Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
-
vad ca meciul de maine, miercuri, intre bizone si cercel nu e programat. o fi avand cercel simularile blocate? e doar o observatiecercel_jr wrote:Mai bizone incearca si tu sa mai joci si dupa program ca vad ca toate meciurile de miercuri le amani; altii incearca sa joace dupa program, adica si miercurea... ...
E doar o observatie.

-
-
LOL e mare plictiseala in C nu?
Eu am miercurea si duminica blocat de cele mai multe ori si eliberez cu o zi doua inainte de meci, tocmai ca sa nu se programeze alte meciuri si sa le pot juca pe astea de care stiu deja pt. ca este un program prestabilit.
De multe ori intru in cupe amicale cu grupe si atunci se mai nimeresc si meciuri de cupa miercurea sau duminica.
Acum dimineata am primit mesaj de la bizone si am eliberat pe miecuri 2 date la 18 si 22 ca sa aiba timp sa trimita si eu sa accept.
Deasemenea, spre bucuria ta
, in mesajul ce i l-am trimis am batut un apropo cu privire la schimbarea datei meciului, adica el daca vrea sa joace joi eu nu am nimic impotriva.

Eu am miercurea si duminica blocat de cele mai multe ori si eliberez cu o zi doua inainte de meci, tocmai ca sa nu se programeze alte meciuri si sa le pot juca pe astea de care stiu deja pt. ca este un program prestabilit.

Acum dimineata am primit mesaj de la bizone si am eliberat pe miecuri 2 date la 18 si 22 ca sa aiba timp sa trimita si eu sa accept.
Deasemenea, spre bucuria ta

pai cred ca pentru tine e valabila chestia asta. "postez pe topicul de la divizia A" deci existnapoleonard wrote:oooDaimon wrote:da' ce treaba ai tu cu ce se intampla aici ?![]()
![]()
cred ca ptr tine e valabil "postez pe forum, deci exist"
disparut fara urma de ceva vreme
parca trebuia sa organizezi o cupa de traditie
![]()

p.s. am rezolvat si chestia de care ziceai

-
mai cercel, eu iti scriam cu zambetul pe buze...nu e mult de cand i-ai facut observatie la bizone de chestia pe care ai patit-o tu azi ...si chiar ptr un meci cu el...roata se intoarcecercel_jr wrote: , in mesajul ce i l-am trimis am batut un apropo cu privire la schimbarea datei meciului,

@daimon ...felicitari daca ai rezolvat problema aia

-
Ce aveti mah nu intelegeti, eu am promovare usoara in liga si nu ma deranjeaza sa joc miercuri sau oricand vreti voi. lol Nu am nevoie de modificari sezonul asta.
Eu nu i-am cerut lui bizone sa modificam data, poate alta data, dar acum nu, mai ales dupa ce i-am facut observatie.
Am vazut ca are el multe meciuri miercuri si am crezut ca poate vrea sa joace meciul alta data ca sa nu-si strice echipa pt. joi in liga. Asta e, daca vrei sa fii cat mai fair-play esti luat pe sus imediat.
Deci eu nu i-am propus schimbarea pt. mine ci pt. el.
PS.: Si ca sa fiu iar fair-play, ii spun lui bizone ca diseara ii va fi greu in meciul cu mine, fanii Stelei vor neaparat ca echipa sa joace la maxim si sa scoata maxim din meciul cu Timisoara.

Eu nu i-am cerut lui bizone sa modificam data, poate alta data, dar acum nu, mai ales dupa ce i-am facut observatie.
Am vazut ca are el multe meciuri miercuri si am crezut ca poate vrea sa joace meciul alta data ca sa nu-si strice echipa pt. joi in liga. Asta e, daca vrei sa fii cat mai fair-play esti luat pe sus imediat.

Deci eu nu i-am propus schimbarea pt. mine ci pt. el.

PS.: Si ca sa fiu iar fair-play, ii spun lui bizone ca diseara ii va fi greu in meciul cu mine, fanii Stelei vor neaparat ca echipa sa joace la maxim si sa scoata maxim din meciul cu Timisoara.

-
- Team President
-
-
bah cercel, ce le faci jucatorilor mei?cercel_jr wrote: PS.: Si ca sa fiu iar fair-play, ii spun lui bizone ca diseara ii va fi greu in meciul cu mine, fanii Stelei vor neaparat ca echipa sa joace la maxim si sa scoata maxim din meciul cu Timisoara.

Desi am avut la toti jucatorii 97 moral si 100% conditie, am reusit sa scot 143 pe linii. Nu ma asteptam... si portarul titular care-mi scoate 72 mi s-a accidentat azi si nu l-am putut folosi. Nici tu n-ai scos rau, 141.
POLI TIMISOARA!!!!