Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

psc
Member of the Soccer Project Association

Post by psc »

Hák wrote:No to by mì taky zajímalo. Z mého noasu se obèas pøipojují i oba bráchové, kteøí mají své týmy. Já ale s bráchama nehraju pro jistotu ani pøáteláky, natož nìjaké turnaje. Ale taky by mì zajímalo, jestli to mám nìkomu nahlásit, že má každý svùj tým nebo jak to je. Nerad bych se nìkdy doèkal BANu za vlastnìní více týmù, když já i oba bráši máme své vlastní.....

to už je risk tìch lidí, že z jednoho pc hraje x týmù ... bohužel mùže se ti taky stát, že jednoho dne dostaneš BAN a proto bych na sebe neupozoròoval a ty pøáteláky nebo tak nìco váùbec nehrál
Psc United
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

LampardFrank8 wrote:Dalsi dotaz-Kdyz je hrac,ktereho kupuju v trestu na ligu a prijde ke me bude ten trest mit i u me???
???
Hák

Post by Hák »

LampardFrank8 wrote:
LampardFrank8 wrote:Dalsi dotaz-Kdyz je hrac,ktereho kupuju v trestu na ligu a prijde ke me bude ten trest mit i u me???
???
Jo bude
SK Kobeřice - E.36
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

psc wrote:
Hák wrote:No to by mì taky zajímalo. Z mého noasu se obèas pøipojují i oba bráchové, kteøí mají své týmy. Já ale s bráchama nehraju pro jistotu ani pøáteláky, natož nìjaké turnaje. Ale taky by mì zajímalo, jestli to mám nìkomu nahlásit, že má každý svùj tým nebo jak to je. Nerad bych se nìkdy doèkal BANu za vlastnìní více týmù, když já i oba bráši máme své vlastní.....

to už je risk tìch lidí, že z jednoho pc hraje x týmù ... bohužel mùže se ti taky stát, že jednoho dne dostaneš BAN a proto bych na sebe neupozoròoval a ty pøáteláky nebo tak nìco váùbec nehrál
tu nejde o pc ale o ip. Takže pokud tøeba bydlíš nìkde v paneláku s jedním ip tak je problém
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
psc

Post by psc »

amoszamba wrote:
psc wrote:

tu nejde o pc ale o ip. Takže pokud tøeba bydlíš nìkde v paneláku s jedním ip tak je problém
tak pc nebo ip to je prakticky to samé ... jo bohužel je to tak, že v paneláku to asi nijak nevyøešíš, jedinì si vyjednat svojí IP ...
Psc United
Hák

Post by Hák »

No mám to napsané ve svém profilu, ještì to nahlásím nìjakému šerifovi a pøátelákùm a turnajùm se budu nadále vyhýbat. Oni to mají šerifové tìžké, vidí jedno IP a z nìj nìco podezdøelého, tak hned dávají BANy a pak se to tìžko vysvìtluje...
P.S. Mám asi použít šerifský SP mail že?? A kterému šerifovi napsat?? S tímhle totiž nemám žádné zkušenosti....
SK Kobeřice - E.36
Netris1

Post by Netris1 »

Já mam IP stejnou jako dalších 79 lidí :) To bych asi mìl taky pro jistotu nahlásit, že? :)
Netris->Hell Riders->E.21
Hák

Post by Hák »

Netris1 wrote:Já mam IP stejnou jako dalších 79 lidí :) To bych asi mìl taky pro jistotu nahlásit, že? :)
Heh, tak to si tøída :lol:
Kdysi sem chvíli hrál travián a tam se tuším nìkde psalo v profilu, kteøí hráèi využívají stejné IP, aby nemusel každý hlásit.......Já jen, aby se najednou nezaèali všichni hlásit, šerifové budou mít zahlcené pošty a v záchvatu zuøivosti nás zabanují všechny :lol: 8)
SK Kobeřice - E.36
happyna17

Post by happyna17 »

Hák wrote:
Netris1 wrote:Já mam IP stejnou jako dalších 79 lidí :) To bych asi mìl taky pro jistotu nahlásit, že? :)
Heh, tak to si tøída :lol:
Kdysi sem chvíli hrál travián a tam se tuším nìkde psalo v profilu, kteøí hráèi využívají stejné IP, aby nemusel každý hlásit.......Já jen, aby se najednou nezaèali všichni hlásit, šerifové budou mít zahlcené pošty a v záchvatu zuøivosti nás zabanují všechny :lol: 8)
jj nahlaš to :P uvidíme co na to øeknou :lol:
Netris1

Post by Netris1 »

To víte..."Výhody" kabelového spojení :lol: Nedávno se mi na stránce lost.cz zobrazilo, že mam ban a nikdy jsem na ní pøedtim nebyl :lol:
Hák

Post by Hák »

Tak to já sem trochu zpátky hodil pár pøíspìvkù do diskuzního fóra komunistického svazu mládeže a když sem se chtìl podívat na reakce, tak k mému velkému pøekvapení nebylo na stránku mé IP vpuštìno :lol:
Tenkrát jsem byl poprvé na IP naštvaný, normálnì mì odstøihli.......no komunisti, co sem taky mohl èekat :)
SK Kobeřice - E.36
Netris1

Post by Netris1 »

Hák wrote:Tak to já sem trochu zpátky hodil pár pøíspìvkù do diskuzního fóra komunistického svazu mládeže a když sem se chtìl podívat na reakce, tak k mému velkému pøekvapení nebylo na stránku mé IP vpuštìno :lol:
Tenkrát jsem byl poprvé na IP naštvaný, normálnì mì odstøihli.......no komunisti, co sem taky mohl èekat :)
http://anonymizer.mojeip.cz a je to vyøešený :lol:
oondrass
Assistant Coach

Post by oondrass »

Jak casto prichazeji hraci z hypermoderniho centra mladeze?
kopeckar

Post by kopeckar »

oondrass wrote:Jak casto prichazeji hraci z hypermoderniho centra mladeze?
mohli by pøijít co tøi týdny. Mì chodí nebo spíš v poslední dobì vzkážou že nepøijdou co 18 dní.
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

chcel by som sa spytat ze ci je lepsie ked hram proti silnemu timu ci je lepsie dat beton alebo moju normalnu taktiku
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”