Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

eu i-am trimis invitatie lui castle club.
Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Daimon wrote:cercel ghici cu cine joc mieruri, daca elibereaza un interval ? :lol:
hmm, interesant. :lol:
Trebuie luate masuri drastice pt. acest meci. :twisted: :twisted: :twisted:

Kosmine pune repede un clasament sa ma vad pe 1 pana miercuri. :lol: :lol: :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Viola

Post by Viola »

Da s-a mai confirmat odata ca managerul Scorillo e incapatanat rau de tot.
Am trimis invitatie pe marti a zis ca are deja trei meciuri. I-am trimis invitatie pe joi si am vazut in momentul respectiv avea doar doua meciuri deci cu al meu avea 3. A asteptat pana a mai facut rost de un meci sa imi spuna apoi ca nu mai are loc si sa jucam miercuri.Desi l-am rugat de luni sa jucam marti sau joi :evil:
Multumesc pentru colaborarea excelenta de care a dat dovada si sper ca e super fericit si super mandru ca va avea 3-0 la masa verde.
Vroiam liber miercuri pentru ca saptamana asta am meci cu locurile 1,2 joi si vineri dar na :evil:
Revenit cu Vulturii Lugoj
Kosmin

Post by Kosmin »

bun sa continui si eu discutia dedespre scorillo cu care am avuto in joc la echipa :D

primu mesaj al lui:

Salut
Am probleme cu managerul de la FC Logoj viitorul meu adversar
Vrea cu tot dinadinsul sa joace in alta zi decit miercuri
mai intii mi-a trimis invitatie marti iar acum joi
Asta este ultimul meu mesaj pe care i l-am trimis si nu mai am de gind sa diiscut cu el

Viola Re: invitatie 19 Mai 2008

Apasã aici sã ºtergi mesajul
Nu stiu care-i legatura cu stelistii dar eu stiu ca meciul trebuie sa se joace miercuri
Multumesc daca o sa vrei sa-mi trimiti invitatie miercuri

Foarte posibil mi-ar putea trimite invitatie cu 5-10 minute inainte de simulare, asa ca ramine sa decizi ce va iesi
Oricum iti sugerez sa revezi serios regulamentul pentru ca sigur o sa ai mari probleme in viitor daca te tii de chestia asta
Te rog sa verifici ca FC Logoj are toate optiunile blocate miine
Bafta in continuare

rapunsu meu:
din cate am inteles eu si am inteles bn, el nu vrea sa joace miercuri pt ca are meciuri importante joi si vineri.
si in privinta regulamentului el este foarte clar spune ca se paote amana doar daca cei 2 manageri implicati se vor intelege asupra acestui lucru.
dar inainte de toate suntem si romani si ar trebui sa fim mai maleabili doar este o competitie amicala ;)

si rapsunsul lui din nou:
Eu te cred, dar daca te uiti ai sa vezi ca am cite 3 meciuri joi, vineri si simbata, ceea ce inseamna sa/mi distrug eu echipa cu al patrulea meci. Si pentru mine sint importante (ba chiar foarte importante pentru ca am pierdut azi in campionat) pentru ca lupt la promovare
Iar acum am si multi accidentati (4 au revenit dupa accidentari azi si tot azi mi s-au accidentat 2)
El nu are nici un meci miercuri asa ca sincer nu inteleg unde este problema lui
A mea este ca am foarte multe meciuri in celelalte zile
Eu nu pot juca decit miercuri. Daca vrei sa schimbi regulamentul acum ca sa-i dai lui dreptate e problemna ta
Bafta

si raspunsu meu il pun aici
stimate scorillo eu ti-am zis in raspunsu meu la primu mesaj dc nu vrea sa joace miercuri si-l inteleg cand ai meciuri importante e bn sa-ti tii jucatorii mai liberi.
si eu nu modific regulamentu pt nimeni, ai face bine si belesti ochii fff atent pe prima pagina a acestui topic in care spune clar ca un meci se poate amana doar daca cei doi manageri se intele asupra amanarii, daca nu se inteleg exista 2 variante: 1.se joaca la daat initiala si 2. nu se joaca iar cel care nu trimite va pierde cu 3-0.

dar scorilo in primu mesaj ti-am mai spus ca totusi suntem romani si suntem intr-o competitie amicala si ar trebui sa fim mai maleabili. decizia va apartine :wink:
Viola

Post by Viola »

Eu stiu bine regulamteul si de asta am cerut intelegere. Nu am primit eu suport consecintele, nu stiu ce se agita atat, oricum va castiga cu 0-3.
Ideea e ca e un tip ...... nu vreau sa zic ca nu ar fi frumos ce as vrea sa zic si nu vreau sa jignesc pe nimeni.
E cert cand am verificat eu avea joi 3 date libere deci avea doar 2 meciuri programate restul e bla bla , normal ca dupa aceea si-a programat meciuri sa nu fie considerat naspa.
Inca ceva tot eu sunt ala incapatanat ca nu vreau sa joc miercuri iar el cel intelegator dar el nu vrea in nici o alta zi decat miercuri :roll:
A si sa nu isi faca griji nu ii trimit invitatie cu 10 , 5 sau 1 minut inainte de simulare. Poti trece de pe acum 0-3 in dreptul lui
napoleonard

Post by napoleonard »

@viola nu are rost sa-ti manci nervii aiurea, scorillo nu e la prima abatere de genul asta, de intelegere a colegilor romani.
Image
Viola

Post by Viola »

Da stiu dar ma enerveaza ca incearca sa ma scoata tot pe mine incapatanat.
Sunt curios daca i s-ar propunere o data de disputare in afara de duminica si miercuri in urmataorele 2 saptamani ar accepta careva dintre ele sau ar motiva ca are in fiecare zi timp de 2 saptamani 3 meciuri pe zi deja stabilite :lol: :lol: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

Viola wrote:Da stiu dar ma enerveaza ca incearca sa ma scoata tot pe mine incapatanat.
Sunt curios daca i s-ar propunere o data de disputare in afara de duminica si miercuri in urmataorele 2 saptamani ar accepta careva dintre ele sau ar motiva ca are in fiecare zi timp de 2 saptamani 3 meciuri pe zi deja stabilite :lol: :lol: :lol:
mah ca sa nu va mai certati atata va hotarati asupra unei date si eu voi fi acord cu ea cu conditia sa se joace pana se termina campionatu :lol: :lol: ca nu prea imi place meciurile astea neprogramate.
Deci hotarati-va asupra unei date si mio comunicati! :wink:
bizone

Post by bizone »

cu scorillo la fel am patit si eu :? . Desi avea un singur meci programat vinerea trecuta, n-a vrut sub nici un chip sa joace. Pacat ca se ajung la faze din astea, mare pacat. Dupaia imi arata ca-i mai smecher cu mine cu doua clase doar pentru ca-i inginer :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Image
Etapa 13 => 17.05.2008

Scorpyo - URBANTM 1 - 1
Castle Club - Bizone TM 3 - 4
SARMIS - Royal syna Montevideo 0 - 1
FC Steaua 2007 - echipa lui alin 2 - 0
JiJi, FCLogoj - stau

Etapa 14 => 21.05.2008

JiJi - Scorpyo
Royal Syna Montevideo - Castle Club
FCLogoj - SARMIS
URBANTM - FC Steaua 2007
echipa lui alin, Bizone TM - stau
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Hmm... pe bizone nu l-am luat in calcul, dar el va decide campionul :twisted: :twisted: :twisted:
Prietenii stiu de ce ... :twisted: :twisted: :twisted:

napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:Hmm... pe bizone nu l-am luat in calcul, dar el va decide campionul :twisted: :twisted: :twisted:
eu zic ca pana (-n) pasti pierzi locul 1 :twisted: ; si oricum e la moda locul 2 :twisted:
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

napoleonard wrote:
cercel_jr wrote:Hmm... pe bizone nu l-am luat in calcul, dar el va decide campionul :twisted: :twisted: :twisted:
eu zic ca pana (-n) pasti pierzi locul 1 :twisted: ; si oricum e la moda locul 2 :twisted:
lol, tare asta, e buna de dat mass pe messenger =))
Bravo tata, chiar nu mai pot de ras... :lol: :lol: :lol:

PS.: Si m-am prins greu =)) :lol:

Black_eagle

Post by Black_eagle »

napoleonard wrote:
eu zic ca cercel castiga :D :D am o presimtire
Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu zic ca 50% se decide maine si alte 50% se decid in meciurile noastre cu bizone. :lol:
Vom vedea ce va fi, deocamdata nu ma bag la pariuri. :roll:

Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”