Pregateste-te ca vin!bunicutzu wrote:dar haideti mai sus fratilor ca devine tot mai greu prin A de unul singur
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
johnny_a32
- Team Board Member
stai asa bunicule ca vin ca fulgerul!bunicutzu wrote:dar haideti mai sus fratilor ca devine tot mai greu prin A de unul singur
se pare ca voi promova in F .
Walk on through the wind, walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Eu am reusit sa castig cu toate problemele ce le-am avut, am jucat 5-4-1 cu zid defensiv si el 5-3-2 cu zid defensiv, ma asteptam la un egal dar am castigat.
Saptamana asta am reusit ce mi-am propus, 4 victorii din 4 meciuri, saptamana viitoare sper la fel si poate urc in primii 5.
Deocamdata raman pe 7.
Saptamana asta am reusit ce mi-am propus, 4 victorii din 4 meciuri, saptamana viitoare sper la fel si poate urc in primii 5.
Deocamdata raman pe 7.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
euro_steaua
- Team Manager
.
Koen 'habibou' Caubergs înscrie, dupã un un-doi superb cu Claudiu 'Dica' Bostina, finalizat cu un ºut superb în colþul din dreapta sus. O realizare de care ºi Ronaldinho ar fi mândru. 
im the best, fuck the rest
-
minasthiryt
Ma chinui sa cad pe locul 3 dar pierd si astia din spatele meu...
Am ajuns sa joc 3-4-3 mingi lungi schimband fundasii cu atacantii intre ei...
Am ajuns sa joc 3-4-3 mingi lungi schimband fundasii cu atacantii intre ei...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
Sincer v-as da voua punctele alea:
e vb de faptul ca nu am echipa de E si decat sa retrogradez... prefer sa mai astept 1 an (decat sa pierd 2)
prefer sa castig si locul 1 desi nu e asa imp
Ideea e ca m-am uitat in liga in care promovez si am nevoie de niste transferuri tari: pacat ca iar mi-a furat bunicutzu un jucator
Ideea e ca m-am uitat in liga in care promovez si am nevoie de niste transferuri tari: pacat ca iar mi-a furat bunicutzu un jucator
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
Eu promovez in G448. Mai vine careva pe acolo?cro1981 wrote:Pregateste-te ca vin!bunicutzu wrote:dar haideti mai sus fratilor ca devine tot mai greu prin A de unul singurAbia promovez in E
In alta ordine de idei, adaugam inca o victorie la bagaje, cu aceasta din urma reusind 4 victorii / 4 posibile in aceasta saptamana in liga.
Mai sunt 3 meciuri, 9 puncte distanta de locul 2 - s-a pastrat de ceva timp, insa luni dimineata am meci direct cu acesta.
Sper sa nu retrogradez inca din primul sezon din G inapoi in H.
-
Kosmin
si eu in E.26(promovarea e certa primul loc e cu semnul intrrbariivoyna wrote:Eu promovez in G448. Mai vine careva pe acolo?cro1981 wrote:Pregateste-te ca vin!bunicutzu wrote:dar haideti mai sus fratilor ca devine tot mai greu prin A de unul singurAbia promovez in E
![]()
In alta ordine de idei, adaugam inca o victorie la bagaje, cu aceasta din urma reusind 4 victorii / 4 posibile in aceasta saptamana in liga.
Mai sunt 3 meciuri, 9 puncte distanta de locul 2 - s-a pastrat de ceva timp, insa luni dimineata am meci direct cu acesta.
Sper sa nu retrogradez inca din primul sezon din G inapoi in H.