wallie card
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
wallie card
se gaseste la noi wallie card?daca nu cum pot sa ma fac membru in afara de sms ca nu e rentabil...ms
-
- Member of the Soccer Project Association
trebuie un card de la orice banca in afara de BCR.cardul trebuie neaparat sa accepte tranzactii online(trebuie sa specifici asta la banca in momentul in care iti faci cardul) si merge mult mai usor prin paypal decat moneybookers.plus ca moneybookers iti ia comision intre 1 si 2 euro.rizzuh10 wrote:salut...kosmine spune-ne si noua mai multe despre moneybookers ca mi-am facut cont si nush ce sa fac mai departe...banuiesc ca tre sa imi fac un card...ms
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Member of the Soccer Project Association
pai tu n-ai raspuns pe topicul asta....tie iti transmite pe celalalt topic unde i-ai raspuns.Skulder wrote:si eu nu suntrizzuh10 wrote:ms unicool esti ff de treaba...
![]()
![]()

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"