victorie acasa (4-3) in compania romanului care a promovat alaturi de mine'n F (in G rezultatele directe o fo' 1-1 /2-2)...insa mi-a dat ceva emotii...conducand la pauza cu 0-3 cu golul victoriei mele in min 87' ...inca o victorie maine si sunt in grafic
eu sper k sez asta voi promova, dupa ce am stat 2 sez in G si mi-am facut echipa....sper sa am numai victorii si sa termin pe locul 1 sau cel mai rau caz pe 2. voi vedea dar deocamdata am inceput bine!
S-a incheiat prima saptamana din liga, si din fericire nu am pierdut nici un meci. Avand in vedere adversarii, se va intampla si acest lucru. Sper ca nu prea curand.
Aceasta etapa s-a terminat cu un 3 - 2 in deplasare, obtinand un bilant de 3 victorii si 1 egal (cel din prima etapa) in aceasta prima saptamana din liga.
4-2 in deplasare si ne mentinem locul 1....suntem totusi la egalitate cu locurile 2,3 si 4.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
ieri am pierdut cu 1-0 cu totema baka dar azi am castigat in fatza lui kenny cu oleak noroc ... zic un pic de noroc pentru ca am avut egal suma pe linii dar cred ca rezultatul o fost influentat si de faptul ca am avut apararea si atacul cu performanta mai mare
Cetatea Rapid 3-2 Kennys
sorry kenny
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
Cat de prost a inceput saptamana asa de bine s-a terminat. Victorie in deplasare cu 2-1 avand 4 suspendati. Momentan locul 7 si TS 87 sa speram ca random-ul nu isi mai baga coada saptamana viitoare
I-am tras-o fostului loc 1 si am urcat pe locul 2 la egalitate de puncte cu FrrFrr care a trecut si el pe locul 1 la golaveraj. Nu ma asteptam la asa performanta in conditiile in care am gresit putin cu transferurile, si am facut 2 la inceputul saptamanii.
Saptamana viitoare e infernala, incep cu Vlalex acasa cu 3 suspendati, apoi cu Sokol Oldrichovice in deplasare, joi cu Inter Milano si vineri cu Blsany. nasoala saptamana, sper sa fac macar 6 puncte ... dar va fi greu.
am scos un egal nesparat(am scos cel mai putin din ultimile cateva sezoane),o saptamana destul de buna tinand cont de ce lot am : 2 egaluri ,o infrangere si o victorie