Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
jako myslíš jakou taktiku zvolit? Dlouhý míèe,protiútoky......?garcia700 wrote:Zdravicko,ja len tak mala otazocka... Je niekde popisana podrobna strategia alebo nieco co my pomoze so strategiou???
Jestli myslíš tohle tak tady je øešení

Výpoèet výkonu týmu a ukáže ti to i jaká taktika je nejlepší
Dik happyna nieco take som chcel....moc si mi pomohol/ahappyna17 wrote:jako myslíš jakou taktiku zvolit? Dlouhý míèe,protiútoky......?garcia700 wrote:Zdravicko,ja len tak mala otazocka... Je niekde popisana podrobna strategia alebo nieco co my pomoze so strategiou???
Jestli myslíš tohle tak tady je øešení![]()
Výpoèet výkonu týmu a ukáže ti to i jaká taktika je nejlepší

Garcia700 - FK Ve¾ký Kýr
Football isn´t only game...Football is a life style...
Football isn´t only game...Football is a life style...
Èuzz,tak jsem tu zase a jdu vás otravovat
Mám docela problém,vèera se mì na tréninku zranil brankáø-na 7 dní,dneska druhej-na 2 dny.Jo to normální??Navíc u toho co marodí na 2 dny mì klesla fizièka asi na 62%.Poradí mì nìkdo koho mám v pondìlí dát do brány??Jen pro zajímavost,koupit nikoho nemùžu,bo zaèínám.Snad abych si do té brány stoupnul sám 

-
Máš SW?buldocek wrote:Èuzz,tak jsem tu zase a jdu vás otravovatMám docela problém,vèera se mì na tréninku zranil brankáø-na 7 dní,dneska druhej-na 2 dny.Jo to normální??Navíc u toho co marodí na 2 dny mì klesla fizièka asi na 62%.Poradí mì nìkdo koho mám v pondìlí dát do brány??Jen pro zajímavost,koupit nikoho nemùžu,bo zaèínám.Snad abych si do té brány stoupnul sám
Jinak, když se ti zraní hráè, tak mu fyzièka klesne. Potom jak se uzdravuje tak mu zase stoupá podle vìku

-
Taky jsem se ho snažil vyhledat na SPwinters wrote:pod nick buldocek jsem tì nemohl vyhledat. Pokud hraješ venku tak dej 5-3-2 nebo 5-4-1 (dostaneš ménì gólù) a v bránì to vyøeš jak ti radil heppyna17 SW nebo CB.

nicménì pokud tvrdí, že jeho SW je nevytrénovaná lama, tak bych si nebyl jist tím, že 5-ti èlená obrana je ta správná volba..... a stejnì urèitì hraje v Po s SP týmem