l-am batut pe Pipkin (pentru a nu stiu cata oara, am devenit ''nasul'' sau ) cu 2-1 si cred ca am scos si recordul meu pe linii. Am avut un total de 141 in conditiile in care am avut TS 86% si un eliminat. E binisor...
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
2-1 in deplasare la Westel si sjarel se apropie de retrogradare ... abia astept meciul de luni cu SAT, nu am niciun suspendat, el e locul 3 si cred ca o va fura la mine acasa ma pregatesc sa imi dobor recordul la linerating (147 acum).
Infrangere cu 1-0 in deplasare la un roman. Departe de promovare, dar cine stie... Am cea mai buna echipa din divizie dar am TS sub 15 de la inceputul campionatului. Mai am insa un singur transfer prevazut asa ca in retur s-ar putea sa produc niste surprize
Victorie 2-0 cu locul 4.Pe 3 la 2 pct de locul 2.Luni meci cu locul 6 si marti cu locul 5 ,miercuri meeci de cupa ,joi cu locul 1.O saptamana extrem de grea.
Team:Fc Manchester Pitesti Manager:sir.alex.ferguson
Locul 3 pe care am urcat astazi incheie urcarea mea in divizie. Dupa primele 3 etape, cu tot atatea meciuri pierdute, eram pe pozitia 14 inaintea celor 2 boti, acum sunt pe 3. Secretul ? in primele etape am jucat cu meseriasii din divizie!
Atacam promovarea in F!
Succese
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted. www.invictawatch.com
sapt asta am avut 12 accidentati aqum mai am doar 8 ) am scos sapt asta 3 egaluri iar azi am pierdut asta e soarta ) sper sa se termine seria de accidentari cat mai rapid k alfel pierd tot campionatu !