no já hrál sice doma (ale stejnì ztráta zhruba 30K ) a doslova jsem vydøel postup do dalšího kola výkonem 98 ...pøíštì mì èeká první géèkaø a opìt doma.tady už to bude chtít asi o nìco lepší výkon
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
Výkon 98 staèil na výhru 8:2 a pokraèujeme v Poháru. Další soupeø je F.C. Jan
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Supr, pochvala hráèum za skvìlou taktickou bitvu, opravdu se snažili výkon 66, ale na výhru bohužel nestaèil a prohráli jsme 0.6...dokokonce jsme ještì vydìlali 50 000
Skvìlé, po výkonu 51:55 tým FCB Shucadlo ukonèil svou pou hned v prním kole. A ještì se hrálo u mì doma, takže z toho byl nìjaký zisk. Letos plná spokojenost.
tak já jdu dál ani jsem nemìl chu dìlat nìco pro nepostup když jsem teï bez compu... takže letos asi pohár zkusím... jinak po prvním zápase jsem mínus 120 tis E, druhý zápas opìt venku na stadionu pro 6 tis fans
Dobrá práce. Já projel 120k a v dalším kole zase venku... Teï má soupeø kapacitu dokonce jen 6k, což je pìtina mé kapacity , takže ztráty budou ještì vìtší než v prvním kole.
kopeckar wrote:Asi nìjaká reorganizace soutìže. I já coby C-divizní tým hraju v prvním kole. Zaplapánbu doma s G-týmem.
Zadna reorganizace, ale pocet tymu klesl o nekolik tisic a ted (ct 20.00) je tymu 32543, takze jedno kolo odpadlo. 2 na patnactou je 32768, takze z toho vyplyva, ze volno melo jen neco pres 200 tymu.
kopeckar wrote:Asi nìjaká reorganizace soutìže. I já coby C-divizní tým hraju v prvním kole. Zaplapánbu doma s G-týmem.
Zadna reorganizace, ale pocet tymu klesl o nekolik tisic a ted (ct 20.00) je tymu 32543, takze jedno kolo odpadlo. 2 na patnactou je 32768, takze z toho vyplyva, ze volno melo jen neco pres 200 tymu.
To by mohlo být ono. Jen by mì zajímalo, podle èeho se vybralo tìch 200, když tøeba mùj kámoš coby C-divizní hrál s èeským loòským vítìzem A divize. Øekl bych, že takové maèe by mìly být až v dalších kolech.