inceput cu dreptul in B1.. o victorie cu 1-0.. am scos putin.. 136 dar am TS de 84, iar la meci am avut arbitru de 95.. asa ca am pus doar 50 agresivitate.. in fine.. maine un meci mult mai greu..
bizone wrote:
bravo chiar foarte modest am fost in meciu' asta. Cu TS 64% n-aveam foarte mari pretentii insa am mai luat si un rosu Pentru urmatoarele 2 saptamani obiectivul este recuperarea TS-ului, mai ales ca mai urmeaza cateva transferuri in si out
si yo am TS ul mic :-s 75
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
victorie cu 4-2 cu unu care e favorit la promovare am scos cel mai bun total pe lini de cand joc sp 129
trebuie sa recunosc ca si eu folosesc tactica lui mosmartin 3-4-3 cu mijlocasi centrali ofensivi(cea mai tare ) si la mine s-a intamplat la fel astazi ca lu bunicu adversaru a avut suma notelor 718 eu doar 707 si am invins
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc
Am uitat sa va zic ca suntem 4 echipe romanesti in grupa (G.403). Din pacate nu o sa putem promova decat 2 (eu si Dan - Steaua Bucharest probabil), desi nici TOP SECRET nu au echipa rea (doar ca e cam subtire lotul, nu cred ca o sa aiba pretentii sezonul asta). In rest, mai sunt vreo 2 echipe dar nu cred ca o sa am mari probleme. Pacat ca dupa aia vine din nou F si acolo e mai greu...
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Victorie mare acasa cu 1-0 impotriva celui care a castigat liga E cu multe puncte inaintea mea si atunci aveam un egal si o infrangere in meciul direct, deci ce sa zic sunt foarte bucuros si sunt pe 1 in D10 dupa 2 etape
si la mine o victorie cat casa. l-am batut pe Vlalex, locul 2 in A sezonul trecut. din pacate am impresia ca mi-o fur joi, joc in deplasare la unul care cred ca va scoate pe la 145 si eu in deplasare nu cred ca voi scoate atat si apoi vineri meci cu FrrFrr unde cred ca voi avea si cativa suspendati