Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
mel jsem na mysli bonus za vítìztví nevim jak se mohlo stat že jsem napsal nìco jinéhoACS wrote:U tohodle snižování platù nemùžeš dávat podpisovej bonusfifina.5 wrote:heled a ten podpisovej bonus si zaèal snižovat až po tom co si snižil na patnáct litru plat nebo jak? me dneska šel o5 o 400 s platem dolù ale bonus ani o euro..To by ses nedoplatil...
-
- Member of the Soccer Project Association
No moje skuteènost je taková, že prémie za vítìzství jdou snižovat o vìtší èástku než základ, takže pokud vìtšinu zápaù vyhráváš, vyplatí se ti napøed oddìlat prémie za vítìzství a pak pokraèovat s platem.fifina.5 wrote:mel jsem na mysli bonus za vítìztví nevim jak se mohlo stat že jsem napsal nìco jinéhoACS wrote:U tohodle snižování platù nemùžeš dávat podpisovej bonusfifina.5 wrote:heled a ten podpisovej bonus si zaèal snižovat až po tom co si snižil na patnáct litru plat nebo jak? me dneska šel o5 o 400 s platem dolù ale bonus ani o euro..To by ses nedoplatil...

-
Promiò, zas ti budu trochu odporovatkopeckar wrote:No moje skuteènost je taková, že prémie za vítìzství jdou snižovat o vìtší èástku než základ, takže pokud vìtšinu zápaù vyhráváš, vyplatí se ti napøed oddìlat prémie za vítìzství a pak pokraèovat s platem.

Máš naprostou pravdu, že prémie za výhru jdou snižovat dvojnásobnì, než plat, ale zase plat dáváš pokaždé, bez ohledu na to, jestli hráè hraje, nebo nehraje, vyhraje, èi prohraje. Takže pokud jsem se uklepl natolik (a já to udìlal

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Lidi, teï bych potøeboval informaci. Nevíte náhodou, jakými pravidly se øídí délka pobytu hráèe "zdarma" na TL ?
Já jsem si myslel, že jsou to dva dny, ale teï mi tam jeden sedí už ètvrtý den a stále se nerozhodlo

Pøedem dík
Já jsem si myslel, že jsou to dva dny, ale teï mi tam jeden sedí už ètvrtý den a stále se nerozhodlo

Pøedem dík
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Ve 4:00 by se mìl hráè rozhodnout kam pude a tam zamíøitMošnaM wrote:Lidi, teï bych potøeboval informaci. Nevíte náhodou, jakými pravidly se øídí délka pobytu hráèe "zdarma" na TL ?
Já jsem si myslel, že jsou to dva dny, ale teï mi tam jeden sedí už ètvrtý den a stále se nerozhodlo![]()
![]()
Pøedem dík

-
Trošku upøesním, aby bylo správnì pochopeno - od úterka mám na nìj podanou nabídku a další 4 kluby se mnou.happyna17 wrote:Ve 4:00 by se mìl hráè rozhodnout kam pude a tam zamíøitMošnaM wrote:Lidi, teï bych potøeboval informaci. Nevíte náhodou, jakými pravidly se øídí délka pobytu hráèe "zdarma" na TL ?
Já jsem si myslel, že jsou to dva dny, ale teï mi tam jeden sedí už ètvrtý den a stále se nerozhodlo![]()
![]()
Pøedem díkAle tøeba nemá žádnou nabídku
A nebo nìco zmìnili
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Pozvánka na friendly cup
Mám následující dotaz:
Rozeslal jsem pozvánky na pøátelský pohár. Jedna manažerka by se chtìla zúèastnit, ale omylem si pozvánku smazala. Chtìl jsem ji pozvat znovu, ale už mi ji to nenabídne v contact listu. Dá se to nìjak pøeèùrat nebo má prostì smùlu?
Rozeslal jsem pozvánky na pøátelský pohár. Jedna manažerka by se chtìla zúèastnit, ale omylem si pozvánku smazala. Chtìl jsem ji pozvat znovu, ale už mi ji to nenabídne v contact listu. Dá se to nìjak pøeèùrat nebo má prostì smùlu?
Pøihlašte se do turnaje Žufan Cup Ratíškovice X. (C-F) 

-
Re: Pozvánka na friendly cup
Smazala nebo odmítlabarbuja wrote:Mám následující dotaz:

Last edited by happyna17 on Fri Jun 13, 2008 12:45 pm, edited 1 time in total.
Pokud to smazala tak se tím nedá nic dìlatbarbuja wrote:Mám následující dotaz:

-
Pokud odmítla, tak jimùžeš poslat znovu - když nemùžeš, tak ji neodmítla ale pouze smazala a tudíž by jí mìla najít v ZápasyAzor wrote:Pokud to smazala tak se tím nedá nic dìlatbarbuja wrote:Mám následující dotaz: