Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Manager
incep sa recup ts si sa ma mentin in d(acumulez pcter in defavoarea altora 6) asa ca sper ca al final sa fiu tot in d si sa fortez o promovare in c sez urmat
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
-
- Member of the Soccer Project Association
0-0 cu fostul loc 3.
Am avut un rosu si un accidentat inlocuit de un jucator care a scos 58.
Astfel am fost egali pe linii si deci meci egal.
Cel mai important este ca si urmaritorul meu direct nu a castigat.
In continuare locul 1, dar orice pas gresit inseamna detronare.

Am avut un rosu si un accidentat inlocuit de un jucator care a scos 58.
Astfel am fost egali pe linii si deci meci egal.
Cel mai important este ca si urmaritorul meu direct nu a castigat.
In continuare locul 1, dar orice pas gresit inseamna detronare.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
1-1 in deplasare, la un romanas din liga, alex_raul7. Sunt cam nemultumit de rezultat (desi am fost doar cu un punct peste adversar, eu 132 el 131), jucand cu 4 rezerve iar exact inaintea meciului (dupa simulare de 23) a trebui sa-mi vand un jucator pentru a nu pierde altul si TS-ul mi-a scazut la 79%
In alta ordine de idei, sunt la doar 5 puncte de promovare, iar ultimele 3 meciuri sunt usoare, unde normal ar trebui sa am 3 victorii. Tinand cont ca tot turul am fost cu TS undeva in jur de 60-70%, eu zic ca e destul de ok si putea fi si mai bine daca in unele meciuri nu intervenea si random-ul. Ptr retur am un plan indraznet, avand TS 100% sa obtin numai victorii
@alex_raul7, ar fi fain sa promovam amandoi, seria nu este deloc una foarte grea, insa nici adversarii nu trebuie subestimati. Bafta mai departe!
@jiji, ultimele doua etape ai cu aia de pe primele 2 locuri, asteptam sa-i incurci

In alta ordine de idei, sunt la doar 5 puncte de promovare, iar ultimele 3 meciuri sunt usoare, unde normal ar trebui sa am 3 victorii. Tinand cont ca tot turul am fost cu TS undeva in jur de 60-70%, eu zic ca e destul de ok si putea fi si mai bine daca in unele meciuri nu intervenea si random-ul. Ptr retur am un plan indraznet, avand TS 100% sa obtin numai victorii

@alex_raul7, ar fi fain sa promovam amandoi, seria nu este deloc una foarte grea, insa nici adversarii nu trebuie subestimati. Bafta mai departe!

@jiji, ultimele doua etape ai cu aia de pe primele 2 locuri, asteptam sa-i incurci

POLI TIMISOARA!!!!

-
victorie cu 6-1 desi am uitat sa setez meciul.... am jucat cu mijlocasii de rezerva si agresivitate 0. eu credeam ca azi i sambata
oricum asta din cauza ca se apropie marele meci cu locul 1 pe care-l domin cu 7 puncte la totalul pe linii sper sa nam bafta de la celelalte meciuri importante. ar trebui sa-l bat lejer

-
eu cred ca am facut o gafa azi
am jucat cu Vlalex, si conform datelor ce le aveam inainte meciului credeam ca nu am nicio sansa.
Dar, cred ca m-am speriat degeaba
a scos doar 135 iar eu am scos 125 in conditiile in care am setat agresivitatea doar 15 (fata de 60 cat puteam) si as fi putut pune jucatori sa scot cu vreo 25 de puncte in plus la totalul performantei jucatorilor ... ce fraier am fost. il bateam. Nu am fost atent ca jocul se juca la mine acasa (jucasem si in etapa precedenta acasa) si s-au mai dus si o gramada de bani ca a ramas pretul la bilete 14 in loc de 17 cat as fi putut pune.

Dar, cred ca m-am speriat degeaba

-
- Team President