ma am vazut mai multi ca intreaba daca sunt de la tineret...daca e bun ce conteaza?...care este diferenta dintre unul care e dat la o echipa noua sau unu venit de la tineret?bunicutzu wrote:e venit de la tineret? ce agresivitate are? ce hidden skill? la celelalte skill-uri cum arata?
!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
cel de la tineret are sanse sa devina mare vedeta fata de cel de la echipa nouaSusanu` wrote:ma am vazut mai multi ca intreaba daca sunt de la tineret...daca e bun ce conteaza?...care este diferenta dintre unul care e dat la o echipa noua sau unu venit de la tineret?bunicutzu wrote:e venit de la tineret? ce agresivitate are? ce hidden skill? la celelalte skill-uri cum arata?

eu am avut un jucator ce nu era de la tineret...cumpar cu 150k cand nu era antrenat aproape deloc..si lam dat cu aproape 14M...nu stiu daca e vedeta dar sigur e mult mai bun decat altii veniti de la tineret...Kosmin wrote:cel de la tineret are sanse sa devina mare vedeta fata de cel de la echipa nouaSusanu` wrote:ma am vazut mai multi ca intreaba daca sunt de la tineret...daca e bun ce conteaza?...care este diferenta dintre unul care e dat la o echipa noua sau unu venit de la tineret?bunicutzu wrote:e venit de la tineret? ce agresivitate are? ce hidden skill? la celelalte skill-uri cum arata?

interesant
vand un jucator de la tineret acum cateva zile
Jucătorul Claudiu Stancioiu a fost vândut pentru € 2.000.000,00 lui FC REDIU
dupa inca cateva zile
Jucătorul Claudiu Stancioiu a fost vândut pentru € 250.000,00 lui ELECTRO TURRIS

vand un jucator de la tineret acum cateva zile
Jucătorul Claudiu Stancioiu a fost vândut pentru € 2.000.000,00 lui FC REDIU
dupa inca cateva zile
Jucătorul Claudiu Stancioiu a fost vândut pentru € 250.000,00 lui ELECTRO TURRIS

19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
-
- Groundsman
sal
avea agresivitate mica ...10%...e de la tineret.....nush ce-i ala hidden skil 

-
- Coach
Cand antrenezi un jucator la inceput la skillurile principale e bine sa joace meciuri sau nu?
Succese
Succese

Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
da, e clar ca ar castiga experienta, intrebarea este daca este afectata valoarea la care se plafoneaza skills-urile principale.
Succese
Succese

Last edited by cristalqw on Wed Mar 26, 2008 11:52 am, edited 1 time in total.
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
Asta este tot ce vreau sa stiu! multumesc
Succese
Succese

www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
Sa nu mai deschid un topic nou, o sa intreb aici...
Am un jucator, calitatea globala 84%, moral100% si experienta13.
ASPT-ul imi spune ca ajunge la 89% calitatea globala cu experienta la 100. Faza e ca vreau sa-l vand. Voi ce spuneti sa fac? Sa-l dau acum sau doar dupa ce-l duc cu experienta la 100? Momentan are 19 ani si e LM.
Am un jucator, calitatea globala 84%, moral100% si experienta13.
ASPT-ul imi spune ca ajunge la 89% calitatea globala cu experienta la 100. Faza e ca vreau sa-l vand. Voi ce spuneti sa fac? Sa-l dau acum sau doar dupa ce-l duc cu experienta la 100? Momentan are 19 ani si e LM.