zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
tohle nasaï proti mì v lizeWoko wrote:Jak to dopadne, když dáte SW do útoku, aneb obrany celého svìta, tøeste se!!!

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
To se mi pøihodilo v dnešnim ligovym zápase, kterej jsem kvùli tomudle prohrál. Byl to pøímej boj o záchranu, takže to dìsnì potìší62' Lukáš Koukal není schopen dále pokraèovat ve høe po nešastném zranìní.
62' Manažer poslal na høištì Dušan Škerle za Lukáš Koukal.
62' Tomáš Nulíèek netrefil ideálnì pøihrávku od Martin Kraus.
63' Dušan Škerle je dalším mužem, který vidí žlutou kartu za faul.
63' Druhé napomenutí, Dušan Škerle vidí žlutou za faul, tentokrát za nešetrný skluz a je vylouèen.

old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
Tak to si ten tvùj hráè moc nezahrállotky wrote:To se mi pøihodilo v dnešnim ligovym zápase, kterej jsem kvùli tomudle prohrál. Byl to pøímej boj o záchranu, takže to dìsnì potìší62' Lukáš Koukal není schopen dále pokraèovat ve høe po nešastném zranìní.
63' Druhé napomenutí, Dušan Škerle vidí žlutou za faul, tentokrát za nešetrný skluz a je vylouèen.

SK Kobeřice - E.36
Teï má 97% ale hrál už dneska pøátelák. Takže pøedpokládám, že po simulaci byl na 100%Hák wrote:Tak to si ten tvùj hráè moc nezahrállotky wrote:To se mi pøihodilo v dnešnim ligovym zápase, kterej jsem kvùli tomudle prohrál. Byl to pøímej boj o záchranu, takže to dìsnì potìší62' Lukáš Koukal není schopen dále pokraèovat ve høe po nešastném zranìní.
63' Druhé napomenutí, Dušan Škerle vidí žlutou za faul, tentokrát za nešetrný skluz a je vylouèen.Jen pro zajímavost by mì zajímalo o kolik se mu za tu minutu na høišti snížila fyzièka

old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
No takychto titulkov bych ti za 2 sezony poslal asi 5-6 je to normalne niekedy tyden nic a potom v jednom zapase secko zlo.a potom mili manazer trp!lotky wrote:To se mi pøihodilo v dnešnim ligovym zápase, kterej jsem kvùli tomudle prohrál. Byl to pøímej boj o záchranu, takže to dìsnì potìší62' Lukáš Koukal není schopen dále pokraèovat ve høe po nešastném zranìní.
-
gratuluju, vyhravas s predstihem titul Prudic tydne!Stein 8 wrote:No ako citam tento topic s nazvom zaujmavosti tak zaujmavych je tu mozno 10-20stran a zvysok je mimo temy

elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
-
stein: to si precet najednou skoro 3000 prispevku? to ses borec 

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144