Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
0-0 cu 3 puncte peste adversarcercel_jr wrote:0-0 cu 3 puncte sub adversar.

Ca sa zic si eu ca Ionut Popa (imi permit acum ca e minas la mare), sunt defavorizat de programarea meciurilor. Am un singur bot in divizie si restul echipelor sunt acolo in 110-120, in afara de mine si inca 2 care scoatem peste 120 tot timpul. Eh, primele 4 etape eu joc cu echipa care a jucat cu botul in etapa precedenta. Si chiar daca am echipa mai buna ca a lor, ei isi odihnesc jucatorii si scot aproape de maxim in timp ce eu scot cu 7-8 puncte mai putin decat ce as putea face la 100%. Dar in fine, e doar o saptamana asa, nu ar trebui sa fie o chestie care sa ma scoata de pe podium la final.
-
- Coach
-
- Coach
-
- Member of the Soccer Project Association
Victorie in cupa soccerproject in deplasare 1-5 .
O victorie meritata si asteptata de catre FC Manchester in fata unei echipe mai slab cotate; urmeaza faza a 2-a tot in deplasare in fata unei echipe slovace din G
Bafta tuturor managerilor romani din soccerproject si sa se repete performanta din sezonul trecut cand un manager roman a castigat cupa soocerproject
O victorie meritata si asteptata de catre FC Manchester in fata unei echipe mai slab cotate; urmeaza faza a 2-a tot in deplasare in fata unei echipe slovace din G
Bafta tuturor managerilor romani din soccerproject si sa se repete performanta din sezonul trecut cand un manager roman a castigat cupa soocerproject
-
vezi ca ai gresit topicuagri wrote:Victorie in cupa soccerproject in deplasare 1-5 .

-
Am castigat inca un meci in liga cu un scor mai categoric decat in prima etapa
Tj Juøinka 0 - 5 FC Giulesti
In etapa a-3-a voi juca impotriva lui Manchester Osnabrück care este controlat de un bot-manager
... se preconizeaza ca voi castiga si aceasta etapa
PS: Cum era de asteptat ... am fost eliminat din cupa pentru ca nu aveam o echipa pregatita pentru cupa ... poate in editia viitoare voi obtine rezultate mai bune.
Tj Juøinka 0 - 5 FC Giulesti
In etapa a-3-a voi juca impotriva lui Manchester Osnabrück care este controlat de un bot-manager

PS: Cum era de asteptat ... am fost eliminat din cupa pentru ca nu aveam o echipa pregatita pentru cupa ... poate in editia viitoare voi obtine rezultate mai bune.
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.