zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

Fallen.Cze wrote:To je fakt prasárna. Divim se, že na to ještì nìkdo skoèí
Baví mì, jak se tady "spravedlivì" rozèilujete. Ruku na srdce, nikdy jste se nikdo z vás nepøihlásil, coby zkušený manažér z divize F a výše do turnaje, který si Háèkaø oznaèil v názvu vìtièkou jen pro, pøípadnì only for H-teams? Tohle já osobnì považuji za vìtší prohøešek, protože, s vyjímkou toho, že turnaj stihne ještì zrušit, nemá ten chudák na výbìr a hrát s vámi musí. Ve výše popsaných pøípadech pozvánku pøijmout nemusí. Takže pokud si nezaloží nìjaké další týmy, je to v poøádku.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

kopeckar wrote:
Baví mì, jak se tady "spravedlivì" rozèilujete. Ruku na srdce, nikdy jste se nikdo z vás nepøihlásil, coby zkušený manažér z divize F a výše do turnaje, který si Háèkaø oznaèil v názvu vìtièkou jen pro, pøípadnì only for H-teams? Tohle já osobnì považuji za vìtší prohøešek, protože, s vyjímkou toho, že turnaj stihne ještì zrušit, nemá ten chudák na výbìr a hrát s vámi musí. Ve výše popsaných pøípadech pozvánku pøijmout nemusí. Takže pokud si nezaloží nìjaké další týmy, je to v poøádku.
Já jsem to neudìlal a nikdy neudìlám, tohle klidnì prohlásím.

Je to prasárna a na tom trvám.
Andrew - Sokol Čejč
Alaska
Team Manager

Post by Alaska »

No nebudu jmenovat ,ale ještě někoho znám, kdo používal podobný praktiky. Jen mě pak s prominutím sere, jak se naparujou jak jim to šlape. Tfuj
Allez Druids, allez allez!
Julian Sorrel
D 7
tomkycz

Post by tomkycz »

sokol Cejc

Já jsem to neudìlal a nikdy neudìlám, tohle klidnì prohlásím.

Je to prasárna a na tom trvám.

tak tobì to opravdu vìøím páè s tebou mám jen a jen dobré zkušenosti. Jen kdyby takových byla vìtšina.
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

kopeckar wrote:
Hmm, tak koukám, že tech bezcharakterních tu bude asi víc... Já necítím potøebu dìlat takovej humus...
Image
Image
Image
ACS
Team President

Post by ACS »

kopeckar wrote:
Ruku na srdce, nikdy jsem to neudìlal :wink: Obèas se pøihlásím do turnaje, kde jsou týmy z nižších divizí, abych C- týmu rychleji zvedal zkušenost. Ale nikdy do only H turnaje a navíc jsou to turnaje se startovným vìtšinou do 1000,- A taková drobnost... pleteš dohromady soukromé a veøejné turnaje 8)
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

kopeckar wrote:
Baví mì, jak se tady "spravedlivì" rozèilujete. Ruku na srdce, nikdy jste se nikdo z vás nepøihlásil, coby zkušený manažér z divize F a výše do turnaje, který si Háèkaø oznaèil v názvu vìtièkou jen pro, pøípadnì only for H-teams?
Ne;)

A myslim ze naopak, kdyz nekdo hraje verejne turnaje ktery se jmenujou ONLY H, tak mu netleskam (opakuji, ze sam to nedelam) ale ani mu za to nenadavam, pac je to turnaj verejny. Neni to moralni vyhrat jako Cckar turnaj ktery se jmenuje ONLY H, ale furt je to verejny turnaj...
Ale za to, kdyz si nekdo zalozi turnaj, pozve si tam zacinajici managery se vstupnym co nejvyssim (ted uz jde nastesti jen 50k , drive to bylo neomezeny, jeden nejmenovany cesky klub na tom vydelal opravdu ve velkym (vstupny 250k...)) - tohle mi prijde hnusny, nemoralni a neeticky, tfujtajxl
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

future? lsd is future! wrote:
kopeckar wrote:
Baví mì, jak se tady "spravedlivì" rozèilujete. Ruku na srdce, nikdy jste se nikdo z vás nepøihlásil, coby zkušený manažér z divize F a výše do turnaje, který si Háèkaø oznaèil v názvu vìtièkou jen pro, pøípadnì only for H-teams?
Ne;)

A myslim ze naopak, kdyz nekdo hraje verejne turnaje ktery se jmenujou ONLY H, tak mu netleskam (opakuji, ze sam to nedelam) ale ani mu za to nenadavam, pac je to turnaj verejny. Neni to moralni vyhrat jako Cckar turnaj ktery se jmenuje ONLY H, ale furt je to verejny turnaj...
Ale za to, kdyz si nekdo zalozi turnaj, pozve si tam zacinajici managery se vstupnym co nejvyssim (ted uz jde nastesti jen 50k , drive to bylo neomezeny, jeden nejmenovany cesky klub na tom vydelal opravdu ve velkym (vstupny 250k...)) - tohle mi prijde hnusny, nemoralni a neeticky, tfujtajxl

Po letech mám s Frenkiem naprosto, ale naprosto totožný názor.... :D :D

ohlednì pøihlašování se do veøejných turnaju typu only H se tu už popsaly "stohy virtuálního papíru", asi to nemá cenu dál rozebírat, jsou na to dva úhly pohledu a je na každém, jak se k tomu postaví...
Andrew - Sokol Čejč
Azor

Post by Azor »

Mám dotaz: Jaká je šance,že mi umøe hráè? :wink: A kolik jich vám zemøelo? :wink:
Error

Post by Error »

Azor wrote:Mám dotaz: Jaká je šance,že mi umøe hráè? :wink: A kolik jich vám zemøelo? :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: cože?
Error >> FK Lipina
Image
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

ta šnace bude hodnì malá, ale jeden mi už jednou umøel :( chudák Flachbart :cry:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
elrik

Post by elrik »

Tiger Baros wrote:ta šnace bude hodnì malá, ale jeden mi už jednou umøel :( chudák Flachbart :cry:
to si delate prd*l, ne? :shock: :lol:
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Netris1

Post by Netris1 »

Ahoj, hráè Filip Veèeøa bohužel zemøel v prùbìhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že odešel v pokoji... Je zde nepatrná šance, že by mohl být zpopelnìn ještì dnes.

S pozdravem,
trenér
Tu máte pøíspìvek od happyny :lol:
Netris->Hell Riders->E.21
kopeckar

Post by kopeckar »

Opravdu nechápu, co je neetického na tom, když nìkomu dám šanci odmítnout. Tohle mi nikdo nevymluví. Navíc tam ti Háèkaøi mají dost velkou šanci minimálnì na 2.místo v turnaji, protože kromì toho týmu co to poøádá tam jsou jen oni, a i za nì mohou získat dost penìz. Kdežto když si coby Háèkaø založím turnaj only for H, tak se mùžu spolehnout na to, že tam budou minimálnì 2-3 týmy z prvních tøí divizí. Tohle by ale vyøešila jen už tolikrát zmiòovaná možnost zadání filtru, který by povolil pøihlášení podle pøání poøadatele (napø jen G a H divize). Já upøímnì pøiznávám, že jsem udìlal oboje, ale už nepraktikuji ani jedno. Pøihlášení do turnaje jen pro Háèkaøe se mi pøíèí, pøestože je veøejný, ale jednou to v záhlaví je a já to beru jako svinstvo. Naopak se zakládáním soukromého turnaje jen pro H týmy jsem skonèl, ne kvùli tomu, že by to bylo stejné nebo horší svinstvo, ale kvùli tomu, že mì nebavilo èekat, až z toho kvanta pøihlášek pøijme potøebný poèet lidí.
foppa 13

Post by foppa 13 »

kopeckar wrote:Opravdu nechápu, co je neetického na tom, když nìkomu dám šanci odmítnout. Tohle mi nikdo nevymluví. Navíc tam ti Háèkaøi mají dost velkou šanci minimálnì na 2.místo v turnaji, protože kromì toho týmu co to poøádá tam jsou jen oni, a i za nì mohou získat dost penìz. Kdežto když si coby Háèkaø založím turnaj only for H, tak se mùžu spolehnout na to, že tam budou minimálnì 2-3 týmy z prvních tøí divizí. Tohle by ale vyøešila jen už tolikrát zmiòovaná možnost zadání filtru, který by povolil pøihlášení podle pøání poøadatele (napø jen G a H divize). Já upøímnì pøiznávám, že jsem udìlal oboje, ale už nepraktikuji ani jedno. Pøihlášení do turnaje jen pro Háèkaøe se mi pøíèí, pøestože je veøejný, ale jednou to v záhlaví je a já to beru jako svinstvo. Naopak se zakládáním soukromého turnaje jen pro H týmy jsem skonèl, ne kvùli tomu, že by to bylo stejné nebo horší svinstvo, ale kvùli tomu, že mì nebavilo èekat, až z toho kvanta pøihlášek pøijme potøebný poèet lidí.
Tohle je humus! Teèka. Já se sice do takových turnajù také pøihlašuji, ale jak už tu nìkdo øekl. Jsou to turnaje veøejné a vklad minimální... Proè si nerozehrát C-tým. Ale soukromì si zakládat "ubohý poháry" - pro dementy! :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”