@cro : Pacat ca e LB

@frantuzu :

Moderator: Romanian Moderators
E parerea mea, bazata pe transferuri ca asta:sharky1990 wrote:Razvanica wrote:7-8 milioane
ai sa ei 7-8M doar dak ai vreo echipa satelit
Undeva pe la 3 milioane +/- 1 milion, parerea mea. Jucatorul prezentat de Razvanica mai sus a facut suma aia pentru ca venea de la tineret unu la mana si doi la mana la calitatile unde nu era maxat era antrenat pana la ~10, la tine celelalte calitati sunt pe la 50-60, cumparatorul poate foarte bine sa creada ca sunt deja plafonate sau demaximizate cu cateva unitati.jus7.Daniel wrote:As vrea sa stiu si eu cat pot scoate pe jucatorul acesta
Multumesc anticipat
posibil sa iei si mai putin de atat.. 1. nu e de la centru de tineret.. 2. lumea nu stie la ce e blocat.. unii pot sa creada ca e la maxim asa cum e acuma.. doar la rezistenta sa mai creasca si in cazul asta nu cred ca iei 2 mil pe el.. asa ca mai bine il duci la maxim.. apoi sal vinziPower wrote:Undeva pe la 3 milioane +/- 1 milion, parerea mea. Jucatorul prezentat de Razvanica mai sus a facut suma aia pentru ca venea de la tineret unu la mana si doi la mana la calitatile unde nu era maxat era antrenat pana la ~10, la tine celelalte calitati sunt pe la 50-60, cumparatorul poate foarte bine sa creada ca sunt deja plafonate sau demaximizate cu cateva unitati.jus7.Daniel wrote:As vrea sa stiu si eu cat pot scoate pe jucatorul acesta
Multumesc anticipat
Pana-n 2 milioane...cristalqw wrote:In ce limite (minim- maxim) pot sa vand jucatorul de mai jos?
Multumesc
Detalii despre jucătorul 21. Vojtech 'Garrincha' Viazanica
Poziţie RF Picior R
Greutate 81 Kg Aniversare 12 Iul 2008
Vârstă 23 Formă 61–62–61–63–63
Înălţime 1,81 m Cea mai buna performanţă 63
#
Sezonul curent 16 15 13 0 0
Total 92 60 50 0 3
Club Marathon Team
Condiţie 95 %
Calitate Globală 78 %