Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

garcia700
Coach

Post by garcia700 »

fifina.5 wrote:
garcia700 wrote:
SF wrote:Na me se to nejak lepi... Dneska pruser - omylem jsem hraci dal 70.000 plat misto 7.000. Da se s tim neco delat? Bude se dat prodat s timhle platem? Korekce na nizsi plat bohuzel neakceptuje...
:( tak to je smola s tym uz nic nenarobis...
nepodávej lživé informace :lol:
no ja som nepodaval zle informace len ma nic ine nenapadlo....akurat tak rozviaza zmluvu ale to ho vyjde dost draho....ups teraz ma nappadlo ze mozno ani neprerobi....ked dal uz plat 7000.... :D a sorry.... :?
Garcia700 - FK Ve¾ký Kýr
Football isn´t only game...Football is a life style...
Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

SF wrote:Na me se to nejak lepi... Dneska pruser - omylem jsem hraci dal 70.000 plat misto 7.000. Da se s tim neco delat? Bude se dat prodat s timhle platem? Korekce na nizsi plat bohuzel neakceptuje...
Mám pocit, že každý den mu jde o nìco málo snížit plat (podepsat každý den novou smlouvu).
Nejlépe by ti v tomto poradil asi "Yamagara no Miharu", ten má s nákupem takovýchto hráèù zkušenosti.
Zkus ho kontaktovat tøeba do SP pošty.
Andrew - Sokol Čejč
kopeckar

Post by kopeckar »

Mám pocit, že se tu tohle periodicky opakuje. Už by asi stálo za to dát to do návodu hry. :lol:

P.S. Jinak plat i prémie za vítìzství jdou každý den snižovat, jen musíš vykoumat stylem pokus-omyl o kolik. Nabízet tak dlouho až vezme. Jestli jsi dal 70.000, tak zkus dejme tomu 65, poku ne tak 66 atd až podepíše. Další den mu zkus nabídnout snížení o stejnou èástku. Po nìjaké dobì to zaène klesat. Já to tak dìlám u hráèù novì koupených, pøijitých z centra a s prodlouženou smlouvou poøád. Strejda Skrblík hadra. Takže mi pak junioøi berou plat i pod 190 eur.
happyna17

Post by happyna17 »

kopeckar wrote:Mám pocit, že se tu tohle periodicky opakuje. Už by asi stálo za to dát to do návodu hry. :lol:

P.S. Jinak plat i prémie za vítìzství jdou každý den snižovat, jen musíš vykoumat stylem pokus-omyl o kolik. Nabízet tak dlouho až vezme. Jestli jsi dal 70.000, tak zkus dejme tomu 65, poku ne tak 66 atd až podepíše. Další den mu zkus nabídnout snížení o stejnou èástku. Po nìjaké dobì to zaène klesat. Já to tak dìlám u hráèù novì koupených, pøijitých z centra a s prodlouženou smlouvou poøád. Strejda Skrblík hadra. Takže mi pak junioøi berou plat i pod 190 eur.
Když to pìknì zformuluješ/vysvìtlíš :wink: Tak by jsme to mohli klidnì pøidat do FAQu :wink: samozøejmì tvým jménem :wink:
kopeckar

Post by kopeckar »

O jméno mi nejde, ale co tøeba takhle :

14.Pomoc pøi podepsání nevýhodné smlouvy s hráèem

V pøípadì, že se mi podaøí pøi podpisu smlouvy s hráèem udìlat chybu, a už z dùvodu nepozornosti, èi mé nevìdomosti, mohu tento pøehmat èásteènì napravit tím, že tomuto hráèi budu den co den nabízet k podpisu smlouvu novou sníženou o urèitou èástku. Výše èástky je individuální, záleží na vìku a úrovni tohoto hráèe, a musím si ji proto zjistit sám prostým nabízením, dokud smlouvu nepodepíše. Následující den mu nabídnu stejné snížení a tento postup stále opakuji. Pokud na to nìkterý den zapomenu, tak neplatí, že by další snížení mohlo být dvojnásobné. Postupem èasu èástka, o kterou se dá nevýhodná smlouva snížit, klesá. Dùležité upozornìní : Pokud má hráè bonus za podpis smlouvy, musím mu ho napøed zrušit, a to i za cenu dalšího menšího navýšení smlouvy.
MošnaM

Post by MošnaM »

Pøíspìvek z 9.6. :wink:
MošnaM wrote:
fifina.5 wrote:........jak jste to tady øíkali o tej možnosti zmenošování platu? poprvé se mì to tyka muže mi to ještì nekdo nejak øíct?
Mùžu, mám bohaté zkušenosti :cry:
Prvotní je podepsat s hráèem novou smlouvu, kde dostane 30K bonusu za vítìzství a plat, co nejménì vezme. A pak si vyzkoušet hladinu, o kolik je hráè ochoten každý den jít dolù s platem. No a každý den podepisovat novou smlouvu, vždy s nižším platem.
Pozor :!: , když ho necháš dva dny, není ochoten jít dolù o dvojnásobek. Pùjde o trošku víc, ale né o moc. Takže je potøeba opravdu podepisovat každý den.
Mùžeš ho také netrénovat - s klesajícím hodnocením (hodnota skilù obèas poklesne) pùjde dolù s platem rychleji. Ale zase pozor :!: , pokud mu klesá hodnocení díky klesající morálce, nebude chtít ménì, ale spíš více.
Každopádnì je to nadlouho - opravdu to trvá, než ho dostaneš na rozumnou úroveò.,
Konkrétní pøíklad ode mne - cca v polovinì ledna jsem koupil hráèe a místo 7 tisíc jsem mu dal 70 tisíc platu. Na zaèátku byl ochoten jít s platem dolù každý den cca o 1500, ale postupnì se to snižovalo až k 200. Dnes, tj.po cca 4,5 mìsících má plat 15 000 a bonus za vítìzství tìsnì pod 10 000. A jìštì každý den ukrajuji z bonusu cca 300. A opravdu jsem poctivý a moc dnù jsem nevynechal :wink:
Asi bych hlavnì doplnil ten pøevod èásti platu na bonus za vítìzství, samozøejmì s tím, že hráè nastupuje pouze v turnajích a pøátelácích.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
SF
Coach

Post by SF »

Hmm, diky - toho jsem se bal :(
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

SF wrote:Hmm, diky - toho jsem se bal :(
alespoò nìco ne? furt lepší než kdyby s tim nešlo dìlat nic

když už jsme u toho tak bych chtìl jen podotknout že nejvyšší možná èástka pøi prvnim snížení byla nìco kolem 1500 což mi pøijde dost málo na to že si tady psal že má zkusit tøeba 65 000 pøi prvním snížení....
èástka neustále klesá což je známý fakt.od doby co mu smlouvu prodlužuju a snižuju plat jsem se dostal o 15 000 dolu je to malo nebo to opravdu jde takto pomalu?
tim si nestìžuju že by to šlo pomalu,udìlal jsem chybu a jsem rád že jde alespò jistým zpùsobem napravit,pouze se ptám jestli i ostatním kteøí takto snižují plat to jde tak pomalu...

btw..kuly tomuhle bude muj béèkovem hráè nabušenej na zkušenosti protože musí hrát v lize on abych ušetøil alespoò 30 litru každej zápas za bonus respektivì premíi za výhru :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

No jak jsi psal ty aspoò nìco ne. :lol: Co se týká výše té èástky, tak žádný seriozní rozbor jsem si nedìlal, tu èástku jsem støelil. Jinak má zkušenost je taková, že hráè pøi obnovování smlouvy kývne na vyšší èástku, ale ta jde následnì snížit. Napø. mì nechtìl podepsat 11.200 a kývl až na 11.400 eur za výhru a 3.000 prémie za vítìzství. Následnì se mi však podaøilo umravnit ho na 11.100 a 2.997 eur. Není to sice moc, ale nìkdy se hodí každé euro. :lol:
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Co znamená u turnaje výhoda domácího prostředí :?:
MošnaM

Post by MošnaM »

zevfifefif wrote:Co znamená u turnaje výhoda domácího prostøedí :?:
Domácí prostøedí pøináší zvýšení výkonu (výkon se násobí koeficientem) týmu a tím pøímo ovlivòuje výsledek zápasu. Stejnì jako v lize a v poháru. Domácí má prostì výhodu.
Pokud je v turnaji nastavena výhoda domácího prostøedí NE, tak nemá výhodu nikdo - nechá se to brát jako zápas na neutrální pùdì. Ale samozøejmì se to týká pouze výkonu týmu, diváci, vstupné a tyto vìci nejsou ovlivnìny a fungují normálnì.
Já osobnì preferuji výhoda NE, protože mne štve, když vyhrává slabší jen díky tomu, že mìl štìstí na los 8) .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

MošnaM wrote:
zevfifefif wrote:Co znamená u turnaje výhoda domácího prostøedí :?:
Domácí prostøedí pøináší zvýšení výkonu (výkon se násobí koeficientem) týmu a tím pøímo ovlivòuje výsledek zápasu. Stejnì jako v lize a v poháru. Domácí má prostì výhodu.
Pokud je v turnaji nastavena výhoda domácího prostøedí NE, tak nemá výhodu nikdo - nechá se to brát jako zápas na neutrální pùdì. Ale samozøejmì se to týká pouze výkonu týmu, diváci, vstupné a tyto vìci nejsou ovlivnìny a fungují normálnì.
Já osobnì preferuji výhoda NE, protože mne štve, když vyhrává slabší jen díky tomu, že mìl štìstí na los 8) .
dík
ps2512

Post by ps2512 »

Tak to já zase dávám výhodu domácího prostøedí. Pak si aspoò mùžu doma dovolit postavit o jednoho dorostence víc než bych mohl, kdyby se hrálo bez výhody 8)
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Nejsem sice rozhodnì na sp nový, ale jedna vìc mi není jasná, na kolik zápasù dostane hráè stopku, když obdrží èistou èervenou, v pátek to provedl jeden mùj hráè a dostal stop na tøi zápasy a dneska jinej a dostal stop na dva zápasy, tak ku**a, èím to je...
happyna17

Post by happyna17 »

Balík wrote:Nejsem sice rozhodnì na sp nový, ale jedna vìc mi není jasná, na kolik zápasù dostane hráè stopku, když obdrží èistou èervenou, v pátek to provedl jeden mùj hráè a dostal stop na tøi zápasy a dneska jinej a dostal stop na dva zápasy, tak ku**a, èím to je...
Jo nìkdy to je rùzný 1 zápas stop,2 zápasy stop,3 zápasy stop (zatim co sem vidìl nejvíc) :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”