Nechápu pøesnì tvou otázku, ale jestli myslíš SP Pohár, tak o tom, kdo bude hrát doma rozhoduje los, tedy náhoda. Jestli myslíš pøátelský turnaj, tak nejdøív los a potom už systém.TULEN wrote:Jakým zpùsobem se rozhoduje kdo bude hrát v pohárovém turnaji doma.Ještì sem to nìjak nerozluštil.Díky za odpovìï.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Pohár
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
mam mozilla i IE,neco mi muselo vypadnout,ale nevim co?na druhym pocitaci to funguje normalne-divny,nevite nekdo co se mohlo stat?pr0w wrote:Co používáš za internetový prohlížeè?roofer wrote:kdyz se lognu na SP, tak mam vsude misto pismenek obdelnicky,nevite co to je?to je nejaky BUG nebo to mam jen ja?dik za odpoved

Jak ti jedou ostatní stránky napø. seznam.cz atd...? Taky tam máš ty obdelníèky?roofer wrote:mam mozilla i IE,neco mi muselo vypadnout,ale nevim co?na druhym pocitaci to funguje normalne-divny,nevite nekdo co se mohlo stat?pr0w wrote:Co používáš za internetový prohlížeè?roofer wrote:kdyz se lognu na SP, tak mam vsude misto pismenek obdelnicky,nevite co to je?to je nejaky BUG nebo to mam jen ja?dik za odpoved
Ty obdelníèky máš jak v IE tak i v Mozile?
Možná to bude chyba v kodování stránky! Zkus toto:
Pro Mozilu: (nahoøe v lištì)
Zobrazit -> Znaková sada -> a tam vyber Unicode (UTF 8 )
Pro IE: (nahoøe v lištì)
Zobrazit -> Kódování -> a tam vyber Kódování Unicode (UTF 8 )
Zkus to

dik za radu ,v mozile mi to funguje tak na to prdim,na druhym PC taky v cajku,takze OK ,dikpr0w wrote:Jak ti jedou ostatní stránky napø. seznam.cz atd...? Taky tam máš ty obdelníèky?roofer wrote:mam mozilla i IE,neco mi muselo vypadnout,ale nevim co?na druhym pocitaci to funguje normalne-divny,nevite nekdo co se mohlo stat?pr0w wrote: Co používáš za internetový prohlížeè?
Ty obdelníèky máš jak v IE tak i v Mozile?
Možná to bude chyba v kodování stránky! Zkus toto:
Pro Mozilu: (nahoøe v lištì)
Zobrazit -> Znaková sada -> a tam vyber Unicode (UTF 8 )
Pro IE: (nahoøe v lištì)
Zobrazit -> Kódování -> a tam vyber Kódování Unicode (UTF 8 )
Zkus to

-
- Assistant Manager
teď opět začínám masivně obchodovat s hráči a tak mě to docela zajímá
když prodám hráče tak agent dostane 1/50 tj. 2% z částky za kterou přestupoval je to tak?
kolik dostane bývalý klub za přestup? nejlepší by pro mě bylo kdyby jste to vyjádřili v % z přestupové částky
díky za odpověd
když prodám hráče tak agent dostane 1/50 tj. 2% z částky za kterou přestupoval je to tak?
kolik dostane bývalý klub za přestup? nejlepší by pro mě bylo kdyby jste to vyjádřili v % z přestupové částky
díky za odpověd
nick v SP tomáš v
-
- Member of the Soccer Project Association
2% agentovi hrace
1% predchozimu klubu
1% predchozimu klubu

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
- Assistant Manager
-
- Assistant Manager
SPFA pøes SMS
Není tento systém ponìkud pøedražený aspon co se týèe ÈR!