egalitate perfecta pe linii, el a avut agresivitate mai mare, eu n-am riscat pentru ca ma asteptam la o infrangere in conditiile in care am jucat cu portarul de rezerva si LF tocmai mi-a facut 31 de ani si scoate 67.
n-am stat sa ma uit, dar probabil ca nici bizone n-a jucat cu prima echipa.
vad ca tot afisati scoruri pe aici, dar organizator care sa actualizeze clasamentul nu aveti? era cine nu trebe ultima oara pe loc 1, poate s-au mai schimbat lucrurile
napoleonard wrote:vad ca tot afisati scoruri pe aici, dar organizator care sa actualizeze clasamentul nu aveti? era cine nu trebe ultima oara pe loc 1, poate s-au mai schimbat lucrurile
clasamentul e actualizat.uite-te pe pagina dinainte.si cel de pe primul loc acolo ramane pana la sfarsit. . dupa etapa asta i destul de clar
napoleonard wrote:vad ca tot afisati scoruri pe aici, dar organizator care sa actualizeze clasamentul nu aveti? era cine nu trebe ultima oara pe loc 1, poate s-au mai schimbat lucrurile
clasamentul e actualizat.uite-te pe pagina dinainte.si cel de pe primul loc acolo ramane pana la sfarsit. . dupa etapa asta i destul de clar
pai de ce e asa sigur ca ramane pana la sf? nu mai sunt etape?
pai de ce e asa sigur ca ramane pana la sf? nu mai sunt etape?
Sper sa aveti si voi asa intelegere cum am avut si eu de la Viola.
Multam' fain...Sa ne traiesti! sorry de rezultat
Nici o problema , eu nu am nici un obiectiv si oricum mai bine pierd un meci cinstit decat sa il castig la masa verde, daca nici intre noi romanii nu ne putem intelege, atunci e nasol.
Sunt cu TS sub 50 oricum nu ma gandeam ca o sa castig
Bafta in continuare
pai bahhhhhh vezi ca clasamentu e actualizat la zi ce te bagi in seama asa degeaba nu prea meai esti si vrei sa te bagi in seama asa singur