Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team President
-
- Team President
-
- Member of the Soccer Project Association
reklamni baner
Ahoj vsem, mel bych dotaz - mozna je zde zodpovezeny, ale nez bych porcetl 321 stran prispevku, tak tu ztravim vanoce, ale omlouvam se predem. Mam problem s reklamnim banerem ve spodni casti stranky kdy tento reklamni baner me cini potize pri nastaveni treninku, sestavy a vse dalsiho, nebot tento reklamni baner neni nijak pohyblivy a je na stejnem miste, nemohu prijit cim se to stalo, ale v minulosti jsem nikdy nemel takovyto problem. prosim kdo dokaze poradit - pouzivam prohlizec Maxthon Browser, ale je to stejne i na Mozzile a IE 6. Info je mozno i zaslat zde v soukrome zprave pripadne v manazeru v poste tymu
FC Draci Šternberk1 dekuji vsem za pomoc Makin
Re: reklamni baner
Øeší se to i na global fóru a neví se, co s tim, ale tam byl problém jen s IE7, postnu to tam, aby še o tom aspoò vìdìlo...Makin wrote:Ahoj vsem, mel bych dotaz - mozna je zde zodpovezeny, ale nez bych porcetl 321 stran prispevku, tak tu ztravim vanoce, ale omlouvam se predem. Mam problem s reklamnim banerem ve spodni casti stranky kdy tento reklamni baner me cini potize pri nastaveni treninku, sestavy a vse dalsiho, nebot tento reklamni baner neni nijak pohyblivy a je na stejnem miste, nemohu prijit cim se to stalo, ale v minulosti jsem nikdy nemel takovyto problem. prosim kdo dokaze poradit - pouzivam prohlizec Maxthon Browser, ale je to stejne i na Mozzile a IE 6. Info je mozno i zaslat zde v soukrome zprave pripadne v manazeru v poste tymu
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Nyní - boj v D.9
-
-
A není to èistì náhodou stop na jeden zápas za èervenou kartu (2 žluté=èervená)???happyna17 wrote:no koukám na ostatní zápasy a tam taky po 2 žlutej kartì následuje stop na 1 utkání tak asi nìjaká novinkaSokol Cejc wrote:Unikla mi nìjaké zmìna pravidel od nové sezony...??
Na zaèátku sezony se tresty mažou, dnes moje CM šlo ven po druhé žluté a má stopku na pøíští zápas....![]()

rada
Cawes vèera sem se zaregistroval a potøeboval bych nìjakou tu radu sice hraju hattrick ale tohle je uplnì jiné ... potøebuju najmout trenera a personál vadí že to budou tøeba jiné národnosti než èeské??? A jakého trenéra je dobré najmout z hlediska platu??? Kdy se platí platy hráèùm a zamìstnancùm....???
jestli bude nìkdo mít èas tak mi to pošlete do pošty a nebo staèí napsat pošlu ICQ èíslo a tam to bude rychlejší moc dík
jestli bude nìkdo mít èas tak mi to pošlete do pošty a nebo staèí napsat pošlu ICQ èíslo a tam to bude rychlejší moc dík
-
Re: rada
Ozvi sa mi na ICQ,pomozem zo zaciatkami ak chcesBecko wrote:Cawes vèera sem se zaregistroval a potøeboval bych nìjakou tu radu sice hraju hattrick ale tohle je uplnì jiné ... potøebuju najmout trenera a personál vadí že to budou tøeba jiné národnosti než èeské??? A jakého trenéra je dobré najmout z hlediska platu??? Kdy se platí platy hráèùm a zamìstnancùm....???

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Nastav to tak, abys na trávníku mìl to nejlepší, na soupeøe nekoukej...paaaco wrote:ako by ste mi poradili nastavit taktiku ked tim proti ktoremu idem hrat ma slabu zalohu silny utok a obranu hrava 4-3-3 protiutoky
dakujem
Jantar FC
Nyní - boj v D.9
Nyní - boj v D.9
-
Pøesnì tak, taktiku musíš nastavit podle hráèù, které máš k dispozici....abys zahrál co nejvìtší výkonWoko wrote:Nastav to tak, abys na trávníku mìl to nejlepší, na soupeøe nekoukej...paaaco wrote:ako by ste mi poradili nastavit taktiku ked tim proti ktoremu idem hrat ma slabu zalohu silny utok a obranu hrava 4-3-3 protiutoky
dakujem
SK Kobeřice - E.36