Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

C0$min
Coach

Post by C0$min »

victorie nesperata acasa 2-1 :D :D
Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

. 11-2 cu botul de pe ultimul loc. :P acum urmeaza meciul cu urmaritorul direct si apoi cu ocupantul locului 2 pe care trebuie sa-l bat
Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

o infrangere asteptata. a scos omu' 145, nu aveam cum sa ajung acolo in momentul asta. am cedat meciul.
luni am cu Morometii RVL.
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

victorie 2-7 cu o echipa bot...8 meciuri 8 victorii
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

inca o saptamana sa terminat... azi am reusit sa castig cu 2-1 contra locului 2 (care a cazut pe 4).. 8 meciuri 7 victorii si un egal.. o sa vedem ce va fi..
DoTy
Team President

Post by DoTy »

NU mai suport RANDOMU asta :(( e al 4-lea meci cand pierd puncte din cauza lui scot azi cu 2 puncte peste locul 3 si fac egal :((( da nu mai suport chestia asta si inq ceva joi aveam 2 jucatori care poteai fi suspendati si am bagat agr mic cand ma uit 2 galbene primise echipa si chiar aia 2 frate cum sa nu te apuce draci :(( nu mai zic cand scot egal pe lini ca adversarul eu pierd ... dak scot cu 1 punct 2-3 chiar si 5 mai mult :> egal :)) cate trebuiesc pt victorie la mine 10 :(( ?
Image
Mehjia
Team Manager

Post by Mehjia »

primu sezon in G , locu 9 :? , dar sper la 11 vicotrii consecutiva sau macar 10 si un egal si poate o promovare neprevazuta :roll: :roll: :roll:
Winning is EveryThing
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie in deplasare 0-1.
Daca eu credeam ca saptamana trecuta a fost grea, ei bine, nu a fost chiar asa grea, dar saptamna asta e grea din cauza adversarilor pe care ii voi intalni. Voi juca impotriva locurilor: 2,4,6 si 8. De ultimul am trecut azi dimineata.
Maine am portarul titular suspendat iar rezerva are 22 de ani. :? Rezerva a scos scos maxim 63. Asta este.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

Victorie 3-0 cu locul 3 ...ma distantez la 6 puncte ..9 meciuri 9 victorii :twisted: :twisted:
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
Black_eagle

Post by Black_eagle »

alt meci
Royal Syña Móntevidéo 0 - 0 eateam
3 - 4 - 3 Formaţie 3 - 4 - 3
Loveşte şi goneşte Tactici Mingi lungi
100% Stil 85%
70% Agresivitate 45%
42% Defensiva 46%
40% Mijloc 40%
48% Atac 34%
cum mama naibii ca parca numa de mine se lipesc astea? ba si numa la meciurile importante se intampla ,parca ar sti ... :(inca doua de-astea tot in meciurile importante si adio promovarea). ne mentinem pe 3 deocamdata :(
Image
Image
bizone

Post by bizone »

iar intervine random-ul la mine, pur si simplu m-am saturat :roll: Cu TS 69%, am scos 137 pe linii, cu 7 peste adversar si tot am facut egal. Cat pana mea trebuie sa scot ca sa castig si eu un meci? M-am uitat atent si chiar nu vad vreun motiv ptr a interveni random-ul.

http://snowmane.soccerproject.com/spnew ... ID=9303670
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

victorie, dupa victorie, dupa victorie...mi-am scos azi si un nou record, 141 pe linii...maine am cu loc 1 care nu a pierdut pana acum, dar si joi avusesem tot cu loc 1 care nu avea nici o infrangere si nici un egal :lol: ...daca bat pot sa ma gandesc la o promovare in B
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

l-am facut pe decebal-traian (Morometii RVL) dupa cel mai bun meci din sezon de pana acum. am scos 146 fara RM titular (rezerva a scos 69 fata de 73 cat poate titularul). de asemenea toti jucatorii au fost cu moral 99 ... deci e loc de mai bine.
din pacate am 3 suspendati pentru maine (care scot 74, 73, 72), si toti din aparare, dar si Vesalius are 2 suspendati care scot 74 si inlocuitorii au bp 71 si moral 95. deci scot maxim 69 :) inlocuitorii mei scot 72, 72, 69 deci el pierde mai mult. va fi un meci dur, arbitrul e prea strict (92) si ma dezavantajeaza pentru ca rezerva mea are 60 agresivitate.
napoleonard

Post by napoleonard »

bunicutzu wrote: de asemenea toti jucatorii au fost cu moral 99 ...
din cauza meciului de ieri? :twisted: s-au au mai jucat unul? ca la mine toti au fost 100% la moral :lol:
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

au mai jucat in CL rezervele ... un 3-3 in deplasare ce mi-a asigurat. ce? nu stiu :) ca nu stiu (inca) daca a fost tur eliminatoriu sau nu :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”