cred ca trebuia sa zici saptamanibunicutzu wrote:cercel, aia cu victoriile se refera la meciuri oficiale nu la amicale/cupe amicale bla bla. asa, in ultima saptamana castigi 4 meciuri amicale pe zi * 9 zile => in primul meci din liga din sezonul nou vii dupa 36 victorii consecutive si iti creste fan base-ul cu 1000 de fani? ehe ... nu e asa simplu.cercel_jr wrote:Victorie 5-0. Am jucat doar pt. fani.
De la 29687 am urcat la 29755. 68 de fani in plus, nu mi se pare cine stie ce. Ultimele 8 meciuri le-am castigat pe toate, 5 amicale+cupe, 2 liga, 1 cupa. Nu vad o mare diferenta la suporteri.![]()
O sa incerc sa continui sirul de victorii sa vad cum creste numarul de fani.
Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
Kosmin
- Member of the Soccer Project Association
am trecut si eu mai departe, ca n-am avut incotro
din pacate voi juca tot in deplasare.
la cum e facuta regula asta cu suporterii, sunt clar avantajate echipele din ligile mici.
poate e mai normal asa. oricum in amicale nu stiu cine se streseaza sa castige neaparat.
din pacate voi juca tot in deplasare.
la cum e facuta regula asta cu suporterii, sunt clar avantajate echipele din ligile mici.
poate e mai normal asa. oricum in amicale nu stiu cine se streseaza sa castige neaparat.
Last edited by Daimon on Wed Jul 02, 2008 6:29 pm, edited 1 time in total.
-
cercel_jr
Atunci o sa fiu atent strict la meciurile oficiale.
Trebuie sa castig cat mai multe. Pana acum am 7 meciuri oficiale la rand castigate si tot nu vad o diferenta prea mare. Inainte primeam cam 40-50 pe meci castigat. Oricum nu ma plang de suporteri, doar sunt curios cat poate sa creasca.
Au pus-o colegii mei de liga.

Au pus-o colegii mei de liga.
-
minasthiryt