všichni právě ne , jeden ban nedostal , totiž jáPaTTTTrick wrote:Hello,
I got ban and Sherif Badbuffalo tell me that the reason is multi-team.
But I got only one team - FC Teschen
My girlfriend has also SP team - AC Piskott. We informed about that CZ sheriff, but that team is not banned.
With my girlfriend team´s AC Piskott I never traded or played rich friendly cup.
I do work in a big company and my other 7 co-workers is playing SP. Also each of them play from their home computer. The SP result we got to the company email. If smbd of us is at holiday, the other one takes care for his team but we always inform CZ sheriff about that.
I´d like to became SPFA member for the future.
Could you check my history to find out I am not cheater.
I really like SP and will be really pleasure if you could investigate about this ban.
I believe in you and hope that this uncorrect ban will be solved soon.
Thanks in advance.
AmosZamba
P.S. Jestli pritulka neni zabanovana, tak to neni ten duvod. Jsou zabanovani i tvy kolegove z prace? Vsech sedm? Pokud ano, je to jasny duvod.
= = Translations = =
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Díky moc za pøeklad. Hodnì jsi mi pomohl. Krom jednoho jsem všichni v práci zabanovaní ale každý to hrál doma na svém PC jen jsme si nechali ty maily s výsledkama posílat do práce. Take žádné stejné IP adresy.
Ještì jednou dík.
Ještì jednou dík.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

-
I already don´t know how to show my purityamoszamba wrote:už vás asi otravuju že?
mohl by nìkdo pøeložit toto:
"už doopravdy nevím, jak Vám mám dokázat, že jsme nevinní"
Dík moc
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
nutno øíci, že jsem slovo nevinný nikdy nepøekládal a neznal, tak jsem musel kouknout do slovníku a jediný použitelný tak bylo toto, ale stejnì bych se vsadil že na to bude nìjaká frázeamoszamba wrote:díkes, hmmm jsi dobrý.

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
-
Hi, that belgian boy looks good. I hope that the energy will grow up high and he will sometime play against your team in SP league.happyna17 wrote:Ahoj, jo vypadá nadìjnì chlapec belgickej. Doufám že ta energie se dostane hodnì vysoko a doufám že si nìkdy zahraje v lize proti tvýmu týmu. Hodnì štìstí v druhý polovinì sezony.
Díky translatore
Good luck in the rest of season.
)

-
This is not translate, this is my message to you:hannibal wrote:Can someone please translate this:
"Ahoj,dik za pozvani,ale nemuzu ted se soustredim na zachranu.Schanim hrace a taky se rozkoukavam jsem novej.Cau 1.FC KUPE"
Thanx
I would think that you play higher division (C2?) and invite for friendly cup Hdivision begginers and that players we are not supporting.
Sorry if I am wrong
----
EDIT: I see I am probably wrong.... so there is written: "Thanks for invitation, but I need to prefer SP league currently. I need new players and take a look around because I am new one here. Bye 1FC Kupe"
Last edited by PaTTTTrick on Fri Mar 21, 2008 10:43 pm, edited 1 time in total.
)