Gata.dupa meciul de azi m-am decis sa va cer sfaturi in legatura cu problema mea.azi bineinteles iarasi am facut egal in vesnicele mele meciuri decisive desi iarasi am avut mai mult pe linii. am avut doar + 4 si poate radeti dar la mine la echipa daca nu scot+ 10 in 95% din cazuri fac egal. sima uit la altii si vad ca daca au +1 sau +2 castiga lejer.chestia pe care am observat-o e ca se intampla numai la meciurile decisive( eu fiind pe 3 de exemplu daca am meci cu locul 4 sau locul 2 fac egal 90%).pentru unii e hazliu stiu dar mai am 2 meciuri. maine cu locul 1 peste care scot +4 sau +5 dar sunt sigur ca fac egal si luni cu echipa cu care sezonul trecut am facut doua egaluri desi in ambele am avut +10

pe linii , singurul lui noroc fiind ca eu eram pe 2 si el pe 3. asta este ultimul apel daca aveti ceva sfaturi. ca de consolare is satul.daca nu, sunt decis sa las echipa si sa incep cu alta.stiu ca pare aiurea dar asta zici ca e blestemata.de 3 sezoane stau in F promoveaza numai oameni care scot 120-125 cand eu scot lejer 130-138 doar din cauza egalurilor
Meciul de azi e deja al 3 sezonul asta.
Deci in rezumat. ce ar trebui sa fac ca sa castig si cand am mai putin de +10 pe linii?