Azor wrote:Mám dotaz k barùm: Když mám v tuto chvíli 56 barù a za 4 dny budu mít 12000 míst takže bych mìl mít za 4 dny 60 barù budou fanoušci nespokojeni anebo si øeknou že ten rozdíl 4 barù není tak hrozný a budou nadále spokojeni??
Baníkovští fanoušci si rádi vypijou, takže rozhodnì budou nespokojeni
Já si to projel pøes SPMT a vyšlo mi, že do 34 let vèetnì.
Ve 34 letech jde už s výkonem dolu. Mám to prakticky ovìøeno.
No bylo by to logický. Když dospìje o tøi roky pozdìji, aby i tøi roky dýl byl na max. Ale kolikrát logika jde stranou. Mì teï GK co má jen 19 let mìl hrát maximálnì 53,7 a hrával pravidelnì 54, dal vèera 56 a pak hned 55. Teï bude hrát v 14.00 a má dát 52,2 tak jsem zvìdavej jestli ta anomálie byla jen vèera, nebo zda to dá i dnes. Mìl by dát 52, tak uvidíme po simulaci.
kopeckar wrote:No bylo by to logický. Když dospìje o tøi roky pozdìji, aby i tøi roky dýl byl na max. Ale kolikrát logika jde stranou. Mì teï GK co má jen 19 let mìl hrát maximálnì 53,7 a hrával pravidelnì 54, dal vèera 56 a pak hned 55. Teï bude hrát v 14.00 a má dát 52,2 tak jsem zvìdavej jestli ta anomálie byla jen vèera, nebo zda to dá i dnes. Mìl by dát 52, tak uvidíme po simulaci.
já mám pocit, že tady je chyba SPMT.... že poèítá narùst výkonu mezi 19 a 20 lety....
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
kopeckar wrote:No bylo by to logický. Když dospìje o tøi roky pozdìji, aby i tøi roky dýl byl na max. Ale kolikrát logika jde stranou. Mì teï GK co má jen 19 let mìl hrát maximálnì 53,7 a hrával pravidelnì 54, dal vèera 56 a pak hned 55. Teï bude hrát v 14.00 a má dát 52,2 tak jsem zvìdavej jestli ta anomálie byla jen vèera, nebo zda to dá i dnes. Mìl by dát 52, tak uvidíme po simulaci.
já mám pocit, že tady je chyba SPMT.... že poèítá narùst výkonu mezi 19 a 20 lety....
Tak takový chyby mi rozhodnì nevadí, snad mu to vydrží i v dospìlosti. Btw v tìch 14.00 dal 54. Bude hrát i teï v 18.00 a má dát 52,6 takže 53 ale myslím si že to bude opìt 54 možná i 55.
kopeckar wrote:Takže 54. Podotýkám, že v obou zápasech jsem hrál agresivitu i styl 0%.
ale to nemá na výkon hráèe vùbec žádnej vliv, že jo
Tak to nevím, já mìl z to, že když dám vìtší agresivitu, tak hráèi víc napadají soupeøe a tím hrají i více aktivnì a jejich výkon stoupá, ale klidnì se mohu mýlit. Každopádnì jsem teï øešil dilema, jestli ho hodit na trh a dostat za nìj podle mì 4-5M a nebo si poèkat minimálnì do doby než bude mít 20 let. Pak by mu mìl výkon stoupnout cca 3 body a mìl by hrávat kolem 57 a mì zajímá, jestli mu ten náskok zùstane. No a je klidnì možný, že mì pak bude zajímat jestli i v 21 atd.
kopeckar wrote:Takže 54. Podotýkám, že v obou zápasech jsem hrál agresivitu i styl 0%.
ale to nemá na výkon hráèe vùbec žádnej vliv, že jo
Tak to nevím, já mìl z to, že když dám vìtší agresivitu, tak hráèi víc napadají soupeøe a tím hrají i více aktivnì a jejich výkon stoupá, ale klidnì se mohu mýlit. Každopádnì jsem teï øešil dilema, jestli ho hodit na trh a dostat za nìj podle mì 4-5M a nebo si poèkat minimálnì do doby než bude mít 20 let. Pak by mu mìl výkon stoupnout cca 3 body a mìl by hrávat kolem 57 a mì zajímá, jestli mu ten náskok zùstane. No a je klidnì možný, že mì pak bude zajímat jestli i v 21 atd.
ani nahodou to nezvyšuje vykon jednotlivych hraèu...myslím tim èíslo ktere vyznaèuje formu v zapase
pohár mi to muže nalosovat i na termín ve který mam ještì nepøijaty zapas na poolu èi poslanou a ještì nepøijatou pozvánku?????? nebo ne?
a po jakych intervalech to tak obyèejnì losuje kdyby oba manageøi mìli volno...tak to nalosuje další kolo pøátelskyho poháru o kolik dní déle pøibližnì než to pøedešlé?