
PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Post by PaTTTTrick »

Fallen.Cze wrote:
paaaco wrote:ako dam hraca na rychly prestup
Myslím, že musíš poèkat ty 4 dny...
3dny
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Makin
Fan

reklamni baner

Post by Makin »

Ahoj vsem, mel bych dotaz - mozna je zde zodpovezeny, ale nez bych porcetl 321 stran prispevku, tak tu ztravim vanoce, ale omlouvam se predem. Mam problem s reklamnim banerem ve spodni casti stranky kdy tento reklamni baner me cini potize pri nastaveni treninku, sestavy a vse dalsiho, nebot tento reklamni baner neni nijak pohyblivy a je na stejnem miste, nemohu prijit cim se to stalo, ale v minulosti jsem nikdy nemel takovyto problem. prosim kdo dokaze poradit - pouzivam prohlizec Maxthon Browser, ale je to stejne i na Mozzile a IE 6. Info je mozno i zaslat zde v soukrome zprave pripadne v manazeru v poste tymu
FC Draci Šternberk1 dekuji vsem za pomoc Makin
Woko

Re: reklamni baner

Post by Woko »

Makin wrote:Ahoj vsem, mel bych dotaz - mozna je zde zodpovezeny, ale nez bych porcetl 321 stran prispevku, tak tu ztravim vanoce, ale omlouvam se predem. Mam problem s reklamnim banerem ve spodni casti stranky kdy tento reklamni baner me cini potize pri nastaveni treninku, sestavy a vse dalsiho, nebot tento reklamni baner neni nijak pohyblivy a je na stejnem miste, nemohu prijit cim se to stalo, ale v minulosti jsem nikdy nemel takovyto problem. prosim kdo dokaze poradit - pouzivam prohlizec Maxthon Browser, ale je to stejne i na Mozzile a IE 6. Info je mozno i zaslat zde v soukrome zprave pripadne v manazeru v poste tymu
FC Draci Šternberk1 dekuji vsem za pomoc Makin
Øeší se to i na global fóru a neví se, co s tim, ale tam byl problém jen s IE7, postnu to tam, aby še o tom aspoò vìdìlo...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Unikla mi nìjaké zmìna pravidel od nové sezony...??

Na zaèátku sezony se tresty mažou, dnes moje CM šlo ven po druhé žluté a má stopku na pøíští zápas.... :shock:
Andrew - Sokol Čejč
happyna17

Post by happyna17 »

Sokol Cejc wrote:Unikla mi nìjaké zmìna pravidel od nové sezony...??

Na zaèátku sezony se tresty mažou, dnes moje CM šlo ven po druhé žluté a má stopku na pøíští zápas.... :shock:
no koukám na ostatní zápasy a tam taky po 2 žlutej kartì následuje stop na 1 utkání tak asi nìjaká novinka :idea:
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

happyna17 wrote:

no koukám na ostatní zápasy a tam taky po 2 žlutej kartì následuje stop na 1 utkání tak asi nìjaká novinka :idea:
A není to èistì náhodou stop na jeden zápas za èervenou kartu (2 žluté=èervená)??? :idea:
oslicek

Post by oslicek »

taky sem na to dneska vyjevene koukal a myslel, ze je to bug. jedine plus je, ze se mu obe smazou.
Becko
Fan

rada

Post by Becko »

Cawes vèera sem se zaregistroval a potøeboval bych nìjakou tu radu sice hraju hattrick ale tohle je uplnì jiné ... potøebuju najmout trenera a personál vadí že to budou tøeba jiné národnosti než èeské??? A jakého trenéra je dobré najmout z hlediska platu??? Kdy se platí platy hráèùm a zamìstnancùm....???

jestli bude nìkdo mít èas tak mi to pošlete do pošty a nebo staèí napsat pošlu ICQ èíslo a tam to bude rychlejší moc dík
Ivo08-LSG

Re: rada

Post by Ivo08-LSG »

Becko wrote:Cawes vèera sem se zaregistroval a potøeboval bych nìjakou tu radu sice hraju hattrick ale tohle je uplnì jiné ... potøebuju najmout trenera a personál vadí že to budou tøeba jiné národnosti než èeské??? A jakého trenéra je dobré najmout z hlediska platu??? Kdy se platí platy hráèùm a zamìstnancùm....???

jestli bude nìkdo mít èas tak mi to pošlete do pošty a nebo staèí napsat pošlu ICQ èíslo a tam to bude rychlejší moc dík
Ozvi sa mi na ICQ,pomozem zo zaciatkami ak chces :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

ako by ste mi poradili nastavit taktiku ked tim proti ktoremu idem hrat ma slabu zalohu silny utok a obranu hrava 4-3-3 protiutoky
dakujem
Woko

Post by Woko »

paaaco wrote:ako by ste mi poradili nastavit taktiku ked tim proti ktoremu idem hrat ma slabu zalohu silny utok a obranu hrava 4-3-3 protiutoky
dakujem
Nastav to tak, abys na trávníku mìl to nejlepší, na soupeøe nekoukej...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Hák

Post by Hák »

Woko wrote:
paaaco wrote:ako by ste mi poradili nastavit taktiku ked tim proti ktoremu idem hrat ma slabu zalohu silny utok a obranu hrava 4-3-3 protiutoky
dakujem
Nastav to tak, abys na trávníku mìl to nejlepší, na soupeøe nekoukej...
Pøesnì tak, taktiku musíš nastavit podle hráèù, které máš k dispozici....abys zahrál co nejvìtší výkon
SK Kobeřice - E.36
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”