Bancuri - Glume - Faze haioase (de pe forum si nu numai)
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
ma omoara coordonatorul asta de tineret ce-l am....scoate fundasi pe banda rulanta si e deja al treilea CB ce-l primesc de la el.....am 5 in lot deja si mi-e suficient.....daca nu-i CB e LM......
P.S:care vrea un CB de la tineret?e pe alese.
P.S:care vrea un CB de la tineret?e pe alese.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
parca am mai zis - il vreau eu;)
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
Coordonatorul
am 37 de jucatori

Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
-
Toatã lumea mã întreabã dacã mã lupt pentru titlu, dar spuneþi-mi ºi mie, de cîte ori a cîºtigat Poli acest titlu? Niciodatã? Atunci de ce aºteptaþi asta de la mine? Eu fac echipa pentru cupele europene"
Declaratia lui Dusan Uhrin Jr.

http://www.violamania.ro/stiri/3242/uhr ... ici%7F.htm
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
Niste moldoveni la jocurile olimpice.Proba de caiac-canoe.Astia asezati aproape de garla.Trece echipajul de pe locul 1 ,moment in care moldovenii incep sa strige : Mu*e ba!! Chizda matii!! etc.. Nici un raspuns. Trece echipajul de pe locul 2.Moldovenii iar: Sa va fu`tim ma!! Mu*e!! Etc.. nici un raspuns. Trece echipajul de pe locul 3.Moldovenii striga: Mu*e ma! Chizda matii!! Echipajul de pe locul 3 riposteaza: ba p-a matii ba!! La care moldovenii exclama extaziati: ASTIA SUNT!!! HAI ROMANIA !!!
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
-
Ce ii zice Lacatus lui Banel inainte de meci:
1 ) Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar.
2 ) E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile.
3 ) Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit!
4 ) Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi.
5 ) Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume.
6 ) Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta.
7 ) Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii.
8 ) Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid.
9 ) Tu vei antrena portarii in sectiunea de “Atentie distributiva si capcane de joc"
1 ) Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar.
2 ) E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile.
3 ) Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit!
4 ) Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi.
5 ) Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume.
6 ) Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta.
7 ) Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii.
8 ) Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid.
9 ) Tu vei antrena portarii in sectiunea de “Atentie distributiva si capcane de joc"

-
Dinamo Red Dogs 5 - 3 FC Petrovicky
21' 0 - 1 Octavian Vigariu
25' 0 - 2 Octavian Vigariu
48' 0 - 3 Chris Weir
Tibor 'Libero=1.1' Sibert 1 - 3 59'
Josef 'Libero=0.6' Zábojník 2 - 3 61'
Josef 'Libero=0.6' Zábojník 3 - 3 64'
Frédéric Cordiër 4 - 3 80'
Tibor 'Libero=1.1' Sibert 5 - 3 88'
ce revenire spectaculoasa

21' 0 - 1 Octavian Vigariu
25' 0 - 2 Octavian Vigariu
48' 0 - 3 Chris Weir
Tibor 'Libero=1.1' Sibert 1 - 3 59'
Josef 'Libero=0.6' Zábojník 2 - 3 61'
Josef 'Libero=0.6' Zábojník 3 - 3 64'
Frédéric Cordiër 4 - 3 80'
Tibor 'Libero=1.1' Sibert 5 - 3 88'
ce revenire spectaculoasa

blaturi in sp
am un meci impotrant miine cu o echipa din belgia si astia au pus un arbitru tot din belgia sigur pierd cred ca nu ma uit la meci ca ma inervez degeaba sau ma duc pe stadion si arunc o bricheta ca joc in deplasare si poate cistig la masa verde ca alta sansa nu am
Re: blaturi in sp
mutzy79br wrote:am un meci impotrant miine cu o echipa din belgia si astia au pus un arbitru tot din belgia sigur pierd cred ca nu ma uit la meci ca ma inervez degeaba sau ma duc pe stadion si arunc o bricheta ca joc in deplasare si poate cistig la masa verde ca alta sansa nu am

-
Seful echipei de Formula 1 Ferrari si-a concediat tehnicienii si in locul lor a angajat tigani din Romania pentru ca scot rotile de 3 ori mai repede.Mai tarziu i-a parut rau.E drept ca fata de timpul obisnuit desfaceau rotile in 3 secunde insa in cele 7 secunde ramase au revopsit caroseria, au schimbat seria de fabricatie si au vandut-o drept Honda
Revenit