zakladajac temat w pierwszym oscie mozna tylko ankiete dac...muzyk wrote:Macie jakie¶ super-ciekawostki dotycz±ce GTA IV?
PS.Co i gdzie muszê wpisaæ, ¿eby zrobiæ ankietê????!!!!!
Wasze ulubione gry(komputerowe i nie tylko).
Moderators: Moderator, Polish Moderators
- 
				pearljammer
- Member of the Soccer Project Association
gram dwa dni dopiero albo juz , ale jednak dopiero bo jeszcze nie widzilem panoramy z samolotu a podobno wyglada oblednie w nocy centrum, jak zobacze ciekawostke to napisze , a tak pozatym mi sie wszystko podoba nie ma sie do czego przyczepic.A na marginesie gra kosztowa³a 100 mln $ pracowa³o przy niej 1000 ludzi jest juz pól miesi±ca a zarobi³a 500mln$ jak gdzies wyczytalem jest to "kura znoszaca z³ote jajka w hurtowych ilosciach"muzyk wrote:Macie jakie¶ super-ciekawostki dotycz±ce GTA IV?
ciekawostka - ta gra wymiata na calym froncie Gra najlepsza od 5 moze 10 lat poczekajmy bo konami obieca³o bardzo sie przylozyc do nowego PESa bo 2008 muwili ze nie byl taki jaki by chcieli , poczekamy zobaczymy.
Gralem we wszystkie czesci GTA i PES ( choæ pierwszy muj pes to ISS '97 a wczesniej byl jakis na nintendo) .A nikt nie pisal o Call of Duty 4 a moim zdaniem najlepsza czesc a fabu³a pieknie pokazana i mozna poczuc klimat walki.
mam jeszcze pytanie czy ktos jezdzi na turnieje w pes ?
Manager -  KajTeK
Team - F.C. Zabijaki G.311
- 
				pearljammer
i jak poszlo ? jaki poziom tej zabawy ? jak ktos sie wybiera na turniej albo wie gdzie bedzie to niech da znac najlepiej okolice ¦laska .pearljammer wrote:Ja bylem w zeszlym roku w Trzciance na turnieju PES 6.KajTeK wrote:
mam jeszcze pytanie czy ktos jezdzi na turnieje w pes ?
Manager -  KajTeK
Bo GTA to seria godna pochwa³y. Ludzie na ca³ym ¶wiecie szalej± za t± gr±, bo jako jedyna ma taki klimat...
Programi¶ci s³usznie zarabiaj± du¿o pieniêdzy, bo na to zas³uguj±...
Ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e ka¿da gra jest fajna . Z tym, ¿e na pewno nie dam 130z³. za nowego PES'a 2008, bo nie ma oryginalnych nazw zawodników, dru¿yn itd...
 . Z tym, ¿e na pewno nie dam 130z³. za nowego PES'a 2008, bo nie ma oryginalnych nazw zawodników, dru¿yn itd...
ZOBACZCIE:
FIFA 08 kiedy wesz³a do sprzeda¿y to te¿ kosztowa³a 130z³(tak jak PES), a zwróæcie uwagê, ¿e EA musi jeszcze op³aciæ FIFÊ, ¿eby im dali licencjê, a PES nie .
 .

Programi¶ci s³usznie zarabiaj± du¿o pieniêdzy, bo na to zas³uguj±...
Ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e ka¿da gra jest fajna
 . Z tym, ¿e na pewno nie dam 130z³. za nowego PES'a 2008, bo nie ma oryginalnych nazw zawodników, dru¿yn itd...
 . Z tym, ¿e na pewno nie dam 130z³. za nowego PES'a 2008, bo nie ma oryginalnych nazw zawodników, dru¿yn itd...ZOBACZCIE:
FIFA 08 kiedy wesz³a do sprzeda¿y to te¿ kosztowa³a 130z³(tak jak PES), a zwróæcie uwagê, ¿e EA musi jeszcze op³aciæ FIFÊ, ¿eby im dali licencjê, a PES nie
 .
 .- 
				marcin1916
- Coach
muzyk wrote:
Ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e ka¿da gra jest fajna. Z tym, ¿e na pewno nie dam 130z³. za nowego PES'a 2008, bo nie ma oryginalnych nazw zawodników, dru¿yn itd...
.
Nie do konca bo liga angielska jest chociaz bez herbów w³oska, holenderska, hiszpanska, francuska i reprezentacje, jedyna najgorsza rzecz to jesttryb kariery w fifie jest bardzo rozbudowany w PES-ie niestety nie.
Ale ja i tak sciagne³em sobie z forum strony www.issonline.pl Orange Ekstraklasa jest do tego bundesliga i herby ang. ligi i jest naprwde super i polecam instalacja tego patcha nie jest trudna aha i jeszcze mozna sobie sciagnac przyspiewki kibiców OE i paru europejskich druzyn.
Tu link dla chêtnych http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11010
- 
				pearljammer
poziom roznisty, od totalnych amatorow po wymiataczy...ludzi bylo bardzo duzo, wiec i wiele rund, ale i wiele stanowisk do gry, ja przeszedlem 3 ludzi i na 4 rundzie niestety skonczylem, tyle, ze ja gram rekreacyjnie po necie np. ze 2-3 mecze dziennie a czasem wcale, a niektorzy to caly dzien siedza i barcelona graja...ale i tak bylem zadowolony ze swojego udzialu...KajTeK wrote:
i jak poszlo ? jaki poziom tej zabawy ? jak ktos sie wybiera na turniej albo wie gdzie bedzie to niech da znac najlepiej okolice ¦laska .
"If you hate something don't you do it too..."
						- 
				pearljammer
Na wszystko trzeba znalezc czasmuzyk wrote:Jeste¶ studentem i masz czas na takie rzeczy? Wow. Ja chodzê do gimnazjum i siê nie mogê wyrobiæ, ¿eby zrobiæ proste rzeczy(np. naprawiæ rower)...
chêtnie bym z kim¶ zagra³, tylko, ¿e jestem komplletnym amatorem. niestety...
 jesli masz oryyginalnego PES 2008 to mozemy zagrac, ale najblizszy termin to piatek, wczesniej nie dam rady...
 jesli masz oryyginalnego PES 2008 to mozemy zagrac, ale najblizszy termin to piatek, wczesniej nie dam rady..."If you hate something don't you do it too..."
						- 
				pearljammer
w pes 6 nie gram w sumie, zreszta nie moge zainstalowac teraz bo mi sie wogole gra nie odpala jak wczesniej ostatnio kombinowalem z patchem, wiec gram w 2008...ale jak naprawie 6 to dam znac...muzyk wrote:Mam na razie PES 6, bo w nowym mi siê podcinaj± animacje
Jak chcesz to siê mo¿emy umówiæ na ma³y turniejAle na razie jestem zawalony robot±...
"If you hate something don't you do it too..."