Stabilo je zøejmì hamoun a myslí si, že bude výhodnìjší chvilku poèkat a ušetøit 21€

Moderator: Czech Moderators
No asi tak, mì v tìch zápasech 2.roèníkù soukromého poháru co jsem poøádal hráli z 90% taky hráèi C týmu, takže bych øekl, že jsme oba dva tìm H-týmùm provedli totéž. S jedním "malým" rozdílem, moji nabídku odmítnout mohli. Tvoje pøihlášení k jejich turnaji, kde chtìli jen H týmy a spoléhali na férovost soupeøù a tedy i tvoji odmítnout nemuseli stihnout. Navíc v tìch mých turnajích mohli narazit jen na mùj tým a jinak na sobì rovné. V tom co sami uspoøádali se jim takových, co dìlají, že neumí èíst, pøípadnì nerespektují cizí pøání mohlo pøipojit daleko více. Takže bych to uzavøel tvým mìøítkem jsme tedy oba dementi. Vlastnì já už nejsem, protože nedìlám ani jedno a ty se s tím nìjak vyrovnejfoppa 13 wrote:Tohle je humus! Teèka. Já se sice do takových turnajù také pøihlašuji, ale jak už tu nìkdo øekl. Jsou to turnaje veøejné a vklad minimální... Proè si nerozehrát C-tým. Ale soukromì si zakládat "ubohý poháry" - pro dementy!
Jsem rád, že si se sám oznaèil za dementa (btw. Tvoje názory na druhý mì zajímají asi tak, jako Tebe hrát fair play).kopeckar wrote: No asi tak, mì v tìch zápasech 2.roèníkù soukromého poháru co jsem poøádal hráli z 90% taky hráèi C týmu, takže bych øekl, že jsme oba dva tìm H-týmùm provedli totéž. S jedním "malým" rozdílem, moji nabídku odmítnout mohli. Tvoje pøihlášení k jejich turnaji, kde chtìli jen H týmy a spoléhali na férovost soupeøù a tedy i tvoji odmítnout nemuseli stihnout. Navíc v tìch mých turnajích mohli narazit jen na mùj tým a jinak na sobì rovné. V tom co sami uspoøádali se jim takových, co dìlají, že neumí èíst, pøípadnì nerespektují cizí pøání mohlo pøipojit daleko více. Takže bych to uzavøel tvým mìøítkem jsme tedy oba dementi. Vlastnì já už nejsem, protože nedìlám ani jedno a ty se s tím nìjak vyrovnej![]()
![]()
Opravdu nevím, kde jsi na této vìtì byl. Že bych Ti to øekl já, že se pøihlašuji do turnajù s názvy only H teams atd.??? Bohužel Tì musím zklamat - toto je pouze Tvùj výmysl a další dùkaz toho, že jsi dementTvoje pøihlášení k jejich turnaji, kde chtìli jen H týmy a spoléhali na férovost soupeøù
To vše co bych k tomu ještì øekl. Takže pøíštì, než mì obviníš z toho že ti vkládám do úst nìco co jsi neøekl, si pøeèti po sobì co ji napsal a je to jen o stránku døíve. A co se týká toho dalšího, tak narozdíl od tebe, jsem já nic o tvém duševním zdraví nepsal. Pouze jsem ti chtìl taktnì naznaèit, že to co dìláš ty, a øada dalších je míò fér, než to co jsem dìlal, opakuji DÌLAL a už nedìlám a ani nehodlám v budoucnu dìlat já. Takže pøíštì se prosím o mì neotírej.foppa 13 wrote:
Tohle je humus! Teèka. Já se sice do takových turnajù také pøihlašuji, ale jak už tu nìkdo øekl. Jsou to turnaje veøejné a vklad minimální... Proè si nerozehrát C-tým. Ale soukromì si zakládat "ubohý poháry" - pro dementy!
vsichni, at uz ti co hrajou verejny s nazvem only H i ty co si poradaj vlastni soukromyelrik wrote: kdo ma teda maslo na hlave?
no to ja si teda vubec nemyslim, mami.future? lsd is future! wrote: vsichni, at uz ti co hrajou verejny s nazvem only H i ty co si poradaj vlastni soukromy
Logický je to, když to nejde systémovì vyhradit pro urèitou divizi a zablokovat pro ostatní, nepøihlašovat se tam kde mì nechtìjí.elrik wrote:nechci zbytecne virit vody. pokud to vezmu ciste logicky:
VEREJNY turnaj je pro vsechny, at je tam psano v nazvu co chce.
ale pokud cilene zakladam SOUKROMY turnaje za cilem sveho obohaceni?
kdo ma teda maslo na hlave?
ale jakto ze nejde?? zaloz soukromy turnaj a vyrad si tam koho chces (treba ONLY FOR H) ...toto cos napsal je alibismus!kopeckar wrote:Logický je to, když to nejde systémovì vyhradit pro urèitou divizi a zablokovat pro ostatní, nepøihlašovat se tam kde mì nechtìjí.elrik wrote:nechci zbytecne virit vody. pokud to vezmu ciste logicky:
VEREJNY turnaj je pro vsechny, at je tam psano v nazvu co chce.
ale pokud cilene zakladam SOUKROMY turnaje za cilem sveho obohaceni?
kdo ma teda maslo na hlave?
kopeckar wrote: Koneènì nìkdo, kdo to taky pochopil. Obojí není sportovní a proto jsem obojí pøestal dìlat a vy ostatní si klidnì lžete dál do vlastní kapsy.
a následnì:Naopak se zakládáním soukromého turnaje jen pro H týmy jsem skonèl, ne kvùli tomu, že by to bylo stejné
nebo horší svinstvo, ale kvùli tomu, že mì nebavilo èekat, až z toho kvanta pøihlášek pøijme potøebný poèet lidí.
DÌKUJI VŠEM PØÍTOMNÝM. NEMÁM DALŠÍCH OTÁZEK. Myslím, že z tohoto si už udìlá o Kopeckarovi káždý svùj názor.Obojí není sportovní a proto jsem obojí pøestal dìlat a vy ostatní si klidnì lžete dál do vlastní kapsy.
Jak už jsem napsal o pøíspìvek døíve. Vy ostatní si klidnì lžete do vlastní kapsy. Jednou to tam poøadatel napíše a tak vás tam nechce. A to co jsi psal samozøejmì jde, ale je to zdlouhavé a vyžaduje to èas navíc. Jasnì že mùžu poslat x pozvánek x manažerùm, nebo vyhlásit svùj soukromý turnaj na fóru s tím, že kdo chce být pozván a mi pošle zprávu, ale je to zdlouhavé a nìjaký filtr na zakládání turnajù by byl elegantnìjší.elrik wrote:ale jakto ze nejde?? zaloz soukromy turnaj a vyrad si tam koho chces (treba ONLY FOR H) ...toto cos napsal je alibismus!