psc wrote:já taky spolíhal na remízu a penalty, ale nemìl jsem štìstí tak ti pøeju hodnì štìstí, myslim, že si dostal to nejsilnìjší co si mohl
Tak jako kdyby se na mì jenom smùla sypala všude možnì nejdøív tady na fóru, potom v SP novinách a pak si nedá pokoj ani SP Sem vyøízenej Moje jediný schopný CF co mohlo hrát Pohár se zranilo dneska ve 22 v pøáteláku Takže mam 2 posty kam mam juniory z výkonama 45 a nebo tam mùžu hodit jiný hráèe a ty zahrajou možná nìco kolem 58 Tak mu asi mùžu rovnou napsat, že mu to vypustim Nemá to cenu ani zkoušet.
Ještě v pátek jsem věřil,že můžu pohár vyhrát ,ale zranilo se mi hodně CM a CB a tak to bude v průběhu týdne problém. Hráči budou unaveni a asi budu muset dávat krajní posty do centra.
Uvidíme jaký bude los,doma bych měl porazit každého,venku můžu vypadnout i u kvalitních Céčkařů.
Tak jsem se dostal do 12. kola, coz je samozrejme muj rekord, ale je to bohuzel i moje konecna. Chtel jsem vypadnout z nekym z acka, ale vyradil me souper z moji C divize.
Zbylym Cechum preju hodne stesti.
FC Sosna pod Jahodnou 1 - 0 Westel Rafael Oliveira Rosa 1 - 0 37'
Výkony - 146/140
Finále SP poháru: FC Sosna pod Jahodnou - S.A.T
pøedchozí zápasy této sezóny
Tur S.A.T - FC Sosna pod Jahodnou 2:1 (145/144)
L FC Sosna Pod Jahodnou - S.A.T 1:0 (144/141)
L S.A.T - FC Sosna pod Jahodnou 3:3 (138/137)
Gratuluji k postupu do finále a doufám, že výhoda domácího prostøedí bude rozhodující a že tým Sosny pøiveze cenìný pohár domù do èeska. Hodnì štìstí
Last edited by Hák on Thu Jun 19, 2008 8:44 am, edited 1 time in total.