Dap, toata lumeavoyna wrote:OFF//
Eu nu pot sa intru sa vad noutatile.
Eroarea: "Unable to connect to database". Mai pateste cineva asa?
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
da, la mine e la felvoyna wrote:OFF//
Eu nu pot sa intru sa vad noutatile.
Eroarea: "Unable to connect to database". Mai pateste cineva asa?
on-topic: victorie cu 1-0 in deplasare, locul 3 este asigurat, 6 puncte in spatele locului 2 si doua meciuri ramase cu echipe bot. Daca nu se razgandeste ala de pe 2 si nu mai vrea sa promoveze
2-1, meci simplu, pe locul II in divizie la 3 puncte de urmaritor. F95 se intrezareste...
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
Black_eagle
- Member of the Soccer Project Association
esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.victorie cu 3-1 insa liderul face egal cu locul 11 traznit de random(122-111) si vreau sa va prezint liga mortii: http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... hp?div=299
trei echipe la egalitate de puncte despartite doar de golaveraj si de nr de victorii si unde daca scoti 140 pe linii (132 cu 30 Agr)tot nu reusesti sa prmovezi. si vreti sa auziti ironia? Joi liderul are cu ultimul loc, un bot.daca bate 11-0 pierd promovarea. daca bate 10-0 sunt promovat.
Edit:Sper ca-l doare cum m-a durut pe mine atatea meciuri in astea 3 sezoane cand ma lovea randomul
trei echipe la egalitate de puncte despartite doar de golaveraj si de nr de victorii si unde daca scoti 140 pe linii (132 cu 30 Agr)tot nu reusesti sa prmovezi. si vreti sa auziti ironia? Joi liderul are cu ultimul loc, un bot.daca bate 11-0 pierd promovarea. daca bate 10-0 sunt promovat.
Edit:Sper ca-l doare cum m-a durut pe mine atatea meciuri in astea 3 sezoane cand ma lovea randomul

-
Black_eagle
-
Kosmin
asa am pierdut eu campionatu in godsoccerBlack_eagle wrote:are meci cu un bot .i-a dat 10-0 in tur.Oricum eu spervoyna wrote:Daca bati, promovezi. Eu asa zic. Insa sa vedem ce rezultati vei scoate.
Nu cred ca ala va castiga la o diferenta de 11+("cate dai tu") goluri meciul sau.