Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

stoper
Coach

Post by stoper »

vieme kolko sa dostava za postup do dalsieho kola pohara ?? do druheho.. potom do dtretiueho a tak dalej az k cene za vitaza...
Aj tak ste vsetci tucniaci...
Hák
Member of the Soccer Project Association

Post by Hák »

stoper wrote:vieme kolko sa dostava za postup do dalsieho kola pohara ?? do druheho.. potom do dtretiueho a tak dalej az k cene za vitaza...
Odmìny za SP pohár
1. kolo: 10000
2. kolo: 20000
3. kolo: 30000
4. kolo: 40000
5. kolo: 50000
6. kolo: 60000
7. kolo: 70000
8. kolo: 80000
9. kolo: 90000
10. kolo: 100000
11. kolo: 110000
12. kolo: 220000
13. kolo: 440000
14. kolo: 880000
15. kolo: 1760000
16. kolo: 3520000
SK Kobeřice - E.36
amoszamba
Team President

xxx

Post by amoszamba »

a nebo že by bylo "pohádka do vokýnek" :D hmmm na to bych nemìl nervy jen mi je líto tìch poctivì našetøenejch 11mega, jen nevím komu teï pøipadnou? Jestli Belgické vládì, nebo komu? Jen doufám že neskonèí nìkde u Krejèíøe (jen tak bokem mùj bývalý soused) :twisted:
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
happyna17

Re: xxx

Post by happyna17 »

amoszamba wrote:a nebo že by bylo "pohádka do vokýnek" :D hmmm na to bych nemìl nervy jen mi je líto tìch poctivì našetøenejch 11mega, jen nevím komu teï pøipadnou? Jestli Belgické vládì, nebo komu? Jen doufám že neskonèí nìkde u Krejèíøe (jen tak bokem mùj bývalý soused) :twisted:
To vzdáváš jen tak :idea: :?:
mantel

Re: xxx

Post by mantel »

happyna17 wrote:
amoszamba wrote:a nebo že by bylo "pohádka do vokýnek" :D hmmm na to bych nemìl nervy jen mi je líto tìch poctivì našetøenejch 11mega, jen nevím komu teï pøipadnou? Jestli Belgické vládì, nebo komu? Jen doufám že neskonèí nìkde u Krejèíøe (jen tak bokem mùj bývalý soused) :twisted:
To vzdáváš jen tak :idea: :?:
ale ne , on je jenom strašně prchlivý a hned je nasraný, už napsal zprávu do topicu Translation a čeká , až ji někdo přeloží
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

no jsem se dozvìdìl že další 2 kámoši z práce taky dostali zdravou výživu. Takže to má nìco spoleèného s kamarády v práci. Obèas jsme si navzájem pohlídyli týmy, na každém konci sezóny mesel probìhnout prestižní Mittal cup, tak zakopaný pes je nìkde tam. Akorát že mi dal banána belgický šerif a to je pak problém se dostat ke zdárnému konci. Moje anglina je katastrofa vìtší než orkán emma a zatím se ještì nikdo nenašel kdo by mi to pøeložil.

:( :( :(
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

pokud se nìjak zdárnì dokopu k odbanìní tak vás tímto všechny zvu na pivo. Ale musíte dojet do Tìšína. Zatím ale nemám strach že budu muset vyhlásit osobní bankrot protože ten belgièan je roèník 85 a asi nepochopí že jsem neudìlal nic špatného o èem bych vìdìl
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
psc

Post by psc »

chci se zeptat na jednu otázku, nikdy jsem si toho nevšimnul, ale teï když TRENÉROVI spadl skill a musel jsem ho poslat na vzdìlávací kurz, nìkolika hráèùm spadly tøeba 2 vlastnosti o 5 bodù. Dokonce jednomu spadly 3...

Je to tak nebo se mi to jen zdá ?? Ale nemùže se mi to zdát, protože opravdu maj nìkteøí hráèi 2-3 vlastnosti dole ...
Psc United
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

no ja bych mìl dotaz ohledne trenera taky .... za simulaci dostavají hraèi neco pøes 1% je nejaka umìra mezi tim kolik má procent trener a kolik dostavají procent za jednu simulaci hráèi ?

když svyho vykopu vezmu novyho kerej má tøeba 20% jen tak to muže zpomalit znaènì trenink junioru ne?
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Dalsi dotaz-Kdyz je hrac,ktereho kupuju v trestu na ligu a prijde ke me bude ten trest mit i u me???
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Takže šerif Badbuffalo mi odepsal že jsem ban dostal za to že mám víc než jeden tým. Což na tom to je pravda z mého ip jede ještì jeden tým, ale ten byl øádnì nahlášen èeskému šerifovi a nikdy jsme spolu neobchodovali a hráli jsme spolu jen jeden turnaj (BB cup) a to pro 4 hráèe se vstupným 50k.
Nevíte nìkdo jestli se dá odvolat i nìkde výše než jen k jednomu šerifovi jenž ten ban udìlil?
Díky moc
Poøád ještì vìøím ve spravedlnost
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
psc

Post by psc »

tak byla chyba v tom spoleènym turnaji ... to je zásadní chyba! jedinì ho zkus nìjak ukecat, ale pochybuju
Psc United
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

psc wrote:tak byla chyba v tom spoleènym turnaji ... to je zásadní chyba! jedinì ho zkus nìjak ukecat, ale pochybuju
tím to uèitì není. Za prvé to nebyl bohatì dotovaný turnaj a za druhé AC Piskott ban nedostal. Takže urèitì myslí nìjaký jiný tým , ale všechny které jsem hlídal jsem vždy øádnì nahlásil èeskému šerifovi
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
Hák

Post by Hák »

No to by mì taky zajímalo. Z mého noasu se obèas pøipojují i oba bráchové, kteøí mají své týmy. Já ale s bráchama nehraju pro jistotu ani pøáteláky, natož nìjaké turnaje. Ale taky by mì zajímalo, jestli to mám nìkomu nahlásit, že má každý svùj tým nebo jak to je. Nerad bych se nìkdy doèkal BANu za vlastnìní více týmù, když já i oba bráši máme své vlastní.....
SK Kobeřice - E.36
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Hák wrote:No to by mì taky zajímalo. Z mého noasu se obèas pøipojují i oba bráchové, kteøí mají své týmy. Já ale s bráchama nehraju pro jistotu ani pøáteláky, natož nìjaké turnaje. Ale taky by mì zajímalo, jestli to mám nìkomu nahlásit, že má každý svùj tým nebo jak to je. Nerad bych se nìkdy doèkal BANu za vlastnìní více týmù, když já i oba bráši máme své vlastní.....
pro jistotu to napiš nìjakému èeskému šerifovi a máš klid
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”