zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Hák
Member of the Soccer Project Association

Post by Hák »

Balík wrote:
Hák wrote:
Balík wrote:Nìjak to poèasí na stadionu vìtšinou nesleduju, ale docela mì pøekvapilo, když u nás 13. kvìtna snìží :shock: :shock: :shock: .
No já myslím, že to vùbec, ale vùbec nemá s datumem kalendáøe nic spoleèného. Je to prostì random 8)
Já to vim, øikal jsem to jako zajímavost. :)
Jsem nìjak pøehlédl, že jde o topic zajímavosti :lol:
SK Kobeřice - E.36
Azor

Post by Azor »

nìjak mi zaèíná stárnout tým- http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php :lol: :lol:
Error

Post by Error »

Azor wrote:nìjak mi zaèíná stárnout tým- http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php :lol: :lol:
A teï se rozjede debata že každému se ukáže jeho tým :)
Error >> FK Lipina
Image
Azor

Post by Azor »

Error wrote:
Azor wrote:nìjak mi zaèíná stárnout tým- http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php :lol: :lol:
aha :oops: no mùžete se podívat i pøes soccer-mám tým Baníèek :wink:
Hák

Post by Hák »

Azor wrote:
Error wrote:
No to teda jo, podle mì jsi mìl ty staré hráèe už dávno vyházet. Alespoò já jsem se tìch starých zbavil ještì jak se dali výhodnì prodat. V tvém pøípadì už to asi bude problém. Já mám tøeba prùmìr 22let, takže s tak starým týmem nemám moc zkušeností :)
SK Kobeřice - E.36
tomasvlasak
Assistant Manager

Post by tomasvlasak »

Hák wrote:
Azor wrote:
Error wrote: A teï se rozjede debata že každému se ukáže jeho tým :)
No to teda jo, podle mì jsi mìl ty staré hráèe už dávno vyházet. Alespoò já jsem se tìch starých zbavil ještì jak se dali výhodnì prodat. V tvém pøípadì už to asi bude problém. Já mám tøeba prùmìr 22let, takže s tak starým týmem nemám moc zkušeností :)
já jsem na tom podobně já mám průměr týmu jenom 20,5 ale takhle starý hráče to snad ani nedaruješ kdybys to dal na trh zadarmo to nikdo nechce
nick v SP tomáš v
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Zajimavy je, ze vubec nejsou na trhu nektery cesky zamestnanci, napr. treneri. Nevite nekdo proc?
Tom23 - Tatran Praha
MošnaM

Post by MošnaM »

tomasvlasak wrote:
Hák wrote:
Azor wrote:nìjak mi zaèíná stárnout tým- :lol: :lol:
.... no mùžete se podívat i pøes soccer-mám tým Baníèek :wink:
já jsem na tom podobnì já mám prùmìr týmu jenom 20,5 ale takhle starý hráèe to snad ani nedaruješ kdybys to dal na trh zadarmo to nikdo nechce
Nevìš hlavu, není nezbytnì nutné mít prùmìr vìku hráèù 16 let :lol: . Netvrdím, že to není lepší, ale není to NUTNÉ. Vìtšina hráèù dosahuje nejlepších výkonù ve vyšším vìku. Je fakt, že hráèi 31 let a víc už opravdu nemají moc smysl, pokud tedy nejsou opravdu špièkový. Pokud mi hráè (CM) dával ve 32 letech výkon 68, tak proè bych si ho jìštì chvilku nenechal. A jìštì jsem ho prodal za 1,5M. Ale jinak opravdu maximálnì ve 30 letech odcházejí.
Ale závìrem, stejnì si myslím, že je lepší mít vìkovì rozvrstvený tým, který prùbìžnì doplòuješ a obmnìòuješ, než všechny hráèe v jedné vìkové kategorii. Samozøejmì to je mùj pohled na vìc - pohled klubisty. Pohled obchodníka, který protoèí za sezónu maximální povolený poèet hráèù budu jiný :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
tomasvlasak
Assistant Manager

Post by tomasvlasak »

MošnaM wrote:
tomasvlasak wrote:
Hák wrote: No to teda jo, podle mì jsi mìl ty staré hráèe už dávno vyházet. Alespoò já jsem se tìch starých zbavil ještì jak se dali výhodnì prodat. V tvém pøípadì už to asi bude problém. Já mám tøeba prùmìr 22let, takže s tak starým týmem nemám moc zkušeností :)
já jsem na tom podobnì já mám prùmìr týmu jenom 20,5 ale takhle starý hráèe to snad ani nedaruješ kdybys to dal na trh zadarmo to nikdo nechce
Nevìš hlavu, není nezbytnì nutné mít prùmìr vìku hráèù 16 let :lol: . Netvrdím, že to není lepší, ale není to NUTNÉ. Vìtšina hráèù dosahuje nejlepších výkonù ve vyšším vìku. Je fakt, že hráèi 31 let a víc už opravdu nemají moc smysl, pokud tedy nejsou opravdu špièkový. Pokud mi hráè (CM) dával ve 32 letech výkon 68, tak proè bych si ho jìštì chvilku nenechal. A jìštì jsem ho prodal za 1,5M. Ale jinak opravdu maximálnì ve 30 letech odcházejí.
Ale závìrem, stejnì si myslím, že je lepší mít vìkovì rozvrstvený tým, který prùbìžnì doplòuješ a obmnìòuješ, než všechny hráèe v jedné vìkové kategorii. Samozøejmì to je mùj pohled na vìc - pohled klubisty. Pohled obchodníka, který protoèí za sezónu maximální povolený poèet hráèù budu jiný :wink: .
já jsem právě ten obchodník kdy už jsem měl před týdnem 50 příchodů a 3 dny dozádu myslím těch 53 odchodů

já jsem teď v H a příští sezonu chci jít jěště na postup do F takže z dnešního týmu bude u mě v polovině příští sezony asi tak 6 hráčů zbytek byl prostě nákup buď to vyjde a nebo prodám dál

tým moc rozvrstvený na věkové kategorie nemám to je pravda ale to se všechno dodělá až budu moct obchodovat příští sezonu
nick v SP tomáš v
troopy
Team Manager

Post by troopy »

tomasvlasak: promiò, že ti do toho zasahuju, ale jaké to nese výhody, když máš 100 obchodù za sezonu? Hraješ H divizi, tak jsem myslel, že budeš aspoò nìjaké špièkové mladé hráèe, ale to nemáš. To si necháváš tolik penìz na úètu?
troopy - E.16
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

troopy wrote:tomasvlasak: promiò, že ti do toho zasahuju, ale jaké to nese výhody, když máš 100 obchodù za sezonu? Hraješ H divizi, tak jsem myslel, že budeš aspoò nìjaké špièkové mladé hráèe, ale to nemáš. To si necháváš tolik penìz na úètu?
chce mít velkej staïák
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
xixor

Post by xixor »

MošnaM wrote: Nevìš hlavu, není nezbytnì nutné mít prùmìr vìku hráèù 16 let :lol: . Netvrdím, že to není lepší, ale není to NUTNÉ. Vìtšina hráèù dosahuje nejlepších výkonù ve vyšším vìku. Je fakt, že hráèi 31 let a víc už opravdu nemají moc smysl, pokud tedy nejsou opravdu špièkový. Pokud mi hráè (CM) dával ve 32 letech výkon 68, tak proè bych si ho jìštì chvilku nenechal. A jìštì jsem ho prodal za 1,5M. Ale jinak opravdu maximálnì ve 30 letech :wink: .
Existuje nìkolik dùvodù, proè mít mladý tým:
1) nejdùležitìjší - EKONOMICkÝ - staøí hráèi nemají cenu. Je tedy výhodné zabavit za hráèe zavèas, tedy doku má solidní cenu. Když udìlám mladého hráèe, který je v ho.nu, tak jsem za nìj schopen dostat peníze.... Co dostanu za sterého?
2) Staøí hráèi (+30let) strácejí rychle fyzièku. Já vím i mladí (-21) ji také ztrácejí - ale zase mají cenu. Ale je problém mít vìtšinu manèaftu v rozmezí 21-23 let?
3) Velká možnost vzrùstu do budoucna
4) Velké množstí dorostu = vìtší šance, že najdu nìjakého MEGA hráèe

Ještì bych toho našel více, ale jsem tu jen v rychlosti. :wink:

PS. Nejsem obchodník ani klubista. Ale snažím se myslet trochu ekonomicky.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomasvlasak
Assistant Manager

Post by tomasvlasak »

troopy wrote:tomasvlasak: promiò, že ti do toho zasahuju, ale jaké to nese výhody, když máš 100 obchodù za sezonu? Hraješ H divizi, tak jsem myslel, že budeš aspoò nìjaké špièkové mladé hráèe, ale to nemáš. To si necháváš tolik penìz na úètu?
v pohodě mě to nevadí, já jsem začal hrát SP zas asi po roce kdy jsem sem chodil jednou za měsíc aby mi to nemázli tak jsem měl v týmu 46 hráčů potřeboval jsem to protočit a navíc co podle tebe je špičkový hráč?
tomuhle je sice 25 ale jěště není na max a výkony bude mít přes 70 a agresivita jenom 5 http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 chtít ho prodat tak podle battle strategy nebo jak je ta stránka má cenu cca 10M

tohle taky naděje zatím na max hlavní skily 95 a 79 což není nejhorší a navíc to není až takový řezník
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

ano pak tam mám další sice podělaný juniory ale ty půjdou pryč to byl nákup omyl myslel jsem že něco na max nemá a on už měl u 2 hráčů z 10 jsem to tipnul a vypadá to na dobrý talenty ale u těch zbylých 8 kdyby jsem mohl tak jdou dál i kdybych na tom měl prodělat prostě mě právě teď nejvíc serou ty přestupy že nic nemůžu prodat ani koupit ale až budu příští sezonu v G tak tým bude v půlce sezony přibližně mnohem jiný než teď z současného týmu tam zůstane odhadem 6 hráčů na dotrénovaní ale když se jim poserou další věci tak ne a asi tři hráči do základu zbytek bude jiný tým
nick v SP tomáš v
happyna17

Post by happyna17 »

Talenti, talentama budou :lol:
nic toho si nevšímejte sem pøetáhlej už jedu teï 9 hodin v kuse
Proky81
Groundsman

Jiri Brezovan z Budvar Teamu

Post by Proky81 »

Tak Vam panackove predstavuji svou nadeji. Uz nyni ma vykon pri 100% experienci na 76! Chybi dotrenovat prihravky a pri stesti bude vykon 77. Ma sice malinko agresivnejsi sklony, ale to mi celkem neva. Pristi tyden bude mit 20. narozeniny a podle spmt je oslavi vykonem 71,3. Jinak vapno nyni nema dotrenovane, ale bude mit 96. Takze staci sehnat RM a CM na pristi sezonu, prohodit CF a budeme mit utok jak vino.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”