Nu are legatura, doar ca de obicei cel de pe 1 este foarte slab inainte de incepere.unicool wrote:eu sunt pe 16 cu 79% GR si TS la fel....nu inteleg ce legatura are asta cu locul ocupat in clasamentul de inainte de inceperea sezonului?cercel_jr wrote:Apropo eu sunt pe 1.![]()
![]()
![]()
Cu 72% GR si 44% TS.![]()
![]()
Planuri
Moderator: Romanian Moderators
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
unicool
sa inteleg ca eu dupa criteriul asta sunt cel mai bun din liga?cercel_jr wrote: Nu are legatura, doar ca de obicei cel de pe 1 este foarte slab inainte de incepere.
P.S:nu exista dubiu ca sunt cel mai bun....
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Clasamentul initial e facut n fct de GR al echipei (presupunand ca evidentiaza valoare).
Cei din fata au GR cel mai mic - cum sunt eu cu 69: mai mare il aveam cand eram in H.
Cei din fata au GR cel mai mic - cum sunt eu cu 69: mai mare il aveam cand eram in H.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Eu eram pe 5 in G (proaspat retrogradat), dupa 3 boti si un alt roman. In prima etapa am facut un egal cu unul din Macedonia desi am fost mai bun ca el (in fine, el a fost mai agresiv si juca acasa, iar eu am TS mic). Oricum, obiectivul ramane locul 1 si cateva transferuri bune (un CF si un LB), dar asta cand o sa mai vand din ce am acum 
-
Kosmin
promovarea am reusit-oKosmin wrote:pai ca minim obiectiv ar fi promovarea in E de pe primu loc si plombarea posturilor deficitare
Obietivul principal in E este salvarea de la retrogradare, facutu de euro, marit stadionu cu minim 2 000 de locuri poate si ami mult in functie de posibilitati si afaceri cu tinerei, cumparrae ieftin si vanzare scumpa
-
Craziest_1978
- Team Board Member
-
Spawn_9
oare de ce esti asa de copil? de ce trebuie sa dai tot timpul dovada de asta? si crezusem ca am scapat de tine....Craziest_1978 wrote:Mai am 4 jucatori cu agresivitate peste 35, ii vand si pe aia (sau concediez), iar sezonul viitor , incerc sa scad limita de agresivitate a jucatorilor la 20 !! Asta ar fi obiectivul meu, impus de mentorul si bunul meu prieten Asiskunk.
nu avem noi norokul acestaSpawn_9 wrote:oare de ce esti asa de copil? de ce trebuie sa dai tot timpul dovada de asta? si crezusem ca am scapat de tine....Craziest_1978 wrote:Mai am 4 jucatori cu agresivitate peste 35, ii vand si pe aia (sau concediez), iar sezonul viitor , incerc sa scad limita de agresivitate a jucatorilor la 20 !! Asta ar fi obiectivul meu, impus de mentorul si bunul meu prieten Asiskunk.
On topic : pentru viitorul sezon nu am nici un plan decat ramanarea in D