Doar Vodafone si Orange

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

sergiu007
Member of the Soccer Project Association

Post by sergiu007 »

minasthiryt wrote:deja e a 2 a oara cand trimit sms si nu primesc codu :evil: :evil: :evil: ...Sjarel STF ....ai pus sistemu asta doar de ochii lumii...adik la mijto...daca mai trimit odat' si nu primesc.... :evil: :evil: :evil: :evil: ...
'Ai sa va dau un sfat :D trimiteti mesaj la serviciul asta cu sms'urile si ziceti ca nu ati primit codul cu toate ca ati trimis mesaj ;) iar ei va dau codul prin e-mail in maxim o zi cerandu'si scuze din cauza problemelor aparute. Acum stiu ca nu e frumos sa cersesti dar deh...trebuie sa fie dreptate :D

Mie si lui mircea ne-a mers, dar incercarea moarte n-are. ;)
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
minasthiryt

Post by minasthiryt »

sergiu007 wrote:
minasthiryt wrote:deja e a 2 a oara cand trimit sms si nu primesc codu :evil: :evil: :evil: ...Sjarel STF ....ai pus sistemu asta doar de ochii lumii...adik la mijto...daca mai trimit odat' si nu primesc.... :evil: :evil: :evil: :evil: ...
'Ai sa va dau un sfat :D trimiteti mesaj la serviciul asta cu sms'urile si ziceti ca nu ati primit codul cu toate ca ati trimis mesaj ;) iar ei va dau codul prin e-mail in maxim o zi cerandu'si scuze din cauza problemelor aparute. Acum stiu ca nu e frumos sa cersesti dar deh...trebuie sa fie dreptate :D

Mie si lui mircea ne-a mers, dar incercarea moarte n-are. ;)

ce si cum sa fac ? ....la ce sa trimit sms ..la ce nr si ce text? ....ca deja e a 2 a oara cand nu primesc codu ... :evil:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
sergiu007

Post by sergiu007 »

http://www.allopass.com/ dai la Contact Us si scrii in engleza ce pb ai ;)
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
minasthiryt

Post by minasthiryt »

deja al 3'lea msg trimis..de data asta de pe nr cu abonament si iar n-am primit codul ...sa-mi bag eu p....in el sistem ...lo pus doar de ochi lumii sjarel asta :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

..6euro s-au dus dreq aiurea... :evil:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
minasthiryt

Post by minasthiryt »

iar am probleme dupa ce trimit sms ....si iar nu primesc codul :evil: :evil: :evil:

..iar tre sa ma milogesc de aia .... :evil:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Chiar nu inteleg de ce nu-ti merge,eu primesc in maxim 5 secunde parola dupa ce trimit sms.
....poate Laura Andresan sa faca armata???
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Mr.Juve wrote:Chiar nu inteleg de ce nu-ti merge,eu primesc in maxim 5 secunde parola dupa ce trimit sms.
de obicei trimit de pe PrePay....dar am trimis si de pe abonament si tot asa mi-a facut...nu ma intreba de ce patesc asa..ca daca as sti nu as mai face "plangere" :lol:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”