Tak to taky nic. 6 reklamních tabulí je málo. Mno, zkus se do zítøka modlit, aby Sjarel nahodil reklamní tabuli Sanmax za 200k, ale to se asi nestane. Bohužel, už žádná možnost není...keecha wrote:7000
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Tým SP
Jo jde toTULEN wrote:Mìl bych otázeèku,prohrál vùbec nìkdo s SP týmem?Nebo to nejde?

Tak uvidíme zítra se o to pokusím v lizehappyna17 wrote:Jo jde toTULEN wrote:Mìl bych otázeèku,prohrál vùbec nìkdo s SP týmem?Nebo to nejde?Já sem teda neprohrál, ale podaøilo se mi remízovat
![]()

myslím , že jde i prohrát , ale ta taktika je teda dost brutální, aspon podle toho , co jsem slyšel na SP setkání v TěšíněTULEN wrote:Mìl bych otázeèku,prohrál vùbec nìkdo s SP týmem?Nebo to nejde?
No nasadil sem to nejlepšímantel wrote:myslím , že jde i prohrát , ale ta taktika je teda dost brutální, aspon podle toho , co jsem slyšel na SP setkání v TìšínìTULEN wrote:Mìl bych otázeèku,prohrál vùbec nìkdo s SP týmem?Nebo to nejde?

-
me se to stava a taktiku nak nemusim specialne nastavovat abych prohral (pac ji nenastavuju vubec)mantel wrote:myslím , že jde i prohrát , ale ta taktika je teda dost brutální, aspon podle toho , co jsem slyšel na SP setkání v TìšínìTULEN wrote:Mìl bych otázeèku,prohrál vùbec nìkdo s SP týmem?Nebo to nejde?

Chces se vsadit? vyhrat az statisice €(vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
-
Re: SP Tým
Asi mi nìco uniká, ale zeptat se musím. K èemu je to proboha dobrý?TULEN wrote:Tak to deProhra s SP týmem 4:1