Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

daimon, sa-mi spui ce poza sa-ti pun in poza de podium , ca la echipa parca nu ai nici un logo :lol:

@cercel_jr va fi f. interesant :lol: pt tine cel putin :twisted: si o ambitie in plus de-al bate :roll: :roll: :roll:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

@cercel_jr va fi f. interesant pt tine cel putin si o ambitie in plus de-al bate
:twisted: :twisted: :twisted: Un meci Steaua - Dinamo este intotdeauna un meci important, indiferent de competitie. 8)
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote:
@cercel_jr va fi f. interesant pt tine cel putin si o ambitie in plus de-al bate
:twisted: :twisted: :twisted: Un meci Steaua - Dinamo este intotdeauna un meci important, indiferent de competitie. 8)
good point :roll: :roll: :roll:
Daimon

Post by Daimon »

caut si trimit dimineata

hehe, ce meci in deschidere :mrgreen:
nasol ca o sa am TS vreo 70 la ora aia.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu o sa am tot pe acolo pe undeva, cam 80, dupa calculele mele. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
starboy
Team Board Member

Post by starboy »

ce onoare prima etapa cu campioana :>:>..pff va fi un meci interesant;))
bani aduc fericirea,prostule nu fi prost
starboy
Team Board Member

Post by starboy »

cercel...hehe o sa vedem c va fi un dinamo-steaua..hmm dak ti cu steaua..e clar ambitia mai mare pt mine si pt tine sa fie un meci tare:D:D... 8) 8) ...noh ne vom vedea in meciul direct:D:D
bizone

Post by bizone »

napoleonard la topicul cu divizia C wrote:faceti voi transferuri cat mai puteti, ca in 2 sezoane o sa ocupati de la locul 3 in jos. :twisted: aaa nu prea aveti bani? :cry: cautati si voi in publitim poate gasiti pe cineva sa dea cursuri ptr "manageruit" in SP :twisted: :lol: :wink:
tu chiar crezi ce spui? :roll: nu cred :lol: Pacat ca n-am un ''google-forum'' sa citez unul dintre primele mesaje de-ale tale in care spuneai ca managerul care o avut echipa inaintea ta a fost unul slab. El o terminat pe 3 sezonul trecut, tu pe 6 sezonul asta :lol: :lol: :twisted:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Mi-am schimbat numele echipei din Royal Syna Montevideo in Sporting Petrosani. :wink: .Sa stiti unde sa trimiteti provocarile
Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

REGULAMENTUL CAMPIONATULUI ROMANIEI DE SOCCERPROJECT
- EDITIA VI

Kosmin = Organizator Principal Campionatul Romaniei

I.Sisteme competitionale
Divizia A
Prima liga este formata din 8 echipe participante. Fiecare echipa va juca meciuri tur-retur cu fiecare echipa in parte. Dupa disputarea celor 14 etape se va desemna atat echipa campiona cat si cele 2 echipe care vor retrograda , locurile 7-8.
Divizia B
A doua liga este formata din 16 echipe impartite in doua grupe de 8 echipe fiecare. Fiecare echipa va juca meciuri tur-retur cu fiecare echipa in parte.Dupa disputarea celor 14 etape se va desemna echipele care promoveaza in prima liga si adica castigatoarele celor doua grupe de B (B.1 si B.2), respectiv cele doua echipe din fiecare grupa de B care vor retrograda in Divizia C
Divizia C
A treia liga este formata din 15 echipe care vor fi impartite in doua grupe una de 7 echipe si o grupa de 8 echipe .Fiecare echipa va juca meciuri tur-retur cu fiecare echipa in parte.Dupa disputarea celor 14 etape se va desemna echipele care vor promova in Divizia B adica primele doua clasate din fiecare grupa de de C.
Retrogradare din Divizia A in Divizia B
Locul 7 din Divizia A va retrograde in Divizia B.1
Locul 8 din Diviiza A va retrograde in Divizia B.2
Retrogradare din Divizia B in Divizia C
Echipele care vor retrograda in Divizia C , impreuna cu cele care nu vor reusi promovarea + noile inscrise vor fi repartizate in seriiile de C in functie de coefiecntul lor.
Promovare din Divizia C in Divizia B
Locul 1 din B.1 + Locul 2 din B.2 va promova in B.1
Locul 1 din B.2 + Locul 2 din B.1 va promova in B.2

II. Sistemul de punctare
- Victoria = 3 puncte
- Egalul = 1 punct
- Infrangere = 0 pcte

III. Sistem de departajare
In caz de egalitate de puncte departajarea se face in felul urmator :
1.numarul de puncte
2.golaverajul general
3.cel mai bun atac
4.daca dupa cele 3 criterii nu se pot departaja 2 echipe se va disputa un meci de baraj tur-retur

IV. Amanarea meciurilor
- Se va face de comun acord intre manageri. Un meci daca este amanat se poate juca pana la disputare etapei urmatoare.Si MARE ATENTIE CUM VA ORGANIZATI PROGRAMUL COMPETITIONAL PENTRU A NU AVEA PROBLEME DE PROGRAMARE.
- Daca un manager nu gaseste date libere comune in ziua etapei programate este dator sa anunte adversaru si organizatoru pentru al anunta de schimbare sau pentru a se pune de acord pentru gasirea unei date libere comune in cel mai repid timp posibil.CEI CARE AMANA MECIURILE DUPA BUNUL PLAC FARA ACORDUL ADVERSARILOR VOR FI PENALIZATI CU MECI PIERDUT CU 3-0.
- ESTE DE PREFERAT CA TRIMITEREA INVITATIILOR SA SE FACA CU 1-2 ZILE MAI DEVREME DE ZIUA ETAPEI PENTRU A EVITA COMPLICATIILE.
- DACA O INVITATIE E TRIMISA IN ACEEASI ZI CU ZIUA DISPUTARII MECIULUI IAR ECHIPA OASPETE E NEMULTUMITA, MECIUL SE POATE REPROGRAMA.

V. Neprogramare
Programarea etapelor este de preferat sa se programeze in cursul zilelor de miercuri si sambata , iar cine intalneste dificultati la programare sa anunte pana la ultima simulare din zilele de miercuri si sambata.

VI. In cazul in care o echipa are 3 neprogramari
la activ , este banata sau se retrage din campionat se va proceda in felul urmator

a) daca aceasta situatie intervine inaintea sfarsitului turului, rezultatele jocurilor disputate se anuleaza si nu vor mai aparea in clasament;
b) daca aceasta situatie intervine dupa terminarea turului , sau in timpul desfasurarii returulu, rezultatele jocurilor disputate se mentin, iar jocurile ramase a se desfasura conform programului, se omologheaza cu rezultatul de 3-0 in favoarea fiecarei echipe adverse.
c) rezultatul dintre 2 echipe excluse va fi de 0-0

VII. Postarea rezultatelor
Postraea lor se va face pe forum de catre echipa gazda sau echipa castigatoare.

PS: Ramane valabila oferta pt cn vrea sa ma ajute la organizare
marius alin

Post by marius alin »

managerul scorpyo nu sa mai logat de duminica.... in caz de vrea sa joace la alta data, nici o problema, numai sa ma intrebe inainte .... bafta multa :wink:
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
starboy
Team Board Member

Post by starboy »

meciul Fc.ReD.D@gS - Bizone TM se va juca vineri la ora 19 dupa c am pikt la un acord cu managerul echipei adversare:P
Kosmin

Post by Kosmin »

starboy wrote:meciul Fc.ReD.D@gS - Bizone TM se va juca vineri la ora 19 dupa c am pikt la un acord cu managerul echipei adversare:P
ok :P
Daimon

Post by Daimon »

o tin tot in surprize. dupa ce am castigat primele doua meciuri din campionat, l-am batut si pe cercel :twisted:

FC Steaua 2007 1 - 2 URBANTM
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Felicitari!

Sezonul asta vreau neaparat sa promovez si nu o sa-mi asum nici un risc cu alte meciuri. Merg la sigur in liga si aici vad eu poate nu retrogradez ca sezonul trecut. :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”