Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

elrik
Member of the Soccer Project Association

Post by elrik »

LampardFrank8 wrote:Zdrawim.....Dneska jsem se bavil s kamarádem a ten øíkal že by se pøi vyšší nabídce mìl pøestup oznámit!Je to pravda???A jestli ano mohl by mi nekdo napsat ja na to a od jaké nabídky by se to mìlo hlásit???
zduø! :wink:
prestupy by se mely hlasit pokud jsou za "vetsi castky nez obvykle". takove nepsane pravidlo rika ze pokud chces mit jistotu, ze te nahodou nekdo nepravem obvinni, tak hlas kazdy prestup nad 3M. a kde to hlasit?
Manazer-Ostatni manazeri-Podvodnici-Pokracovat a tam zadas nazev sveho tymu.
(je to sice trosku postavene na hlavu, hlasit se sam jako Podvodnik, ale mas jistotu ze kdyz se serifovi nebude neco libit, tak ti jen tak neda BANana. vetsinou jeste odpovi, pokud ma cas, co si o tom mysli).
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

elrik wrote:
LampardFrank8 wrote:Zdrawim.....Dneska jsem se bavil s kamarádem a ten øíkal že by se pøi vyšší nabídce mìl pøestup oznámit!Je to pravda???A jestli ano mohl by mi nekdo napsat ja na to a od jaké nabídky by se to mìlo hlásit???
prestupy by se mely hlasit pokud jsou za "vetsi castky nez obvykle". takove nepsane pravidlo rika ze pokud chces mit jistotu, ze te nahodou nekdo nepravem obvinni, tak hlas kazdy prestup nad 3M. a kde to hlasit?
(je to sice trosku postavene na hlavu, hlasit se sam jako Podvodnik, ale mas jistotu ze kdyz se serifovi nebude neco libit, tak ti jen tak neda BANana. vetsinou jeste odpovi, pokud ma cas, co si o tom mysli).

jj díky moc a co pøesnì znamená ten BAN
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

asistent managera ti pošle zprávu pokaždé, když tì nìkdo pøehodí, pokud teda myslíš tohle
Image
Image
Image
Hák

Post by Hák »

jj díky moc a co pøesnì znamená ten BAN
No to radìj nechtìj zažít, znamená to blokaci tvého týmu a tím i možná konec na SP 8)
SK Kobeřice - E.36
elrik

Post by elrik »

Fallen.Cze wrote:
asistent managera ti pošle zprávu pokaždé, když tì nìkdo pøehodí, pokud teda myslíš tohle
wau. necekal bych, ze na danou otazku mohou byt dve spravne odpovedi, i kdyz kazda resi neco jineho :wink: ( btw. ta moje je spravnejsi 8) )
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

jen jsem nepochopil otázku:D
Image
Image
Image
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

elrik wrote:
A opravdu se mam hlasit jako podvodnik nekdo mi rikal ze mam napsat e-mail(raynook@soccerproject.com)???
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

já zase myslim, že je to obyèejná šikana
Image
Image
Image
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Fallen.Cze wrote:já zase myslim, že je to obyèejná šikana
:lol: :lol: jaka sikana??
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

foppa 13 wrote:
H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Mám dotázek:

..už se to zde x-krát øešilo, ale pamì je milosrdná a zapomíná...také detektivem nejsem...takže pøedem dìkuji.

Když vymìním trenéra (nebo je možnost vymìnit i jiného zamìstnance??), tak hráèùm se zvedne morálka o kolik procent??
Mám je od poèátku, takže první požadavek je splnìn. :wink:
+ 10%
Dìkuji, je to 10% a ještì bych k tomu nìco dodal.....

Ve støedu jsem najal veèer nového trenéra s hodnocením 36% (jiný na trhu nebyl) a morálka všech hráèù se zvedla o 10%.
Ale za ty dva dny mì to tak rozhodilo trénink, že 80% hráèù mìlo spadlé minimálnì 2 skilly a trénování o 1% trvalo 2 simulace!!!
Toto nešlo snášet dál, takže dnes jsem zkusil uvedeného trenéra vyhodit a najat trenéra se 100% hodnocením a k mému úžasu neklesla ani jednomu hráèi morálka!!!
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Takže když jsem prodal CM za 7M tak se mam nahlásit jako podvodník???
kopeckar

Post by kopeckar »

LampardFrank8 wrote:Takže když jsem prodal CM za 7M tak se mam nahlásit jako podvodník???
Tohle bylo v poøádku, podobní se prodávali za stejnou i vyšší cenu.
amoszamba
Team President

ban

Post by amoszamba »

Zdar. Mám problém. Kouknìte se nìkdo prosím na mou historii. Mám zakázaný pøístup k týmu (asi ban) ale nevím proè. Díky moc.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
PaTTTTrick

Re: ban

Post by PaTTTTrick »

amoszamba wrote:Zdar. Mám problém. Kouknìte se nìkdo prosím na mou historii. Mám zakázaný pøístup k týmu (asi ban) ale nevím proè. Díky moc.

Urèitì je to ban? Pøišel Ti mail do pošty? Mohlo to být jen nìjak nedostupné...

Jinak v pøestupech nic zvláštního nevidím....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
amoszamba
Team President

hoj, hoj

Post by amoszamba »

hmmm tak se louèím s SP. Nedávno jsme mìli v práci den zdraví a dostali jsme mrkvový salát no a vèera mìli den zdraví v Belgii v SP a ti mi zas dali banán. Tak pa a ukažte všem že èeši jsou nej...
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”