Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Cumi
Groundsman

Post by Cumi »

mariusluc wrote:
Kosmin wrote:
mariusluc wrote:In primul rand mersi pt raspuns !

Analizand cele spuse de tine (si intradevar asa este) trag urmatoarea concluzie : daca eu am negociat cu un jucator(valabil pt.toti jucatorii) un contract de 1200 euro (de ex.) si il joc vineri in patru amicale el va primi 1200+4*300=2400 ,adica dublu decat am negociat.
Fooooooooarte interesant !
Nu prea are legatura acest joc cu realitatea :(

PS:presupunand prin absurd ca nu am inteles exact si va primi doar 1200+300 euro pt amicale desi a jucat 4 amicale ,tot e absurd si contravine realitatii platirea salariului negociat +300 euro.
dar in realitate poti juca 5 meciuri pe zi :?: :?: :?:
in SP , da!!! Iata inca o contraventie.
Si apropo : in realitate nu se pot planifica niciodata 4 amicale/zi.
ce greu esti de cap ma :)) pui niste intrebari pfff de ai peste 15 ani e trist
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

barosanu wrote:salut baieti

spuneti mi si mie va rog frumos care aveti si care stiti
cum se poate plati cel mai usor spfa ul ? prin o banca cu card, transfer bancar , site de transfer de bani

care stiti si nu vi s a parut prea complicat de facut ziceti mi si mie cum v ati facut rost de spfa(platit , nu primit gratis)
un card de credit de la orice banca ce accepta si tranzactii online si platesti prin paypal...e sigura metoda si rapida......mai e varianta moneybookers,dar acolo dureaza ceva mai mult pentru ca trebuie sa astepti validarea cardului dupa ce ai introdus in prealabil suma retinuta de ei (undeva intre 1 si 2 euro si trebuie sa mai faci un drum pana la banca pentru a lua un extras de cont.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
stelistul_b
Assistant Manager

Calitatea ascunsa

Post by stelistul_b »

Cine ma poate ajuta cu ceva???Ceva despre calitatea ascunsa daca stiti...ce importanta are ea...cat conteaza aceasta calitate la un jucator...orice!!!Va rog!!!
Skulder

Post by Skulder »

mey numai pune intrebari despre care sau mai discutat de n ori citeste si tu forumul si vei afla raspuns la ceea ce cauti poti incepe cu acest thread http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=26979 care chiar de pe prima pagina sa vb de hidden skill
RocksStar
Assistant Coach

Post by RocksStar »

cat creste intro zii daca nu joc nici un meci conditia :)? la jucatoori sau cum fac so cresc mai repede
punks life rulz
Kosmin

Post by Kosmin »

RocksStar wrote:cat creste intro zii daca nu joc nici un meci conditia :)? la jucatoori sau cum fac so cresc mai repede
creste in functie de varsta si numai al simularea de la ora 4:00CET
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Kosmin wrote:
RocksStar wrote:cat creste intro zii daca nu joc nici un meci conditia :)? la jucatoori sau cum fac so cresc mai repede
creste in functie de varsta si numai al simularea de la ora 4:00CET
creste la 4 cu 10% pentru cei care au mai putin de 20 ani si cei care au peste 30 ani inclusiv ,si 15 % pentru cei intre 21 si 29 ani.Daca joaca la ora 4 nu-si revine conditia
Image
Image
Penis
Coach

Post by Penis »

fratzii romanii fitzi binecuvantatzii :)))
is cam nou in joc si nu prea stiu cu ce se mananca :))
penis ii echipa mea :))
daca se uita cineva sami zica si mie e buna de ceva :)))?
ms mult fratzilor
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Pai, daca ai angaja staff si ai pune jucatorii la antrenament ai avea o echipa bunicica, ai jucatori destul de tineri, promitatori :wink:
Penis
Coach

Post by Penis »

mirceca frate ms mult auzi sa las pana maine fara antrenor echipa k acuma antrenori diisponibili is varza :))
Poca
Assistant Coach

Post by Poca »

sal ' tare la toti e prima mea zii miam facut ieri echipa si am incecrcat sa vad cum e cu forumul la sfatul mai multor prieteni :) o sa mai postez eu mesaje oricum imi pare bine ca vam cunoscut bafta in joc si cei mai important in viata :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Skulder

Post by Skulder »

ma apucasem sa fac un nou faq dar nu am nici motivatie si nici chef si m-am oprit totusi daca vreti poate editati primul post si introduceti si astea :

1) Sunt incepator si nu stiu ce sa fac ?
Prima data cititi regulile jocului http://www.soccerproject.com/spnewl_rules.php si pe urma intrebarile frecvente http://www.soccerproject.com/spnewl_faq.php Dupa ati citit aceasta nu ati inteles ceva sau aveti nedumeriri puteti posta problema dumneavoastra pe forum dar in prealabil sa verificat daca nu s-a discutat déjà pe acest subiect (un ghid al forumului il gasiti aici http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=121331 )
2) Am luat ban ce trebuie sa fac??
Trebuie trimis un mesaj la adresa de email sheriffs@soccerproject.com sau dardar3@soccerproject.com ,nu se discuta despre bannari pe forum.
3)Am platit pentru SPFA prin SMS Payment si nu am primit codul de confirmare ,ce trebuie sa fac?
Trimiteti un mesaj aici : http://www.allopass.com/contact_accueil.php4 in limba engleza cu problema dumneavoastra
DakE_FeatH
Assistant Coach

Post by DakE_FeatH »

Am vazut ca in unele ligi se fac press announcements? Cum se fac? Trebuie sa platesc ca sa am optiunea?
bunicutzu

Post by bunicutzu »

trebuie sa fii membru SPFA.
Marcus
Coach

Post by Marcus »

Am descoperit recent jocul si imi place f mult. Am voie sa inscriu mai multe echipe de la acelasi IP in conditiile in care joc separat una de cealalta? (nu joc amicale intre ele, nu transfer jucatori, nimic, nimic...)

Ca eu ma gandesc ca probabil sunt si cazuri de colegi de camera, sau frati, care joaca de la acelasi calculator si vor fiecare sa aibe echipa lui favorita.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”