asa , o sa incerc
poate cineva sa ma ajute cu tacticile, avand in vedere ca am o echipa tanara... si nu ash vrea sa pierd si locul 3...
ps: o parere despre echipa doar http://www.soccerproject.com/spnewl_team_detail.php
echipa vad ca e tanara dar asteapta sa se maxeze toti si pe urma in functie de jucatori poti alege o tactica momentan ai 3 variante la lotul care l-am vazut 4-4-2 ,3-4-3,4-3-3 si mai vinde din SW -eri ca ai prea multi 5 (ai nevoie de ei numai daca joci cu 5 fundasi) dar si asha pastreaza si tu 3
am si yo nedumerire am un jucator de accidentat si de cateva 2 zile are conditia 100 dar el totusi e accidentat, cum e posibil asa ceva, sa concediez doctoru incompetent
Kosmin wrote:am si yo nedumerire am un jucator de accidentat si de cateva 2 zile are conditia 100 dar el totusi e accidentat, cum e posibil asa ceva, sa concediez doctoru incompetent
pai conditia nu arata accidentarea.cand se accidenteaza i scade conditia.apoi conditia revine dupa regulile normale fara legatura cu accidentarea(15 pe zi, sau 10 la tineri sau moshi) insa accidentarea dureaza cat e normal.Tu ar trebui sa fii multumit .Acum 5 zile mi s-a accidentat un CM pe 5 zile dar conditia i-a scazut la 0 deci chiar daca acum nu mai e accidentat are conditia 50 deci e inutilizabil ( alea 5 zile is de fapt 10).
Kosmin wrote:am si yo nedumerire am un jucator de accidentat si de cateva 2 zile are conditia 100 dar el totusi e accidentat, cum e posibil asa ceva, sa concediez doctoru incompetent
pai conditia nu arata accidentarea.cand se accidenteaza i scade conditia.apoi conditia revine dupa regulile normale fara legatura cu accidentarea(15 pe zi, sau 10 la tineri sau moshi) insa accidentarea dureaza cat e normal.Tu ar trebui sa fii multumit .Acum 5 zile mi s-a accidentat un CM pe 5 zile dar conditia i-a scazut la 0 deci chiar daca acum nu mai e accidentat are conditia 50 deci e inutilizabil ( alea 5 zile is de fapt 10).
ce multumit mah ca afost accidentat pe 10 zile RB care scoate 68 si in acel moment aveam acciodentat si celalta RB care scotea 68, si vreo 2 zile am stat intr-un RB tinerel acre abia scotea 60
Mie mi-a disparut un jucator asa din senin..... mentionez ca nu ii expira contractul si avea doar 20 de ani.... abia asteptam si eu sa se antreneze la maxim si brusc dispare din lista..... s-a mai intamplat? era din propria pepiniera.....