Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

fifina.5 wrote:pohár mi to muže nalosovat i na termín ve který mam ještì nepøijaty zapas na poolu èi poslanou a ještì nepøijatou pozvánku?????? nebo ne?
Pravdìpodobnì mluvíš o Turnaji. Zápas turnaje ti to dá klidnì na termín, na který máš vypsanou nabídku na poolu. Pouze poslanou a nepøijatou nabídku na pøátelské utkání, to bere jako obsazený termín - tímto zpùsobem se døív øešila blokace termínù, než ji zavedli oficiálnì.
fifina.5 wrote:a po jakych intervalech to tak obyèejnì losuje kdyby oba manageøi mìli volno...tak to nalosuje další kolo pøátelskyho poháru o kolik dní déle pøibližnì než to pøedešlé?
Bìžný interval je tøi dny, pokud mají oba volno. Ale v pøípadì obsazených termínù se ti mùže stát, že budeš hrát i více zápasù ve skupinì v rámci jednoho turnaje v jednom dni. Každopádnì první utkání nového turnaje je tøetí den po rozlosování a ne døíve. To samé, pokud jsou skupiny a pak KO, tak každé KO kolo je nejdøíve tøetí den po odehrání celého kola pøedešlého. Z tìchto dùvodù se nìkteré turnaje kvùli obsazeným termínùm tøeba jednoho klubu neuvìøitelnì táhnou :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

MošnaM wrote:
fifina.5 wrote:pohár mi to muže nalosovat i na termín ve který mam ještì nepøijaty zapas na poolu èi poslanou a ještì nepøijatou pozvánku?????? nebo ne?
Pravdìpodobnì mluvíš o Turnaji. Zápas turnaje ti to dá klidnì na termín, na který máš vypsanou nabídku na poolu. Pouze poslanou a nepøijatou nabídku na pøátelské utkání, to bere jako obsazený termín - tímto zpùsobem se døív øešila blokace termínù, než ji zavedli oficiálnì.
fifina.5 wrote:a po jakych intervalech to tak obyèejnì losuje kdyby oba manageøi mìli volno...tak to nalosuje další kolo pøátelskyho poháru o kolik dní déle pøibližnì než to pøedešlé?
Bìžný interval je tøi dny, pokud mají oba volno. Ale v pøípadì obsazených termínù se ti mùže stát, že budeš hrát i více zápasù ve skupinì v rámci jednoho turnaje v jednom dni. Každopádnì první utkání nového turnaje je tøetí den po rozlosování a ne døíve. To samé, pokud jsou skupiny a pak KO, tak každé KO kolo je nejdøíve tøetí den po odehrání celého kola pøedešlého. Z tìchto dùvodù se nìkteré turnaje kvùli obsazeným termínùm tøeba jednoho klubu neuvìøitelnì táhnou :wink: .
odpovìd pøišla pozde :( :!: ale pøeci aspon pro pøíštì díky
kopeckar

Post by kopeckar »

psc wrote:
Tiger Baros wrote:
kopeckar wrote: To víš že stoupne. Postupnì se dostane na to èíslo co má hrát. Nebude hrát 4 roky stejnì a pak skok. Jde to po menších skocích.
ale stoupá to je ve 21, 22 a 23 letech.... u hráèù v poli to taky soupne tøikrát (18, 19 a 20).... :wink: nebo se pletu?
máš recht MAøenko, máš recht !
Takže teï nevím kdo je ta Maøenka co má recht. :lol: :lol: Když mám GK na maximum už v 19 letech, tak mu ve 20 letech výkon nepoporoste vìkem, ale zvedne se až ve dnech kdy dosáhne 21, 22 a 23 let, nebo se vylepší i pøi dosažení 20 let?
elrik

Post by elrik »

kopeckar wrote:
psc wrote:
Tiger Baros wrote: ale stoupá to je ve 21, 22 a 23 letech.... u hráèù v poli to taky soupne tøikrát (18, 19 a 20).... :wink: nebo se pletu?
máš recht MAøenko, máš recht !
Takže teï nevím kdo je ta Maøenka co má recht. :lol: :lol: Když mám GK na maximum už v 19 letech, tak mu ve 20 letech výkon nepoporoste vìkem, ale zvedne se až ve dnech kdy dosáhne 21, 22 a 23 let, nebo se vylepší i pøi dosažení 20 let?
zvysuje se pri kazdych narozeninach az do dosazeni 23 let...tzn. ze pokud ti ted zahraje mlady 19 lety GK naplno vykon 60, tak ti po dosazeni 23 let zahraje 60+4*3body=cca 72 bodu (asi to bude o nejakou desetinu min, ale tak nejak kolem tri bodu za rok to naskakuje)
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
kopeckar

Post by kopeckar »

elrik wrote:zvysuje se pri kazdych narozeninach az do dosazeni 23 let...tzn. ze pokud ti ted zahraje mlady 19 lety GK naplno vykon 60, tak ti po dosazeni 23 let zahraje 60+4*3body=cca 72 bodu (asi to bude o nejakou desetinu min, ale tak nejak kolem tri bodu za rok to naskakuje)
Díky i já si to tak myslel, takže jsem zvìdavej, jestli si tu anomálii udrží, dnes dal taky jednou 55 a mìl hrát jen 52-53. Z toho by vyplývalo že dá ve 23 letech 68 a ne tìch 66 co píše SPMT. :lol: Samozøejmì plus nárùst o zkušenosti za ta léta od 19 do 23 :lol:
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

ale houbeles, ve 23 letech dá 66
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
kopeckar

Post by kopeckar »

Tiger Baros wrote:ale houbeles, ve 23 letech dá 66
Hádat se s tebou nebudu, myslím si to samé co ty, ale ta èísla prostì nesedí. Chytøejší budu až zestárne o rok, jestli se to stejnì posune, nebo jestli bude hrát už podle SPMT.
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

kopeckar wrote:
Tiger Baros wrote:ale houbeles, ve 23 letech dá 66
Hádat se s tebou nebudu, myslím si to samé co ty, ale ta èísla prostì nesedí. Chytøejší budu až zestárne o rok, jestli se to stejnì posune, nebo jestli bude hrát už podle SPMT.
za rok bude hrát podle SPMT
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
krup72

Post by krup72 »

Jeden dotaz - nemám team spirit zrovna 100%, pøed sebou pondìlní ligu a volnej termín dnes.
Když dám pøátelák, povyroste team spirit, ale klesne morálka áèku.
Vyplatí se to udìlat?
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

krup72 wrote:Jeden dotaz - nemám team spirit zrovna 100%, pøed sebou pondìlní ligu a volnej termín dnes.
Vyplatí se to udìlat?
stoprocentnì to je nevyhodny :!: rozepisovat proè asi nemusim
MošnaM

Post by MošnaM »

fifina.5 wrote:
krup72 wrote:Jeden dotaz - nemám team spirit zrovna 100%, pøed sebou pondìlní ligu a volnej termín dnes.
Vyplatí se to udìlat?
stoprocentnì to je nevyhodny :!: rozepisovat proè asi nemusim
Ono je to trošku diskutabilní. Z krátkodobého hlediska je to nevýhodné, ale z dlouhodobého možná výhodné. Každopádnì se bavíme o tak malých èíslech, že to skoro nemá význam. Když jsem si to pøepoèítal a dosadil odhadnuté prùmìry poklesù morálky a vzestupù teamspiritu, vychází mi, že díky vzestupu teamspiritu bys zítra podal týmový výkon cca o 0.08 bodu lepší, ale díky poklesu nálady o cca 0,3 bodu horší. Ale právì z toho dlouhodobého hlediska, èím døív budeš mít teamspirit nahoøe, tím lépe.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Azor

Post by Azor »

Azor wrote:Mám dotaz k barùm: Když mám v tuto chvíli 56 barù a za 4 dny budu mít 12000 míst takže bych mìl mít za 4 dny 60 barù budou fanoušci nespokojeni anebo si øeknou že ten rozdíl 4 barù není tak hrozný a budou nadále spokojeni??
Tak už mám 12000 míst a fanoušci jsou pøesto spokojeni
Slanec

Post by Slanec »

Azor wrote:
Azor wrote:Mám dotaz k barùm: Když mám v tuto chvíli 56 barù a za 4 dny budu mít 12000 míst takže bych mìl mít za 4 dny 60 barù budou fanoušci nespokojeni anebo si øeknou že ten rozdíl 4 barù není tak hrozný a budou nadále spokojeni??
Tak už mám 12000 míst a fanoušci jsou pøesto spokojeni
Spíš poèkej, jak ti budou chodit na utkání, pokavad ti to vyprodaj i pøi normální cenì vstupenek, kterou dáváš, jsou spokojeni :)
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
krup72

Post by krup72 »

MošnaM wrote:vychází mi, že díky vzestupu teamspiritu bys zítra podal týmový výkon cca o 0.08 bodu lepší, ale díky poklesu nálady o cca 0,3 bodu horší
Sice jsem to vèera vyøešil, ale ty èísla se mi podle odhadu zdaj obì malý. Jak jsi to poèítal?
MošnaM

Post by MošnaM »

krup72 wrote:
MošnaM wrote:vychází mi, že díky vzestupu teamspiritu bys zítra podal týmový výkon cca o 0.08 bodu lepší, ale díky poklesu nálady o cca 0,3 bodu horší
Sice jsem to vèera vyøešil, ale ty èísla se mi podle odhadu zdaj obì malý. Jak jsi to poèítal?
Je to hrubý propoèet. Pøedpokládám, že teamspirit stoupne o necelé jedno procento za pøátelák a nehrajícím hráèùm klesne morálka o 0,5 % a používám všeobecnì známé vzorce.
s.31. - ? v B3
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”