URBANTM 4 - 3 Castle Club
Daniel Zbo¾ínek 1 - 0 32'
Rainer Klaus Comas Yacomelo 2 - 0 39'
Michael Olias 3 - 0 47'
63' 3 - 1 Victoras Costea
Daniel Zbo¾ínek 4 - 1 73'
79' 4 - 2 Georges Conte
81' 4 - 3 Georges Conte
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
FCLogoj 0 - 0 Scorpyo
URBANTM 4 - 3 Castle Club
Bizone TM 2 - 3 A.S. Minerul-Venus Motru
JiJi 4 - 3 SARMIS
Royal Syna Montevideo 0 - 1 FC Steaua 2007
echipa lui alin 15.00 Juvenardus FC
Etapa 5 => 9.04.2008
Scorpyo - FC steaua 2007
Castle Club - Juvenardus FC
A.S. Minerul-Venus Motru - SARMIS
echipa lui alin - JiJi
FCLogoj - Royal Syna MOntevideo
URBANTM - Bizone TM
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Scorpyo daca se poate sa-mi trimiti invitatia pe joi sau vineri, cum vrei tu.
Vreau sa am liber miercuri ca sa ma pot prezenta la maxim in ultima etapa din sp. Poate reusesc sa promovez totusi.
cercel_jr wrote:Scorpyo daca se poate sa-mi trimiti invitatia pe joi sau vineri, cum vrei tu.
Vreau sa am liber miercuri ca sa ma pot prezenta la maxim in ultima etapa din sp. Poate reusesc sa promovez totusi.
O rugaminte la fel pt Royal Syna MOntevideo , putem sa jucam meciul marti sau joi pt ca joi am cu locul trei in liga si de meciul acela depinde mult daca promovez sau nu.
Multam anticipat.
Viola wrote:O rugaminte la fel pt Royal Syna MOntevideo , putem sa jucam meciul marti sau joi pt ca joi am cu locul trei in liga si de meciul acela depinde mult daca promovez sau nu.
Multam anticipat.
ca sa vezi faza tare. joi se decide si la mine daca promovez sau nu(sunt la 3 puncte de urmaritor , maine scot un egal cu liderul, se apropie la un punct si totul ramane pe joi). gand in gand cu mine.bine problema e ca si maine am meci greu. multam' fain. mi-am blocat miercurea si acu astaptem batalia de joi
Viola wrote:O rugaminte la fel pt Royal Syna MOntevideo , putem sa jucam meciul marti sau joi pt ca joi am cu locul trei in liga si de meciul acela depinde mult daca promovez sau nu.
Multam anticipat.
ca sa vezi faza tare. joi se decide si la mine daca promovez sau nu(sunt la 3 puncte de urmaritor , maine scot un egal cu liderul, se apropie la un punct si totul ramane pe joi). gand in gand cu mine.bine problema e ca si maine am meci greu. multam' fain. mi-am blocat miercurea si acu astaptem batalia de joi
sa fie si cu mine si cu JIJI, care avem aceeasi problema ... numai ca am lasat meciul pt vineri
in orice caz bafta la toata lumea si vb lui Viola ... Randomul sa fie cu noi
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun