Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

1.FC HERRY
Member of the Soccer Project Association

Post by 1.FC HERRY »

Záleží na konkrétním složení dané divize - z mé zkušenosti: G mi pøišlo tìžší než následné F - no a s výkonem max. 135, prùmìr 127-133 jsem uhrál titul v E ......
MošnaM

Post by MošnaM »

future? lsd is future! wrote:Tym s vykonem +/- 135, na jakou tak divizi ma?? Ja v tom nemam nak moc prehled.....
A já bych k tomuto tématu jìštì dodal, že je sice dùležité podávat výkony, ale také neménì dùležité je ty výkony podávat ve správnou chvíli :idea: . A ne jako nìkteøí borci, kteøí zaèínají s týmem v pondìlí na 140 a ve ètvrtek hrají s bídou 125 díky únavì (úzký kádr) a stopkám za karty (moc agresivní). Když to tedy vidím kolem sebe, tak bych si dovolil øíci, že se stabilním výkonem 135 je tým schopen udržet se i v Céèku :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

no jelikoz jsem tedka postoupil do E a bude to moje prvni sezona tak cil je jasny=udrzet se!!prùmìrnì hraji tak cca 125-132 tak snad to vyjde.....v prubehu dalsich sezon bych chtel privest mlade neagresivni hrace
xixor

Post by xixor »

Naprosto bych souhlasil s Mošnou, popsal to pøesnì. Nejdùležtìjší je umìt tyto výkony podávat pravidelnì. :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Hák

Post by Hák »

Taky sem si toho zejména v tom Fku všimnul. Hodnì manažerù dìlá chybu, že mají sice relativnì silný A-tým z hráèù s hodnocením okolo øeknìmì tìch 85% ale tito hráèi jsou vìtšinou agresivní a jak pøíjdou karty a zranìní, tak vìtšinou nemají na postu adekvátní náhradu. Takže hodnì tìch na první pohled silných týmù nakonec konèí ve støedu tabulky. Já doufám že se stabilními výkony okolo 128-135 nebudu mít v E problémy s udržením a až ještì trochu tým posílím, tak snad to bude i na ten postup :wink:
SK Kobeřice - E.36
MošnaM

Post by MošnaM »

xixor wrote:Naprosto bych souhlasil s Mošnou, popsal to pøesnì. Nejdùležtìjší je umìt tyto výkony podávat pravidelnì. :wink:
Dík, uznání od tebe potìší :wink:
LampardFrank8 wrote:no jelikoz jsem tedka postoupil do E a bude to moje prvni sezona tak cil je jasny=udrzet se!!prùmìrnì hraji tak cca 125-132 tak snad to vyjde.....v prubehu dalsich sezon bych chtel privest mlade neagresivni hrace
Konkrétní doplnìní mého prvního pøíspìvku - pokud tedy opravdu budeš bojovat o sestup. Urèitì to znáš, ale i pro ostatní uvedu tuto myšlenku:
Neboj se vypustit pøedem ztracený zápas (vìtšinou venku) nasazením Béèka s obranným stylem (abys zase nedostal moc gólù - i skóre mùže rozhodovat o koneèném poøadí). Tím ušetøíš Áèku fyzièku na druhý den a budeš mít vìtší šanci vyhrát. Samozøejmì dáš Áèku jeden pøátelák na doplnìní morálky, když nepùjde na ligu. Na odhad aktuálního výkonu týmu je skvìlý Battle-strategy-všechna èest tvùrcùm :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kopeckar

Post by kopeckar »

MošnaM wrote:Když to tedy vidím kolem sebe, tak bych si dovolil øíci, že se stabilním výkonem 135 je tým schopen udržet se i v Céèku :wink: .
No jak øíkáš :lol: Moje letošní sezona v divizi C.6 zakonèená na 10.místì:

Souèet všech souètù : 3755 ...... prùmìr 125,2
Bez vypuštìných zápasù : 3044/23 ....... 132,3
Souèet první poloviny : 1951 ................ 130,1
Bez 1 vypuštìného zápasu ................... 131,1
Souèet druhé poloviny : 1804 ............... 120,3
Bez 6 vypuštìných zápasù ................... 134,2

Nejvyšší ligový souèet doma ................ 142
Nejvyšší ligový souèet venku ............... 140

Nutno dodat, že udržení napomohl FC Veselice svým pomalým rozjezdem do sezony (velká reorganizace týmu) a na druhou stranu jsem hrál letos až do 8.kola SP pohár.
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

MošnaM wrote:
xixor wrote:Naprosto bych souhlasil s Mošnou, popsal to pøesnì. Nejdùležtìjší je umìt tyto výkony podávat pravidelnì. :wink:
Dík, uznání od tebe potìší :wink:
LampardFrank8 wrote:no jelikoz jsem tedka postoupil do E a bude to moje prvni sezona tak cil je jasny=udrzet se!!prùmìrnì hraji tak cca 125-132 tak snad to vyjde.....v prubehu dalsich sezon bych chtel privest mlade neagresivni hrace
Konkrétní doplnìní mého prvního pøíspìvku - pokud tedy opravdu budeš bojovat o sestup. Urèitì to znáš, ale i pro ostatní uvedu tuto myšlenku:
Neboj se vypustit pøedem ztracený zápas (vìtšinou venku) nasazením Béèka s obranným stylem (abys zase nedostal moc gólù - i skóre mùže rozhodovat o koneèném poøadí). Tím ušetøíš Áèku fyzièku na druhý den a budeš mít vìtší šanci vyhrát. Samozøejmì dáš Áèku jeden pøátelák na doplnìní morálky, když nepùjde na ligu. Na odhad aktuálního výkonu týmu je skvìlý Battle-strategy-všechna èest tvùrcùm :wink: .
jj toto presne delam a ten program hodne pouzivam je vyborny i treba pri nakupu hracu!!!Ja mam prave pomerne agresivni A tym ale nahradnici jsou pomerne dost kvalitni takze s kartama nemam problem spis je horsi kdyz se nekdo zrani ale takova je hra:)...vzdycky si reknu kdyz mam nejake ty penize ze koupim neagresivni hrace ale pak je na trhu pomerne agresivni skveli hrac ktery bude hrat 73 a ja ho koupim:(((
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

chci se zeptat nìkoho, kdo s tím má už zkušenosti...moje situace je taková, že mùj TS hlásí 53%+ještì poèítám tak se ètyømi obchody.a tak by mì zajímalo za jak dlouhou dobu se dá nálada nahnat na stovku,když se budu snažit drtit všechny termíny...jestli je možný to stihnout tøeba do pùlky sezony.díky za odpovìï :wink:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

Papa Bouba Diop wrote:chci se zeptat nìkoho, kdo s tím má už zkušenosti...moje situace je taková, že mùj TS hlásí 53%+ještì poèítám tak se ètyømi obchody.a tak by mì zajímalo za jak dlouhou dobu se dá nálada nahnat na stovku,když se budu snažit drtit všechny termíny...jestli je možný to stihnout tøeba do pùlky sezony.díky za odpovìï :wink:
Záleží na tom, jak budeš vyhrávat v lize a SP, tam to roste rychleji, ale zaèínat s 33% je dost drsný, takže s tím moc nepoèítej.
Papa Bouba Diop

kopeckar wrote:
Papa Bouba Diop wrote:chci se zeptat nìkoho, kdo s tím má už zkušenosti...moje situace je taková, že mùj TS hlásí 53%+ještì poèítám tak se ètyømi obchody.a tak by mì zajímalo za jak dlouhou dobu se dá nálada nahnat na stovku,když se budu snažit drtit všechny termíny...jestli je možný to stihnout tøeba do pùlky sezony.díky za odpovìï :wink:
Záleží na tom, jak budeš vyhrávat v lize a SP, tam to roste rychleji, ale zaèínat s 33% je dost drsný, takže s tím moc nepoèítej.
tak ty 4 obchody plánuju uskuteènit až nìkdy v prùbìhu sezony a ne hned po sobì takže by to nemìlo být tak znatelné.takže zaèínám s tìmi 53%...no zkrátka by mì zajímalo jestli je reálné chtít se v D zachránit :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

Papa Bouba Diop wrote:tak ty 4 obchody plánuju uskuteènit až nìkdy v prùbìhu sezony a ne hned po sobì takže by to nemìlo být tak znatelné.takže zaèínám s tìmi 53%...no zkrátka by mì zajímalo jestli je reálné chtít se v D zachránit :)
Záleží taky na síle divize, každá skupina je jiná. Není to jen o tom, že tøeba C je silnìjší než D. Nìkteré skupiny D mohou být silnìjší než nìkteré C a naopak slabší než nìkteré E atd. Držím ti palce.
Papa Bouba Diop

kopeckar wrote:
Papa Bouba Diop wrote:tak ty 4 obchody plánuju uskuteènit až nìkdy v prùbìhu sezony a ne hned po sobì takže by to nemìlo být tak znatelné.takže zaèínám s tìmi 53%...no zkrátka by mì zajímalo jestli je reálné chtít se v D zachránit :)
Záleží taky na síle divize, každá skupina je jiná. Není to jen o tom, že tøeba C je silnìjší než D. Nìkteré skupiny D mohou být silnìjší než nìkteré C a naopak slabší než nìkteré E atd. Držím ti palce.
díky za palce :wink: .no všechno bude záležet na tom, kolik bodù urvu v první èásti sezony,kdy to díky slabý náladì za moc stát nebude."jaro" by už snad mìlo být lepší :)
krup72

Post by krup72 »

Mám dotaz pro hráèe Èeské ligy. Ode dneška do 1.9. hlídám tým manažerovi onula, tým Baníèek, který hraje Èeskou ligu. Sám ji ale nehraju, tak se v tom neorientuju.

Do vzkazu mi napsal:
Po 1.zápase v ÈL se podívej na http://soccerproject.tym.cz a tam jdi na tresty-5 ligy-5.B liga a pokud tam bude mùj hráè,tak místo nìho nasaï na další utkání ÈL jiného hráèe.

Taky vím, že bych mìl pøijmout popø. poslat pozvánku. Díval jsem se na ten web a tam stojí, že další kolo se hraje 30.8. a to kolo má Baníèek volno. Myslím tedy, že v tom termínu nehraje Baníèek vùbec žádné utkání Èeské ligy, a mùžu to tedy vypustit.

Uvažuju správnì? A pokud ne, kde najdu info? Nerad bych mu totiž nìco zkazil a jeho už se nezeptám. Díky.
Hák

Post by Hák »

krup72 wrote:Mám dotaz pro hráèe Èeské ligy. Ode dneška do 1.9. hlídám tým manažerovi onula, tým Baníèek, který hraje Èeskou ligu. Sám ji ale nehraju, tak se v tom neorientuju.

Do vzkazu mi napsal:
Po 1.zápase v ÈL se podívej na http://soccerproject.tym.cz a tam jdi na tresty-5 ligy-5.B liga a pokud tam bude mùj hráè,tak místo nìho nasaï na další utkání ÈL jiného hráèe.

Taky vím, že bych mìl pøijmout popø. poslat pozvánku. Díval jsem se na ten web a tam stojí, že další kolo se hraje 30.8. a to kolo má Baníèek volno. Myslím tedy, že v tom termínu nehraje Baníèek vùbec žádné utkání Èeské ligy, a mùžu to tedy vypustit.

Uvažuju správnì? A pokud ne, kde najdu info? Nerad bych mu totiž nìco zkazil a jeho už se nezeptám. Díky.
Uvažuješ naprosto správnì, 30.8. má Baníèek volno, takže se Tì toto kolo vùbec netýká. Až na další kolo by ti pak mìl na 3.9. na 14.00 poslat pozvánku tým Tatran Ostrava a ty ji musíš pøíjmout.
SK Kobeřice - E.36
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”